Vs:Wikileaksista hajonnut osa

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Wikileaksista hajonnut osa Vs:Wikileaksista hajonnut osa

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 10.12.2010 at 14.23
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

jarkkoph kirjoitti:
Quote:
Tarkoitan tällä siis sitä, että USA valtahan perustui aikapitkälle kommunismin uhka valheeseen, joka on poistunut jos sitä koskaan edes oli sen verran kommunismin uhkaa liioiteltiin.

1970-luvun alussa länsimaiden hallituksissa oltiin (salaisesti) sitä mieltä, että kommunismi valloittaa maailman, koska Neuvostoliiton talouden kasvuvauhti ylitti lännen kasvuvauhdin.

Quote:Tämän jälkeen on yritetty luoda valhetta perustuen Al-Quedaan ja terrorismin uhkaan ja sekin valhe uhkaa kuihtua pois.

Näiden operaatioiden tarkoituksena on pitää oma kansa kurissa. Muistettakoon, että reaalipalkat ovat olleet laskussa USAssa sitten vuoden 1972 ja koko homma uhkaa levitä käsiin noin 10 vuoden päästä. Tämä skenaario vastaisi 1930-luvun Saksan tapahtumia.

Quote: Ei USA pian jää enää jäljelle kuin se Gobbelsin ennustama aseiden kääntäminen omaa kansaansa vastaan jos uusia valheita ei keksitä entisten tilalle mihin kansa saadaan uskomaan. Nähtäväksi jää miten oikeassa Gobbels on.

Jaa, mites olisi se vanhanaikainen eli pieni proxy-sota Afrikassa Kiinaa vastaan? Saksahan yritti ratkaista talousongelmiaan rosvoretkillä naapurimaihinsa.