Vs:YLE Gallup: 2% kannattaa maahanmuuttoa

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka YLE Gallup: 2% kannattaa maahanmuuttoa Vs:YLE Gallup: 2% kannattaa maahanmuuttoa

Julkaisija Vastaukset
RiktigPolitik # Posted on 30.12.2009 at 2.07
Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

Ruotsiin tulee vuosittain yli 100.000 maahanmuuttaja, kun suomessa niitä on alle 200.000, eli yhtä monta kuin ruotsiin on tullut viimeiset kaksi vuotta! Muistakaa että suomella on jo väestöä kohti vähiten maahanmuuttajia länsimaissa. Toki uskon rannikkoruotsalaisten olevan vähiten innoissaan maahanmuutosta koska Thors juuri sijoittelee noita somaaleja enimmäkseen pohjanmaalle. 2000 hengen oravainen sai tänä vuonna muutaman sadan hengen somaalipakolaisryhmän hoidettavakseen, ja väestö nousi 10%. Thors uskoo että näistä somaaleista voidaan tehdä suomenruotsalaisia ja uskoo täten että suomenruotsalainen kieli ja kulttuuri saadan kukistamaan. =D

En vastusta itse maahanmuuttoa, mutta vastustan eduskunnan idiottimaista maahanmuuttopolitiikkaa mikä on johtanut ison työttömyyteen, rikollisuuten ja siihen etteivät maahanmuuttajat ole integroituneet yhteiskuntaan. Tässä muutama esityks suomen maahanmuuttopolitiikan parantamiseksi.

1 – On käsittämätöntä että pakolaiset ja maahanmuuttajat eivät aina heti saa työlupaa ja täten niiden on pakko elää sosiaalipummeina vasten tahtoaan – jos tulee laillisesti maahan niin suomen valtio pitää myöntää työlupa heti!

2 – Työttömät maahanmuuttajat saavat ennemmän tukeja kuin työtön suomalainen ja niiden tuki on yleensä moninkertainen verrattuna mitä tienaavat kotimaassaan kovasta työstään mikä tietenkin johtaa myös motivaatioongelmiin – Tuen vastaanottamiseksi heidän pitää ainakin käydä kursseja ja/tai kouluttua itseään tai valtio laittaisi ne siviilipalvelukseen samoilla ehdoilla kuin meidän sivarit, jos työ ei kiinnosta niin valtio antaa heille paikan ja jos sekään ei kelpaa niin kelalta ei tarvi nostaa mitään.

3 – Pakollinen kieli ja kulttuurikurssi. Jos suomeen tulee, niin suomeakin pitää osata (jos tulevat rannikolle niin voivat lukea ruotsia) ja niille pitäisi myös opettaa suomalaista kulttuuria ja lakia. Monet eivät tiedä raiskauksen ja seksin eroa ja uskovat että jos laittaa tyrmäystippoja drinkkiin ja ”harrastaa seksiä” niin se on täysin laillista. Uskovat myös että jos löytävät ei lukitun pyörän niin ne saavat vapaasti ottaa ja myydä sen. Tai näin ainakin ne näin oikeudessa sanoo ja yleensä nämä argumentit purevat ja saavat mitättömät rangaistukset jos edes sitäkään! Isoista rikoksista heidän pitäisi palauttaa kotimaahansa heti ja esimerkiksi kolmesta pienestä rikkeestä vuoden sisällä niin sama asia.