Vs:Yle-maksu raivostuttaa keskustanuoria

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Yle-maksu raivostuttaa keskustanuoria Vs:Yle-maksu raivostuttaa keskustanuoria

Julkaisija Vastaukset
Henu # Posted on 15.10.2009 at 11.25
Profiilikuva käyttäjästä Henu

Ymmärrän pakkomaksut (verojen muodossa) poliiseille, sairaaloille, kouluille ja muulle yhteiskunnan infrastruktuurille. Minusta YLE ei kuitenkaan ole osa tätä, tai ainakaan se ei ole läheskään yhtä tärkeä kuin nuo muut asia. Sen takia on käsittämätöntä että sille pitää niin ”vahvasti” syytää rahaa. Pelkään ettei varma tulonlähde edes nosta tuotosten laatua, vaan enemmänkin alentaa sitä kun ei enää tarvita oikeita ideoita ja innovaatioita että rahan tulo jatkuisi.

Koko YLE-maksu on mielestäni korruptiota ja siten PPn asioita lähellä. Tai ainakin itse olen saanut käsityksen, että PP ajaisi avoimuutta ja rehellisyyttä päätöstentekoon.

Sanon jo tässä vaiheessa, että itse pyrin olemaan maksamatta tuota YLE-maksua kun se tulee, sillä en omista telkkaria enkä muutenkaan ole mitenkään riippuvainen YLEstä. Toivon että YLE-maksujen erääntyessä löytyy mahdollisimman suuri joukko suomalaisia, jotka jättävät maksun maksamatta.

EDIT: Ja niin kauan kuin YLEn ”puolueettomuus” on tätä luokkaa, niin koko laitos on mielestäni täysin tarpeeton.