Vs:Yllytyshulluus ja egotrippi

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Yllytyshulluus ja egotrippi Vs:Yllytyshulluus ja egotrippi

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 9.12.2010 at 23.45
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Quote:Lisäpisteitä jos ehdokas tekee selväksi sen, että on eri linjoilla kuin puolueohjelma. Minä en todellakaan tiedä, mitä äänestäjän pitäisi ajatella sellaisesta ehdokkaasta.

sitten varmaan pitäisi muuttaa puolue ohjelmaa. ;P

tosin tuossa puolueohjelmassa on se ettei pp tarvitse edes olla eduskunnassapaikalla juuri koskaan, muutoin kuin haalimassa kyselytuntiin yksi ympäripyöreä vastaus kysymykseen youtuben ja dc++ toiminnan perjaatteellisesta samanlaisuudesta, teletunnisteista jne jne. (hitto sinnemäen vastaukset on kaikista kauheinta kuultavaa, se nainen ottanut varmaan jonkun implantin, ennen se osannut sanoa ainutkakaan lausetta joka olisi ristiriidaton itsessään.)

ainoastaa tuo lääkejuttu on mistä patarumpua voisi lyödä, tosin siinä opensource on tuhoisaa toiminnalle ja p2p OY enemmänkin suotava toimintamalli (mahdollisille) mukaan tulioille. (joo tuskin ne lääkefirmat ihan oikeasti antaa kaikki tutkimuksensa vapaasti ihmisille käyttöön ja pyytäisivät anteeksi. tuo on niin kaukaa haettu todellisuus että tuota mieltä yksinkertaisesti on mahdoton olla muutoin kuin haavekuvissaan, vai mitä?)

empä viitsi pyyhkiäkkään viestiä. sori nyt vaan, ei ollut tarkoitus ivata puolue ohjelmaa, tosin mitä saavutatte 2 edustajalla 4 vuodessa jos tuota puolueohjelmaa toteutatte?
pahoin pelkään että menee kyselytunti osastoon kuten jo uumoilin.

no toivottavasti muutakin. onnea ja menestystä vain.