Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

1 aate puolueelle ei riitä.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka 1 aate puolueelle ei riitä.

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6 JoonasD6 9 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  vuoden 2010 aikana PP:n on tehtävä päätöksensä muidenkin asioiden suhteen kuin waretuksen. fakta on että suuria äänimääriä tällä agendalla ei heru. ehdotukseni piraattipuolueelle jos haluatte todella saada ääniä.

  – kannabis lailliseksi Tsekkien mallin mukaan
  – Gramex teosto laittomaksi ilman mutinoita, Lauri Tähkä menkööt ruotsiin soittamaan
  – pakkoruotsi pois ilman mitään mutinoita tai viiveitä
  – kansanäänestyksiä nettiin sveitsin mallin tapaan
  – valtionpäämies kokonaan poistettava sveitsin mallin mukaan

  heittäkääpä vaali-agendaanne tämänsuuntaista infoa niin se 10% äänimäärä on varma. trust me, i know what i’m doing sano sledge hammer (waretettu tottakai) ja ampui lindeniä polveen ja jugneria selkään.

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Vastasin jo toisessa ketjussa:
  http://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta/6-politiikka/6882-piraattipuolueen-kanta-ilmastohuijaukseen#6901

  Mutta täällä näemmä vähän konkretisoit vaatimuksiasi(LOL!) puolueen uusiksi agendoiksi. Nyt naurattaa vielä enemmän. Siellä sanoit, että yhden asian puolueena PP ei voi ylittää 4%, täällä sanot että tuolla ohjelmalla saisi 10%. Luulen, että lähempänä 1%…

  Miksi? Lähes kaikki suomalaiset rakastavat presidentti-instituutiota. Ei pelkästää presidentin olemassaoloa vaan vahvaa, diktaattorimaista presidenttiä. Suomalainen on yksi vitun ryssä mitä tulee haluun alistua diktatuurin alle. Rakastaa sitä yli kaiken. Slaavilaista kuraa koko kansamme.

  Kannabis, joo. Moni on käyttänyt, mutta lähes kaikki käyttäneet eivät uskalla sen (edes osittaista) laillistamista kannattaa. Ei voi tunnustaa. Ei asiasta voi edes puhua. Huume on huume. Kaikki on samaa. Paitsi alkoholi ja tupakka. Ne on vaarattomia, koska poliisisetä sanoo niin.

  Pakkoruotsia vastustamalla hallitukseen… hehe. Enpä usko, sillä kolme suurta luottavat RKP:hen hallituskumppanina. Heillä on vähemmän kynnysehtoja hallitusneuvotteluissa. PP:llä on jo nyt enemmän vaateita hallistusyhteistyölle kuin RKP:llä, ja jos agendaa laajennettaisiin, se paisuisi. Sitten jos teoriassa pääsisi hallitukseen, mutta ei asettaisi pakkoruotsin annihilointia kynnyskysymykseksi (vieden hallituksen muodostajapuolueelta mahdollisuuden käyttää RKP:tä osana hallitusta enemmistön aikaansaamiseksi) seuraava vaalikausi olisi katastro kaikilta heiltä, jotka piraattiaatteen ulkopuolelta puoletta olisi äänestänyt.

  Nettiäänestystä ei parane hätiköidä. Vastahan se sähköinen kunnallisvaaliäänestys räjähti käsiin pahemman kerran. Vaikka riskiä voitaisiin vähentää avoimemmalla softakehityksellä, tämmöistä uudistusta ei kannata ajaa hätiköiden voimaan.

  Gramex ja Teosto ovat yhdistyksia. Ei niitä sovi kieltää sen enempää kuin Piraattipuolueen järjestäytymisvapautta. Lakiin määrätyt erityisoikeudet edustaa tietyn alan taiteilijoita monopolilla olisi toki purettavissa ja rivien välistä se jo löytyneekin agendastamme. Ei tietenkään tekisi pahitteeksi räväköityä asiassa hieman ja konkretisoida millä tavoin tämä artistien vapautta rajoittava monopolitoiminta haittaa heidän liiketoimintaansa.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  sähköinen äänestys munattiin tahallisesti, jotta sinä ja muut sanoisivat ”ei pidä kiirehtiä asian kanssa” joopajoo. Pankeissa rahaa liikkuu verkossa turvallisesti miljardeja joka päivä mutta sitä yhtä ääntä ei turvallisesti pystytä tänä päivänä varmentamaan? aika omituista?

  Lisäksi käsitin että PP ajaa jonkinlaista selkeää loogista linjaa että netti pidetään vapaana. Mitä vapautta on siinä että tulee jotain hemmetin punaisia nappeja jokaiseen mielipidepalstaan? Sananvapauttako? ei. Vaan jotain aivan muuta.

  Gramex ja Teosto ovat riistofirmoja jotka pitää tuhota. Piste.

  Sinä osaat hienosti kirjoittaa poliittista liirumlaarumia kyllä, se pitää myöntää. Sitä tosin on kaikki jo saaneet kuunnella oksennuksen partaalle saakka, joten ehkä kannattaisi miettiä uusia suuntia.

  Jeps ulosantini ei ole parhaimmasta mahdollisesta päästä koska stressiä on järjettömästi. Mutta koittakaapa nyt jotenkin kestää tämän skitson hullun ADHD tapauksen jorinoita. Kyllä näissä ihan pointtia on, jos ei tartuta panemaan pilkkua kakkoseen joka välissä.

  Ja pakkoruotsista. Tutustupa Tarastin vaalikynnykseen, se on 3% kertooko se sulle mitään?
  RKP:n tämänhetkinen kannatus on mittausten mukaan 4% joten PP tulee ajamaan RKP:n pois KOKO EDUSKUNNASTA mikäli nyt vaan saisitte ääniä kasaan edes sen 3% että sinne pääsette?

  Ruotsissa PP sai 8% ääniä mutta siitä on niin pitkä aika, että aivan turha enääminkään piratebayn varjolla yrittää sinne päästä. Ei onnistu. Mutta tuskin te mitään uskotte. Sitten itketään vuoden päästä ”voi voi olisi pitänyt varmaan ottaa vähän eri linjauksia mukaan politiikkaan kun eipä nuo mummelit tajunneetkaan mistä oli kysymys”

  Katsos kun ei 50-60 luvuilla syntyneet edes tiedä mikä on ”waretus”.

  Joo. Älkää uskaltako olla yhtään erilaisia missään. Nuoleskelkaa heti jo alussa kaikkien muiden puolueiden läpiä ja miettikää tarkasti mitä uskaltaa sanoa ja mitä ei. näin se homma varmasti parhaiten menee että kierrellään ja kaarrellaan. Nuoriso kaipaa SUORIA PUHEITA JA LUPAUKSIA EI MITÄÄN LIIRUMLAARUMEITA ENÄÄ !!!

  Mitä kannabikseen tulee, se on täydellistä idiotismia koko kieltolaki jos hivenenkään jaksaa tutkia asiaa. Siitä on omat ketjut jo aloitettu.

  No… katsotaan nyt vuosi, tuleeko tänne forumille edes jäseniä. Mitään mainontaahan teillä ei varmasti taida olla, joten tuskin tulee.

  Profiilikuva käyttäjästä OjM

  OjM

  said

  Onko käynyt mielessä, että ehkä, ehkä Piraattipuolue ei ole kiinnostunut pääsemään valtaan käyttäen joka ikistä vinkunaa, edes vaikka se ehkä toimisikin. Pakkoruotsi pois = ei ääniä ruotsinkielisiltä. Gramex ja teosto laittomaksi = ei ääniä taiteilijoilta eikä faneilta kun artistit suuttuu. Valtionpäämies pois? Suomihan elää kekkos- ja marskiunelmista.

  Jos vielä väännetään suljetut softat laittomaksi, vanha lada pakolliseksi, kansalaispalkka, ydinvoiman vastustus, homeopaattisten höpöhöpövehkeiden myynti apteekkeihin, saa käyttää viikonloppuisin vain punaisia sukkia ja että kamelilla ei saa tiistaisin ajaa moottoritiellä, niin sittenhän PP saa vielä enemmän ääniä eikös vain?

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  jep ja kun nyt intätte muillekin äänestäjillenne tuota samaa paskaa niin hyvästi vaan haaveet mistään EK paikoista.

  Nuorisolta te saisitte ääniä, mikäli nyt oiekasti jollakin edes olisi POKKAA sanoa ääneen ettei mitään presidenttejä esimerkiksi todellakaan tässä maassa tarvita yhtään sen enempää kuin kuninkaitakaan!

  Mutta ei. Pakko alkaa alussa nuolemaan jo kaikkien 50 vuotiaidenkin perseitä, että jos sieltä joku ääni tulisi? n o aivan turha toivo että tulisi, kyllä ne äänestää edelleen ne samat vanhat paskat sinne istumaan kuten on aina äänestäneet!!

  Te hoette kaikki samaa ”suomi rakastaa sitä ja tätä” ja samalla myöntänette itse että se on jotenkin irvokasta? ja sitten kuitenkin nuolette niiden perseitä, joita vastaan tässä pitäisi kamppailla?

  jumalauta.,… ja pitää vielä rautalankaa vääntää. No se on nyt sitten fakta että jos nuo päät on n oin syvällä siellä piraattiperseissä niin siellä ne tulee pysymäänkin. se on ihan fakta homma.

  minä kuvittelin että kerrankin on puolue jossa on jotain oikeaa karismaa ja toivoa. paskan marjat.

  Profiilikuva käyttäjästä Taalen

  Taalen

  said

  Sinähän tässä kehoitat alkamaan nuolla niiden viiskymppisten perseitä laventamalla ehdoin tahdoin kenttää asioihin jotka ei millään muotoa PP:n agendaan kuulu. Ihan turha tulla tänne haistattelemaan kun ihmiset eivät tahdo tuhota puoluetta ja sen uskottavuutta sinun höyryisten kuvitelmiesi tähden.

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  pirattimies: ”sähköinen äänestys munattiin tahallisesti, jotta sinä ja muut sanoisivat ”ei pidä kiirehtiä asian kanssa” joopajoo. Pankeissa rahaa liikkuu verkossa turvallisesti miljardeja joka päivä mutta sitä yhtä ääntä ei turvallisesti pystytä tänä päivänä varmentamaan? aika omituista?”

  Verkkopankin toiminta lähtee varmennettavuudesta. Käyttäjän identiteetti varmistetaan kertakäyttöisillä salasanoilla, yhteys pankkiin muodostetaan salattuna, ja tilitapahtumasta jää kaikki yksityiskohdat jälkikäteen varmentamista varten. Miten tämä ei sovi äänestykseen? Vaalisalaisuus.

  Pankkisalaisuus ei ole yhtä absoluuttinen kuin vaalisalaisuus. Pankkisalaisuus ei ole pankkisalaisuus pankin sisällä. He eivät … tai eivät ainakaan saisi luovuttaa tilitietojasi naapurillesi, mutta he saavat käsitellä tilitietojasi pankin sisällä. Vaalisalaisuus on puolestaan niin absoluuttista, että äänenlaskija ei tällä hetkellä tiedä kuka on minkäkin äänen kirjoittanut paperille.

  pirattimies: ”Lisäksi käsitin että PP ajaa jonkinlaista selkeää loogista linjaa että netti pidetään vapaana. Mitä vapautta on siinä että tulee jotain hemmetin punaisia nappeja jokaiseen mielipidepalstaan? Sananvapauttako? ei. Vaan jotain aivan muuta.”

  Onko Piraattipuolue ehdottanut punaisia nappeja mielipidepalstoille? Ei. Miksi syyttää kehityksestä PP:tä, joka ei ole edes eduskunnassa, saati hallituksessa ja valiokunnissa?

  Olisi vähän sama kuin rupeaisi räksyttämään PP:lle siitä miksi Suomessa on Lex Karpela, Lex Nokia ja internetsensuuri.

  pirattimies: ”Gramex ja Teosto ovat riistofirmoja jotka pitää tuhota. Piste.”

  Sitten menet polttopullon kanssa polttamaan heidän kiinteistönsä. Mutta siihen puolue ei ole osallisena. Me ei haluta edes tietää siitä mitään.

  pirattimies: ”Ja pakkoruotsista. Tutustupa Tarastin vaalikynnykseen, se on 3% kertooko se sulle mitään?
  RKP:n tämänhetkinen kannatus on mittausten mukaan 4% joten PP tulee ajamaan RKP:n pois KOKO EDUSKUNNASTA mikäli nyt vaan saisitte ääniä kasaan edes sen 3% että sinne pääsette?”

  A) Piraattipuolue ei aja ketään pois. Piraattipuolue ei kannata koko vaalikynnystä.
  B) Vaalikynnys ei tule vielä ensi vaaleihin. (Toivottavasti ei sen jälkeenkään.)

  ___

  Hassua että nämä pahimmat trollit sisällyttävät sanan ”piraatti” (typotettuna tai oikein kirjoitettuna) nimimerkkiinsä, ikäänkuin se suojelisi heitä trolliepäilyksiltä. Kuitenkin he mokaavat piraattiaatteen lokaamisessa jo siinä että viittaavat aatteella ja poliittisella liikkeellä toisessa tai kolmannessa persoonassa, sulkien itsensä sen ryhmän ulkopuolelle, johon uskottelee kuuluvansa.

  On toki ymmärrettävää, että kaikki piraatit eivät äänestä Piraattipuoluetta. Muutoinhan Piraattipuolue olisi jo vihreitä suurempi puolue tässä vaiheessa. Silti varsinainen hostiliteetti tuntuu perin kummalliselta asennoitumiselta, jos ”pirattimiehet” ehkä haluaisivatkin joko räväköittää agendaa tai laajentaa sitä. Tuommoinen meuhkaaminen, erityisesti puolueen sisällä ei auta mitään. ”pirattimies” voisi käyttää meuhkausenergiansa vaikka mielenosoituksissa bigbrother-yhteiskuntaa vastaan, tms. Täällä meuhkaaminen ei paljoa rakenna.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  en ole trolli.
  sosiaalisesti rajoittunut kyllä, mutta älä hauku trolliksi koska en sitä ole.
  sosiaalinen rajoittuneisuus minulla johtuu lainsäädännöstä, te itse sen tiedätte kyllä.
  vähemmästäkin hermot leviää… mutta taistelu jatkuu.

  Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6

  JoonasD6

  said

  Piraattipuolue on piraattipuolue.

  Jos joku haluaa puolueen, joka tukee esimerkiksi kannabiksen laillistamista, aloittakoon uuden puolueen. Kyllä sille varmasti tukea löytyy.

  Ääniä tarvitaan kansedustajapaikkoihin, mutta korkea äänimäärä tai edustajien määrän maksimointi eivät missään nimessä saa olla itseiarvo.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin