Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

1,5 Rakentamisaste.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka 1,5 Rakentamisaste.

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä unknown unknown 9 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  1,5 Rakentamisasteesta.

  Kun vesivoimala rakennetaan Suomeen tehdään se nykyään joen perusvirtaamatehot jopa kolminkertaisesti ylittävillä rakentamisasteilla. Näin saadaan ekouudisenergian ilmaisesta polttoaineesta maksimienergiahyödyt kannattavasti käyttöön myös tulvaylitarjonnassa.

  Ydinlobbareillamme on illuusiio siitä, että Suomen ydinvoiman jäädessä ylimääräiseksi maamme tarpeitten yli, se voitaisiin surutta dumpata Eurooppaan. ikäänkuin sitä varten tarvittavat kymmenmiljardiset 1000km megakalliit kaapeloinnit olisivat ilmaisia? Toisaalta kun he puhuvat esim. tuulivoimasta, ei ylijäämäsähköä saisi yhtäkkiä olla koskaan lainkaan.

  Lisäksi suuta soitetaan siitä, että VTT:n 60% käyttöasteen tuulivoimaa ei ikäänkuiin käytössämme riittäisi. Tyystin unohtaen miksi, esim. Tanska ei 50%tuulisähköosuudellaan Länsitanskan tuulivoimaloissaan edelleen tarvitse lainkaan Suomessa huudeltua säätövoimaa. Kun piirtää asiaa, niin alkaa tajuamaan mistä näissä ydinalan selkeissä valheissa on kyse.

  http://kuvaton.com/k/2TZ.jpg

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin