Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Äänestys puolueohjelman laajentamistarpeesta

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2011 Äänestys puolueohjelman laajentamistarpeesta

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti Ahto Apajalahti 7 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä tiikki

  tiikki

  said

  Puolueohjelmanlaajentamistarpeesta on äänestettävä jo kevätkokouksessa.

  Mikäli puolueohjelman laajennus päätetään toteuttaa syyskokouksessa on oltavissa valmiina vaihtoehtoisia puolueohjelmia ja niihin perustuvia kunnallisvaaliohjelmia, joista valitaan puolueelle sopivimmat.

  Asia on kiireellinen, sillä kunnallisvaalit ovat ensi vuonna ja ehdokkaiden on aloitettava vaalityö hyvissä ajoin (yleisönosastokirjoituksin jne.)

  Tuomo Kalliokoski

  ps. Asian kiireellisyyttä lisää se, että osa liberaaleista on alkanut herättämään henkiin Kansallista Edistyspuoluetta ja uskon heidän tekevän taustatyön kunnolla. Tämä lisää kilpailua vapaamielisesti ajattelevista äänestäjistä.

  Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Näkisin, että tämä asia tulee joka tapauksessa käsiteltäväksi kevätkokouksessa Tiekarttaa käsiteltäessä. Siinähän esitetään, että syyskokoukseen hallitus joko toisi esitykset puolueohjelman muutoksiksi yms. tai perustelut siitä, miksi se ei tee esityksiä. Jos hallitukselta poistetaan vaihtoehto olla tekemättä muutosesityksiä, tällöin siis käytännössä velvoitetaan hallitus tekemään ainakin jotain esityksiä.

  Eli asiaa voidaan joka tapauksessa käsitellä kokouksessa. Aloitteelle ei siis tarvitse nähdäkseni kerätä kymmentä tukijaa, vaan riittää, että joku tekee Tiekarttaa käsiteltäessä esityksen, että hallitukselle ei anneta vaihtoehtoa olla esittämättä puolueohjelmaan muutoksia. Tällöin saadaan aikaan äänestys asiasta.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Kevätkokous 2011’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin