Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Älä ruoki illuusioita!

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Älä ruoki illuusioita!

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä sarjuva sarjuva 9 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Foorumilla ei ole käsitelty paljoakaan talouspolitiikkaa joten nostetaans aihe taas esille. Vaikka puolueella ei kaikkiin talouden detaljeihin olekaan puolueohjelmassa määritelty, aihealue on luultavasti lähellä monen sydäntä.

  Ensi viikolla pyörähtää käyntiin kampanja ”Älä ruoki lamaa”. Kampanjan takano olevista tahoista hyvin moni toimii mainonnan parissa, ja kaikkia tahoja yhdistää yhteinen sävel ”kuluta vähintään yhtä paljon kuin ennenkin, vaikka sitten lainalla, äläkä turhaan säästä”. Talouselämä teki kampanjasta artikkelin ja myös muistutti kuluttajan vastuusta omasta elämästään.

  Kun eilen kuulin uutisia teollisuudesta eli sukulaisten työjuttuja, yhdessä laivanrakennuksen alihankintafirmassa on yhdessä yksikössä jo jouduttu lomauttamaan ja potkimaan pihalle ja toisessa on töitä näillä näkymin kolmeksi kuukaudeksi eteenpäin, siis sen jälkeen kun ulkomaisen vuokratyövoima lähetettiin kotiin. Kyllä tää taantuma on jo aika realiteetti, vaikka illuusioteollisuus muuta väittäisi.

  Tosta talouselämän artikkelissa vielä:
  Quote:Korkman usuttaakin suomalaisia ottamaan rohkeasti velkaa. Hän ehdottaa, että valtio lupaisi hoitaa puolet kaikkien uusien lainojen – myös kulutusluottojen – luottotappioista. Aikaisemmin tällä viikolla asuntoministeri Jan Vapaavuori ehdotti samantyyppistä valtion lainatakuuta pelkkiin asuntolainoihin.
  Niin oikeen, pankkiirien etuja taas ajetaan. Viis siitä jos joku hieman taloustaidoton tai riskinottaja ajautuu velkakierteeseen, kunhan veronmaksajat kustantaa pankkien tappioita. Voidaan sitten helpommin myöntää lainat kun on pienemmät riskiarviokustannuksetkin.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin