Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

 • Profiilikuva käyttäjälle Ahto Apajalahti
  aktiivinen 20 tuntia, 57 minuuttia sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Daryl Morgan
  aktiivinen 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle idealrobe.fr
  aktiivinen 2 kuukautta, 1 viikko sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle admin
  aktiivinen 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Ari-Martti Hopiavuori
  aktiivinen 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Yaamboo
  aktiivinen 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle proffa
  aktiivinen 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Topi
  aktiivinen 1 vuosi, 1 kuukausi sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle jessejarvi
  aktiivinen 1 vuosi, 2 kuukautta sitten

Alex Jonesin Endgame

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Alex Jonesin Endgame

Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik RiktigPolitik 8 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Suosittelen kaikkia katsomaan Alex Jonesin Endgame joka on dokumenttielokuva joka kertoo korruptiosta joka tapahtuu maailmanlaajuisessa politiikassa ja miten eräät tahot ovat globalisaation ja vallan keskittymisen takana. Tämä ei ole ole ”salaliittofilmi” vaan ammattimaisesti tehty dokumenttielokuva joka näyttää kuka rahoittaa ketä ja kertoo mitä rahoittajat ajaa takaa näyttämällä heidän kirjoittamia tekstejä ja heidän tekemiä puheita! Filmi on tehty 2007, mutta on saavuttanut nyt kulttistatuksen koska filmi varoittaa muun muuassa aikeista luoda uusi maailmanhallitus joka rahoitetaan hiilidioksidiveroilla (sama mitä nyt yritetään ajaa läpi Köpenhaminassa 7.12.2009) ja miten globaalia influenssaepidemiaa tullaan myös käyttämään vallan keskittämiseen (katso m.m WHO:n kehitystä!). Onko Alex Jones profeetta? Ei ole, vaan kaikkea mitä tässä filmissä kerrotaan näytetään aina virallisen dokumenttien, uutisleikeiden ja USAn kongressin / EU:n parlamentin videonäytteiden kera.

  Suomeksi tekstitettynä:

  http://www.youtube.com/watch?v=q37CoRrpoxg&feature=PlayList&p=30FD881224A87756&index=0&playnext=1

  Ruotsiksi tekstitettynä:

  http://www.youtube.com/watch?v=gidANScCQw8&feature=PlayList&p=0361F17A784EC5FF&index=0

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Alex Jones on muuten tosi mielenkiintoinen persoona ja näkemystä kyllä löytyy monesta asiasta.

  Tässä Alex Jones varoittaa partiotytöistä, olkaa tarkkana kenelle oven avaatte:
  [video]http://www.youtube.com/watch?v=MIbf-Bm2sqE[/video]

  Muistakaa myös se AJ:n Deception-pätkä!

  Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Säälittävä yritys mustamaalata Alex Jones joka työskentelee 12-16 tuntia päivässä ja jolla on 4 tunnin radio show 6 päivää viikossa, tekee viikottain erikoislähetyksiä Russian Today ja PressTV:lle ja tekee 2-3 dokumenttileffaa vuodessa ja kaiken tämän hän tekee vielä ILMAISEKSI ja kehottaa kuulijoitaan kopioimaan hänen dvdleffojaan ja levittämään hänen sanomaan ja sanoo vain että jos on varaa niin ottaa mielellään lahjoituksia vastaan. Alex Jones pitäisi olla kaikkien piraattien esikuva ja pitäisi käyttää esimerkkinä miten voi pyörittää menestyvää businesstä vaatimatta käyttäjältä senttiäkään!

  Jos joku on radiossa 24 tuntia viikossa (tehnhyt radioshowta 15v = 24(viikkotunnit)*52(viikkoja vuodessa)*15(vuotta) = 18720 tuntia materiaalia niin etkö usko että töppäyksiä tulee ja etteikö hermot olisi kireänä jos tulee töihin 8 aamulla ja lähtee usein kotiin keskiyön jälkeen? Hänellä on kovia väitteitä eristä asioista jotka ovat vaikeita ensiksi niellä, mutta ottakaa itse selvää jos asiat pitävät paikkansa – valitettavasti yleensä pitää =(

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  RiktigPolitik kirjoitti:
  Quote:Alex Jones pitäisi olla kaikkien piraattien esikuva ja pitäisi käyttää esimerkkinä miten voi pyörittää menestyvää businesstä vaatimatta käyttäjältä senttiäkään!
  Olen asiaa joskus miettinyt itsekin. Muistaakseni työnantajana hän ei ole kuitenkaan esimerkillinen, ainakin tuottajan tehtävissä olleen Kevin Smithin kanssa tuli riitaa jonkun 9/11-skeptisen tapahtuman (taisi olla seminaari kolme? vuotta sitten) kuvamateriaalin oikeuksista. Kevin saikin sitten lähteä puljusta.

  RiktigPolitik kirjoitti:Quote:Jos joku on radiossa 24 tuntia viikossa (tehnhyt radioshowta 15v = 24(viikkotunnit)*52(viikkoja vuodessa)*15(vuotta) = 18720 tuntia materiaalia niin etkö usko että töppäyksiä tulee ja etteikö hermot olisi kireänä jos tulee töihin 8 aamulla ja lähtee usein kotiin keskiyön jälkeen? Hänellä on kovia väitteitä eristä asioista jotka ovat vaikeita ensiksi niellä, mutta ottakaa itse selvää jos asiat pitävät paikkansa – valitettavasti yleensä pitää =(
  Älä kainostele esittää jotain todistetta siitä että hän on puheensa partiolaisvakoojista pyörtänyt ;) Muutenhan ihmiset voivat ajatella että hän uskoo edelleen tuohon.

  Työnarkomania on muuten vakava sairaus joka heikentää työn laatuakin, eikä sitä pitäisi glorifioida.

  Tosiaan kannattaa katsoa se Deception.

  Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Bilderberg on vain vuosittainen kokous minne aristokraatit kutsutuvat vuoden vaikutusvaltaisimmat politiikot ja yritysjohtajat. Ruotsin ulkoministeri Carl Bildt kirjoitti blogissaan että meni sinne yhdessä Jyrki Kataisen ja Matti Vanhasen kanssa jotka olivat siellä tietävästi vasta ensimmäistä kertaa. Toisin esimerkiksi Council of Foreign Relations (USA), Rooman Klubi (EU) ja Trilateral Kommissio (USA,EU&Aasia) ovat heidän käyttämiään välineitä millä keskittävät valtansa. Nämä järjestöt eivät ole mitenkään salaisia vaan voitte käydä heidän virallisilla kotisivuilla (tai jos olette laiskoja vaikka Wikipediassa) lukemassa näistä järjestöistä.He sanovat aivan avoimesti ihan avoimesti että heidän missio on ”lujittaa yhteistyötä maan rajojen yli” = vallan keskittämistä heille.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin