Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Alkolukko huijaus

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Alkolukko huijaus

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä JJ75 JJ75 8 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä JJ75

  JJ75

  said

  Tupakka tappaa 2000 vuodessa
  Alkoholi toisen 2000

  Paljoko kuolee rattijuoppoja? Vuonna 2008 rattijuopumusonnettomuuksissa kuoli 96 ihmistä. Heistä 66 oli juopuneita kuljettajia, 24 juopuneen kuljettajan matkustajia ja kuusi sivullisia. Vau vau vau!

  Näin kun ajattelette nollatoleranssia, niin sitä ei tule. Jos muutama henki säästetään, ette säästä enempää kuin saman määrän ihmisiä joita kuolisi tupakkaan vuodessa, 300 vuoden ajanjaksolla… menikös vaikeeksi tuo ajattelutapa?

  Selitäppäs Ministeri Anu Vehviläinen miksi pätkätyöläiset ei ole valmiita laittamaan 2000€ kiinni tonnin autonkotteroihinsa?

  Jos yli kaksimiljoonaa autoilijaa laittaa 2000€ alkolukon autoonsa, niin kenet se pelastaa? Suomen valtionko, oliskos taas tarvetta lahjoittaa pakolaisille ja Kreikan rahastoon kiirettä? Suomessa kun työllisyyttä niin kovasti koitatte edistää, niin mikähän mahtas olla syynä ettei jeppe lähde töihin enään autolla? Oiskos millään 2000e ”sijoitus”, annatteko oblikaaatoita sitä rahaa vastaan kans?

  Miksi ”Usassa maksaa 80 dollaria alkolukko” ja Suomessa luvataan autoille merkittävä hinnannousu! Hä! Hä! Hä!, eihän naiset lue uutisia edes, sorry.

  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2226004&pos=hl-ul-1

  Miehet ajattelee, että tällä hulluudelle on tultava loppu. Ämmät ja idiootit ulos Eduskunnasta säätämästä. Jos Suomessa onkin korkea koulutus ja hyvät arvosanat, se on merkki koulunkäynnistä jota osataan. Muu ajattelu kannattaa jättää miehille näköjään kun se työssä ajatteleminen ei onnistu.. Media on ollu vallannappulana kaikenaikaa. Ensin lietsotaan ylipuhumalla kansaa!

  Absolutistit hyväksyy alkolukot rattijuoppoudesta tuomituille, niinkuin muuallakin, esim. New Yorkissa. Ei siis koko kansalle. Viinaa juomattomia on todella paljon! Heille se syyllistäminen ja kaikki olisi kärsimystä. Ratkasut syntyy ihmisten päässä, jos jotain haluatte saada aikaan, niin se on alkoholin säännöstely, autokouluun uudelleen laittaminen, AA kerhot ym.

  Sen jälkeen kun tän kaiken olette päätöksillänne tehneet, laittakaa lautakunta samantien pystyyn tutkimaan miksi rattijuoppojen jopa lapset puhaltelevat autoja käyntiin. Ei varmasti ole kuin 5min. juttu, kun joku ohittaa järjestelmän netistä saamillaan ohjeilla.

  Kertokaa mitä hyötyä on pelkästään uusiin autoihin edes laittaa alkolukkoa, kun juopot ostelee mustalaisilta satasella ladoja kauppareissuille?

  http://www.ampparit.com/uutiset/haku?q=alkolukko

  Media on laitettu kokoamaan tyhmiä suomalaisia, jotta sellanen kosiminen onnistuu alkolukon kanssa.

  http://www.sarco.fi/index/inde…iew&id=168

  Mitäs jos alkolukko varastetaan autosta, korvaako vakuutus… aika hinnakkaita. Liki 2000€ asennuksineen.

  Pitäääkös laitteita alkaa raahaamaan mukana? Kaupparatsut ym… joutus tekeen päivässä kymmmeniä puhalluksia. Mahtaako laite kestää Suomen pakkasiakaan… mitäs jos siihen tulee vika, kuka maksaa ja kuinka paljon maksaa? Auto seisoo pihassa puolitoista vuotta kuluttajalautakunnan kanssa takuuasioista riidellessä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin