Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Amerikkalaiset valmiit uhraamaan yksityisyyden

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Amerikkalaiset valmiit uhraamaan yksityisyyden

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä MrMorgan MrMorgan 8 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  ”They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.” -Benjamin Franklin

  Ajatelkaas kuinka paljon takapakkia Yhdysvallat ovat tulleet alkuajoista… Ei oikein uskoisi, että kyseessä olisi valtio, jolle ”vapaus” on pyhintä pyhää. Nykyisessä USA:ssa ainoa vapaus on tehdä rahaa ja kantaa asetta. Seksi, uskonto ja päihteet ovat valtion kontrollissa, vaikka kaikki nämä ovat henkilökohtaisia asioita (toisin kuin raha ja aseet, jotka nykyhallinto kokee tärkeämmäksi säilyttää vapaana).

  Ironista on se, että ensimmäinen must… mulatti presidentti (joka on myös liberaali) vaikuttaisi hänkin todelliselta Adolf Hitleriltä itsenäisyysdenjulistusta ja perustuslakia raapustaneiden ihmisten rinnalla. Luulen, että moni USA:n edesmennyt presidenttikin kääntyisi haudassa jos tietäisi mitä maan pinnalla on tapahtunut sittemmin.

  Ei sikäli, ettäkö yhtyisin niin ah muodikkaaseen Obama-krapulaan (eli Obama-hypeä seuranneeseen mollaamiseen). Parempi tuo Obama on kuin se McCain. Jos McCain olisi vallassa, … no, sanotaan, että minun mielikuvitukseni ei riitä tai ehkä pelkään liikaa kuvitella sitä dystopiaa.

  Profiilikuva käyttäjästä MrMorgan

  MrMorgan

  said

  Hmmmm….. Eivät taida olla ainoita, kyllä meillä EU:ssakin osataan.

  Jos joku ei vielä ole nähnyt, Irlantilainen dokkari Lissabonin kusetuksesta.[video]http://www.youtube.com/watch?v=xIvCZzRTjSA[/video]

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin