Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

*Aurinkosuojat polvillaan II.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Aurinkosuojat polvillaan II.

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä anttipng anttipng 9 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Aurinkosuojat polvillaan II!

  Kuin Saturnuksen kuitten paimentamat saturnuksen kuulut renkaat pyörittää myös Telluksemme lentoradallaan kasvavaa leegiota säteilypäästökasvujensa syntivanaansa:”T&T. Tuomas Kangasniemi, 05.10. Kosminen säteily on noussut ennätyksellisen korkeaksi. Aurinko ilman pilkkuja xuv-alueen kuvassa. Auringon hiukkastuuli on riski maanpäälliselle elämälle mutta Auringon magneettikenttä suojaa kosmisilta säteiltä. Kosminen säteily Maan magneettikentän ulkopuolella on yltänyt korkeammaksi kuin koskaan aiemmin n. 50 vuotta kestäneen havaintohistorian aikana, kertoo New Scientist. Nasan mukaan ennätys ylittyi vastikään 19 prosentilla.” Pieni ilmoitus, joka kertoo maailmamme ympäriltä kuolevan niin valtavaan säteilynousuihin ilmakehässään, ettei vastaavaa olla tavattu koskaan! Sanomatta selvää, ettei esim. STUK ole korviaan lotkauttanut koko kammo-ilmiöstä. Saati, että osaisi kertoa varsinaisista syistä mitään. Asiaan pitää porautua aivan uudella volyymilla.

  Oleellinen MUUTOS on tapahtunut, koska jopa auringon käyttäytymisen kerrotaan systeemissä muuttuneen rajusti. Auringon tiedämme muodostuneen liki kliinisen puhtaasta vedystä. Perusvedyssä on kaikista muista alkuaineista poiketen huikea ominaisuus. Ollen AINOA alkuaine, jossa ei ole neutroneja sisuksissaan. Siksi vety on ainoa alkuaine, joka ei kykene varastoimaan suoraan radioaktiiviSÄTEILYÄ! Vaikka aurinko saa säteilyä, se muuttaa sen vedyn ainoalla valenssielektronillaan vain 13,9eV energiseksi UV-fotonoinniksi (ja valofotoneiksi)! Mutta vetyjä on muitakin. Jos vety saa sisuksiinsa yhdenkin neutronin, se varastoi samalla huikeasti isomman 2 200 000eV sidossäteilyenergian, ja koko vetyatomin ominaisuudet muuttuvat rajusti. Deuteriumiksi muuttunut vety kykenee neutroniinsa nyt varastoimaan 511 000eV säteilyenergiat. Kun alkuperäinen vety summauttaa lisää neutroneja se muuttuu vaarallisesta säteilyvarastoitumiskyvystään tunnetuksi tritiumatomiksi. 12,3v (T½) varastoitumiskykyineen. Auringon vedyn täyttämä heliosfääri on niin laaja, että myös maapallomme liikkuu sen sisällä soikioradallaan.

  Artikkeli kertoo vavahduttavana havaintona, auringossamme säännöllisenä toistuneet 11v aurinkopilkkujaksot ovat yhtäkkiä pysähtyneet rajun muutoksen seurauksena kuin seinään! Nyt aurinkopilkkujaksot on jo 2v myöhässä ja epätoivo alkaa vallata. Kysellään hädissään miksi? Puhutaan tovi puolijohteista. Puolijohde on välitilassa oleva aine, joka ei oikeasti ole ihan metalli johtaakseen sähköä. Se on ”a i v a n hilkulla”, muttei johda sähköä täysin puhtaina pitoisuuksina. Kun puolijohteista tehdään johtavia diodeja niihin upotetaan o l e m a t t o m a t määrät vieraitta atomialkuaineita. Näin eriste saadaan johteeksi. Auringon flarepurkaus on mitä rajuin sähkömagneettinen purkauksen hetkellinen sähköä johtava lenkki irti auringon muuten huonommin sähköä johtavassa pinnassa. Ideana samaa kuin sähkökaapelien eristeväliin heitetty sähköä johtava metallihitunen. Muuten purkautumaton sähkövaraus räiskähtää valokaarena välähtäen. Kunnes latauksien oikosuluttua sähkötehoja ei enää riitä. Tämä ilmiä auringon pinnassa on tuo nyt puuttumaan jäänyt flareoikosulkujen mangneetinen valokaaripurkaus. Se vaatii onnistuakseen ukkosen salamoinnin kaltaisen eriste välitilaansa, jossa energia varastoistaan purkautuu ainoaa käytettävää johtavaa kaasureittiään pitkin pinnasta ponnahtavaan plasmakaareensa.

  Tasapaino on äärimmäisen herkkää energian kummutessa auringosta ja toisaalta sen väkivaltaisen ”pakko-”purkautumisten auringonpilkkujen määrien suhteen. Niin herkkä, että aurinko tekee jatkuvaa korjaustaan pinnan purkausjohdeatomimäärien ja sisäisen kumpuavan energiavolyyminsa kanssa. Kuin vireinen huilun nuotti. Pienikin muutos ja systemi ei ”värähtele” oikein! Maapallomme kuuluu oleellisesti tähän säserään soitinviritykseen. 1945 eteenpäin Telluksessamme on tapahtunut yksi ratkaiseva muutos. Se on alkanut tuotta valtavat määrät ylijäämäistä NEUTRONOINTIA!. 2009 mennessä maamme normaali säteilytaso on kohotettu ydinvoimaloitten tauottomalla karkaavien neutriinojen, neutronivoittensa, gammasäteittensä takia luionnontilastaan 10-kertaisuuksiinsa! Reaktorista vapautunut neutroni kulkee herkästi yli 1000km päähän räjähtämättä, vapautuessaan päällämme oleviin avaruuksiin. Määrät sadoista ydinvoimaloistamme ei ole pientä. Neutronit törmäävät sielä olevaan auringon jalon puhtaisiin vetyatomeihin. Muuttavat ne sumeilematta tritiumeiksi ja deuteriumeiksi. Radallaan kiitävä mapallomme jättää tähän rataansa loputtomana mattotonnistona neutronilisinsä kyllästämää vanaa surutta vuosikymmenten ajan.

  Tämä pilvi joutuu massiivisen auringon vetovoimakenttään, siitä alkaa muodostua koko auringon ympäröivä valtaisa säteilevä ympäristöään paremmin sähköä johtava ioninen oikosulkurengas. Se kykenee nyt varastoimaan itseensä miljoonaluokkaa aiempaa enemmän Auringosta avaruuteen säteilyenergiaa. Kyeten muuttamaan auringon sisällä vallitsevia sähköjohtavuusvakioita tramaattisesti. Mitä enemmän se sieppaa rajuja säteilyenergioita varastoihinsa, sitä agresiivisemmin se pystyy sekundäärisenä rengasjohteena muuntamaan sähköisiä auringon flarepurkausten muutosvoimia. Säteilykasvullaan se kykenee alati kiihtyvästi iskemään raskaampien alkuaineitten kirjoa taivaankappaleittemme pinnoista. Niiden ionisaation atomikasvukierteestä tämä vyöhyke muuttuu entistä raskaamman atomisaaliinsa mukana sähköä johtavammaksi säteilyvarastoksi. Sen säteilyenergiapaineella ryyditetyt äärimmilleen viritetyt ionisaatomisaaliit päätyvät auringon vetovoimakenttiin oikosulkemaan, gammaten kiihtyvästi auringon flarepurkauskeskuspintaa nähdyin seurauksin. Luonto tieteen valossa 1909 kertoo oleellisimman, miten jopa suljetun radiumampulin pelkkä läpivienti laboratoriossa aiheuttaa hämmentävän reaktion. Sähköä johtamaton ilma muuttui säteilykasvustaan ionisoituneeksi johtavaksi. Huomattiin häkellyttävästi miten sähkövarastoidut leydenpullot tyhjenivät johdeilmaan hetkissä! Nyt tämä vastavankaltainen ilmiö Auringon vetykaasuissa aiheuttaa säteilyn kasvuillaan samankaltaisen kohtalokkaaksi elämälle muuttuvan reaktion! Auringon elintärkeä flarepurkausten varassa toimiva sähköinen magneettikenttämekanismi on ihmiskunnan säteilymateriaalipäästöin tuhoutumassa tässä ja nyt elintärkeine suojelumekanismeineen! . . Hetken hiljaisuus..

  Profiilikuva käyttäjästä jmov94

  jmov94

  said

  Eikös sinut bännätty? :huh:

  Mutta nyt asiaan.

  Vaikka tämä thread onkin yleisen keskustelun alla, ei se tarkoita, että saisit liittää tänne jostain selvästi kopioituja tekstejä. Miksi ylipäätään haluat kertoa näitä ’totuuksia’ aivan väärissä paikoissa? Haluatko kenties vain huomiota näillä viesteilläsi? Jos näin kerran on, oli virhe kirjoittaa tämä vastaus. Itse kuitenkin arvelen, että uskot oikeasti siihen mitä kerrot meille. Mutta en usko, että saisit täällä haluamaasi huomiota. Päinvastoin, ainoa julkisuus, mitä saat spämmäämiselläsi, on negatiivista eikä kukaan jaksa kiinnostua jutuistasi. Suosittelenkin lämpimästi, (kuten moni muu on aiemmin ehdottanut) että perustat blogin esim. uusisuomi.fi sivustolle. Uskon, että sieltä voi löytyä samanhenkisiä ihmisiä.

  Jooko?

  Profiilikuva käyttäjästä anttipng

  anttipng

  said

  Vaikea ottaa todesta tekstiä joka on täynnä kirjoitusvirheitä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin