Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Big Cam Brother

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Big Cam Brother

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Pirate0 8 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  Isoveli tiukentaa kansalaistensa valvontaa…

  http://www.tietokone.fi/uutiset/poliisi_testaa_liikennevalvontaa_uudella_tekniikalla?utm_source=tk-boksi&utm_medium=promoboksi&utm_campaign=tk-boksi

  Milenkiintoista tämä kykenee valvomaan myös turvavöiden käyttämistä…

  Quote:Valvontalaitteiston kehittäminen liittyy ASSET-projektiin (Advanced Safety and Driver Support for Essential Road Transport), kokonaisbudjetti on 8,2 miljoonaa euroa. Tästä valtaosa tulee Euroopan komission pussista.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  jarkkoph kirjoitti:
  Quote:Köh. Tässä olisi Suomelle mahdollisuus uuteen Nokiaan eli kaikenlaisten valvontalaitteiden ja valmistaminen isoveljelle tai sellaisiksi haluaville.

  Niillä oli jo sellainen ja kännykkähän on kohtalainen valvontalaite sellaisenaan. Siihen saakka kunnes siitä irrottaa akun, mikä on tapana turvatapaamisissa.

  Quote:Tarve valvonnalle ei lakkaa koskaan ja aina on tarvetta entistä tarkempaan kansalaisten käyttäytymisen analysointiin ja valvontaan.

  Kuluttajien. Esimerkiksi Facebookin tuote on käyttäjien valvontatietojen myynti mainostajille yms. iloisen uusliberalistisessa hengessä.

  Tiellä liikkuminen on esimerkillinen poliittinen kysymys. Koska tiellä liikkuja ei omista julkista tietä niin oikeiston mielestä tiellä liikkujaa saa valvoa surutta: ”Ostakoon oman tiensä, jos ei halua valvontaa!”

  Somaliassahan ei ole valtiota, joten siellä yksityiset keräävät tietullia vähän väliä. Ihan niin kuin silkkitiellä aikoinaan. Eli teillä ei ole pelkästään valtio valvomassa.

  Samaten kaupunkeihin pääsystä on peritty perinteisesti tullimaksu. Näitä sosialistisia avoimia kaupunkeja on ollut vasta vähän aikaa.

  Maailmassa ilmeisesti palataan noihin oikeistolaisiin tie- ja kaupunkitulleihin eli maksu käytön mukaan.

  Onko täällä joku autoileva selkärangaton rusinat-pullasta oikeistolainen, kaappisosialisti, joka on oikeistolainen vain silloin, kun se sopii hänelle itselleen? Se on kokoomuslaisuutta. Teiden ja katujen yksityistäminen on kokoomuksesta oikealla ideologisesti. Todennäköisesti autokauppiaat rahoittavat kokoomusta.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin