Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Ehdokkaaksi Pirkanmaalta?

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Pirkanmaa Ehdokkaaksi Pirkanmaalta?

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Horsmalahti Horsmalahti 8 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Horsmalahti

  Hei, Piraattipuolueen Pirkanmaan vaalipiiriyhdistys (eli Pirkanmaan Piraatit) on alkanut virallisesti ottaa vastaan ehdokasilmoittautumislomakkeita vuoden 2011 Eduskuntavaaleja varten. Jos koet Piraattipuolueen teemat tärkeiksi, ja haluat tuoda eduskuntaan järkevämpää tietoyhteiskuntapolitiikkaa, olet todennäköisesti etsimämme henkilö.

  Ehdokkaiden tulee olla joko piiriyhdistyksen, puolueen tai nuorisojärjestömme jäsen (ja liittyä voit osoitteessa http://olepiraatti.fi ). Sen jälkeen voit palauttaa ehdokasilmoittautumisen joko Pirkanmaan Piraattien hallitukselle (ja palautukset toivotaan suoraan vpj Panu Horsmalahdelle), tai sen voi lähettää osoitteeseen Laattapolku 1 A 17, 33720 Tampere. Lomake tarvitsee yhden esittelijän piiriyhdistyksestä. Ehdoton määräaika ilmoittautumisille on 31.10. Tällä hetkellä ehdokkaita on epävirallisesti 9, joten mukaan mahtuu vielä hyvin. Vaalipiirimme voi asettaa kokonaisuudessaan 18 ehdokasta.

  Toivomme ehdokkailta kuitenkin aktiivista osallistumista piiriyhdistyksen tapahtumiin. Jos ehdokkaana olo kiinnostaa, mutta et ole vielä varma päätöksestä, tule toki paikallistapaamisiin mukaan. Yhteyttä voit lisäksi ottaa sähköpostillakin osoitteeseen pirkanmaa -at- piraattipuolue.fi.

  Panu Horsmalahti
  Pirkanmaan Piraattien vpj

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin