Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Etelä-Savon piiriyhd. perustamisk. Mikkeli 15.5.

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Itä-Suomi Etelä-Savon piiriyhd. perustamisk. Mikkeli 15.5.

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Iome Iome 8 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Iome

  Iome

  said

  Etelä-Savon piiriyhdistuksen perustamiskokous pidetään Mikkelissä 15.5. alkaen kello 16 osoitteessa Selännekatu 16. Kaikki kiinnostuneet mukaan!

  Tämä tulee vähän kiireellä, mutta tarkoitus on saada yhdistyksen rekisteröinti vireille mahdollisimman pikaisesti. Kokouksen tarkoitus on siis hoitaa yhdistyksen perustamisbyrokratia ja keskustellaan samalla toiminnan järjestämisestä sekä muusta aiheeseen liittyvästä.

  Ilmoittautuminen kokoukseen on ystävällistä, niin tiedän varata sopivasti tuoleja (kokous yritykseni tiloissa), mutta paikalle saa tulla spontaanistikin. Samoin olisi kiva kuulla, jos Etelä-Savosta löytyy piraattipuolueesta kiinnostuneita, esim. muualta kuin Mikkelistä, vaikkei kokoustamaan mukaan pääsisi nyt (irc/skype voidaan kyllä järjestää kokoukseenkin).

  Mika Letonsaari
  mika [at] letonsaari.net
  iome @ ircnet/piratenet
  041 5357676

  Profiilikuva käyttäjästä Juce

  Juce

  said

  Saatiinko kokous pidettyä? Luin tästä vasta tänään, kun satuin vilkaisemaan Piraattipuolueen sivuja.

  Profiilikuva käyttäjästä Hemu

  Hemu

  said

  kokous pidettiin ja paikalla oli 5 ihmistä. yhdistys on nyt perustettu ja paperit laitetaan menemään PRH:een tällä viikolla.

  Profiilikuva käyttäjästä Iome

  Iome

  said

  Hienosti bongattu! Sain itsekin tänään kirjeen PRH:lta, jossa kerrottiin asiasta.

  Seuraavaksi on tarkoitus tehdä itsemme tunnetuksi alueella, jotta saamme enemmän ihmisiä mukaan. Eli jo ensi viikolla voisi ottaa yhteyttä paikallisiin lehtiin ja tarjota juttuja aiheesta.

  Tarkoitus olisi nyt miettiä hallituksen ja aktiivien kanssa mitä haluamme Piraattipuolueesta kertoa. Asiaa olisi tietysti paljonkin (mm. puolue- ja vaaliohjelmat), joten tärkeää olisi saada tärkeimmät asiat esille konkreettisesti. Tänne foorumillekin saa laittaa ehdotuksia mitä piraattiaiheita haluaisitte jutuissa painotettavan!

  Tämän jälkeen voisimme pitää jonkinlaisen tapaamisen, niin että saadaan aktivoitua kiinnostuneet. Yhdistys voisi myös järjestäytyä uudelleen, koska perustamiskokouksessa ei vielä ollut kovin paljon ihmisiä mukana ja toivottavaa olisi saada laajempi aktiivijoukko. Ja samalla suunnitella tulevaa toimintaa, mm. tulevia eduskuntavaaleja.

  t: Mika Letonsaari
  piiriyhdistyksen tämän hetkinen puheenjohtaja

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin