Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Facebookin suosittele-nappulat blogiin & sivulle?

Etusivu Foorumit Arkisto PR-osasto Facebookin suosittele-nappulat blogiin & sivulle?

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi Ruuhijarvi 8 vuotta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Heitin tästä jo irkissä kommenttia, mutta se jäi muun keskustelun jalkoihin, joten laitetaan tänne, jos joku vaikka huomaisi ja kommentoisi :)

  Ilokseni huomasin, että blogiin on lisätty jo Twitter-nappulat, joiden kanssa blogikirjoituksista tweettaaminen on äärimmäisen helppoa. Twitter on kuitenkin melko marginaali palvelu, kun verrataan Facebookkiin, ja mielestäni myös Facebookin tykkää-napulat tulisi lisätä. Tykkää nappulan painaminen on erittäin helppo ja vaivaton tapa mainostaa Piraattipuoluetta Facebook-kavereilleen.

  Facebookin kautta linkit myös leviävät: uskallan väittää, että neljäsosasta kolmasosaan viimeaikoina lukemistani poliittisista blogikirjoituksista olen poiminut Facebook-kavereideni suosittelun jälkeen. Pro-piraattien lukiessa tekstejä ja klikatessa tykkää-nappulaa myös toistaiseksi Piraattipuolueen tutustumattomat pääsevät lukemaan piraattiaatteesta. Vaikka he eivät välttämättä edes avaisi linkkejä, he näkisivät useammin Piraattipuolueen nimen joka paikassa ja puolue tulisi tätä kautta tutuksi. Puolueella olisi enemmän medianäkyvyyttä, ja se olisi ilmaista.

  Vaikka Facebookin all seeing eye ja muu kyttäys on tietyiltä osin ristiriidassa puolueen ideologioiden kanssa, uskon, että tavoitteidemme kannalta on suotuisampaa tarttua tähän ilmaiseen markkinointikeinoon kuin jättää se valjastamatta. Pieni paha sen rinnalla, että ilmaisen mainonnan vuoksi saisimme edes yhden ehdokkaan enemmän ajamaan asiaamme suuremmassa kaavassa on mielestäni melko mitätön. Käytämmehän me myös Google Analyticsiä sivullamme, ja olemme muutenkin sosiaalisessa mediassa mukana. Tämä on likipitäen välttämätöntä, jotta vaalityömme onnistuisi.

  Profiilikuva käyttäjästä kalamake

  kalamake

  said

  Facebook ohjelmia tehneenä voisin tehdä jonkinlaisen pelin puolueeseen liittyen jos keksitte aiheen. Ja pitää olla javasriptillä ja php:lkä toteutettavissa.
  Viimeisin tuotokseni http://apps.facebook.com/e-ville/ eli jonkilainen kysely/skaba.(voi tulla joskus jotain virheitä kun hieman työnalla vielä)

  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Hei!

  En tiedä mitä johtava PR-osasto tykkää, mutta itselleni tuli aatos, että voisi olla kiva saada jokin sovellus, vaikka joka heittäisi framet käyttäjän profiilikuvan ympärille ja lisäisi jotain piraattipropagandaa kuvaan. ”Olen piraatti!”, ”Äänestän Piraattipuoluetta” tai vaikkapa ytimekkäästi puolueen logo ja teksti ”Piraattipuolue”. Kyseisen kuvan voisi kukin sovellusta käyttänyt sitten vaikka lisätä profiilikuvakseen.

  Timihän teki jossain vaiheessa jonkinmoisen ”Kuinka piraatti olet?” -kyselyn jollain valmiilla sovelluksella, mutta samaa ideaa voisi varmasti kehittää vaikka eteenpäin. Mielestäni sovelluksen liittäminen nimenomaan käyttäjien omiin kuviin voisi olla toimiva systeemi, mutta sehän on toki vain minun mielipiteeni.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘PR-osasto’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin