Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Fin-tv.com

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Fin-tv.com

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Alejandro Alejandro 8 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä tombooo

  tombooo

  said

  TTVK yrittänee painostaa sivuston alas mediahuomiolla. Oikeudessa homma tulisi hiton kalliiksi ja kaiken tämän jälkeen rahaa ei välttämättä tule ollenkaan takaisin. En tiedä sivustosta hirveästi, mutta ylläpitäjän kirjoitusasun ja kielitaidon perusteella kaveri ei ole syntyjään suomalainen. Pokkaa sillä ainakin on :P

  Profiilikuva käyttäjästä Frey

  Frey

  said

  Lienee kävijämäärät räjähtäneet käsiin fin-tv:llä uutisen jälkeen. En minäkään tämmöisestä tiennyt ennen. :D Että kiitos vaan TTVK kun nostitte saitin otsikoihin <3

  Vakavasti ottaen sitten, vähän tuo toiminta epäilyttää, sillä eikös kyseessä ole kuitenkin kaupallinen käyttö? Ilmaisen linkkikokoelman kanssa minulla ei olisi ongelmaa, mutta käsitin että käyttäjät voivat maksaa rahaa vip-oikeuksista tjsp. Ensivaikutelmani oli, että taas Kotilainen jotain kohkailee, mutta nyt tuntuu siltä että voisin olla hänen kanssa jopa samaa mieltä palvelun laittomuudesta. Tulonmenetyslaskelmat ovat tietenkin täyttä fiktiota.

  Kuitenkin taas pääsee syvä huokaus, että kun tällainen kätevä palvelu on kehitetty, niin onko sitä pakko ampua taas niskaan? Ääh, yllättävän vaikea tästä on mielipidettä muodostaa, auttakaa! :D Täytynee kokeilla tuota illalla, niin näkee mistä on kyse.

  Profiilikuva käyttäjästä Alejandro

  Alejandro

  said

  Olisihan se hienoa kun olisi vihdoin toimiva laillinen palvelu, josta voisi käydä katsomassa tai lataamassa leffoja ja tv-sarjoja. Tämä Fin-TV ei kyllä vaikuta lailliselta laisinkaan, kun linkkien lisäksi tarjoavat maksullisia vip-jäsenyyksiä ja myyvät mainostilaa.

  Varmasti se laillinen versio on tulossa, kysymys onkin, kuka sen kehittää. Saattaa niellä rahaa, ellei sitten synny talkoovoimin. Sellaista tuotantoyhtiöt ja levittäjät tuskin kuitenkaan suostuvat ottamaan käyttöön…

  Mikä sitten olisi sopiva hinta palvelun kautta katsotavalle elokuvalle? Joku 1-3 euroa kuulostaa aika vähältä, sillä voi ehkä saada katettua elokuvan tuotantokustannuksia ihan mukavasti (katsojamäärät voi olla ihan isojakin, kunhan hinta on kohdallaan). Mutta hinnoittelussa pitäisi muistaa ottaa huomioon myös palvelun tekninen toteutus raudasta työvoimaan – kyllä järjestelmän kehittäjät ja koodaajat ovat myös palkkansa ansainneet.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin