Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Foorumin käyttäjistä

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Foorumin käyttäjistä

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6 JoonasD6 9 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Tytärniemi M

  Kohtalaisen aktiivisena PP foorumeitten lukiana on herännyt pikkuinen kysymysmerkki.

  Koska foorumia käy lukemassa paljon ihmisiä jotka eivät kuulu puolueeseen pitäisi foorumin kirjoittajiin saada tolkkua. Monella palstalla käy keskustelua henkilöitä jotka kuvataan vain jäseniksi. minusta olisi parempi että luokittelua olisi enemmän kuten; Ei aja PP virallista kantaa, Virallinen Tiedottaja, jäsen mutta ei liittynyt puolueeseen, yms

  Näin keskusteluista saisi enemmän irti kun tietäisi kuka on kuka.

  ps joku sana seppo vois kullä tekasta paremmat nimet kun minä esim: jäsen mutta ei liittynyt puolueeseen ei ole oikeen kiihottava

  Profiilikuva käyttäjästä Spif

  Spif

  said

  Tuo ”jäsen” nimen perässä on kyllä suht turha titteli ja helposti harhaanjohtava satunnaiselle lukijalle. Sehän siis tarkoittaa vain että on rekisteröitynyt foorumin käyttäjä ja rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi edes kirjoittaa foorumille. Ei sillä siis ole mitään informaatioarvoa. Sekoittuu vaan puolueen jäseneen jos ei tiedä mitä se tarkoittaa.

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Spif kirjoitti:
  Quote:Tuo ”jäsen” nimen perässä on kyllä suht turha titteli ja helposti harhaanjohtava satunnaiselle lukijalle. Sehän siis tarkoittaa vain että on rekisteröitynyt foorumin käyttäjä ja rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi edes kirjoittaa foorumille. Ei sillä siis ole mitään informaatioarvoa. Sekoittuu vaan puolueen jäseneen jos ei tiedä mitä se tarkoittaa.Totta.

  Tulisi korjata.

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Hyvä huomio, en ollut tajunnut puuttua asiaan, koska softan asetuksista nuo oli merkitty pois päältä, joten oletin näkyvän vain ylläpidolle. Nyt asia kuitenkin korjattu ja ns. ansaittavat turhat ja harhaanjohtavat tittelit poistettu.

  Mitä noihin oikeihin titteleihin, kuten Tiedottajaan jne, soisin mielummin niiden olevan allekirjoituksessa, sillä samaa foorumia käyttää niin Piraattipuolue, Piraattinuoret kuin mahdollisesti monet muutkin tulevaisuudessa.

  Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6

  JoonasD6

  said

  … ja lisäksi se saattaisi johtaa liikaan tiukkuuteen ja joustamattomuuteen.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin