Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Hesari mollaa Julian Assangea

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Hesari mollaa Julian Assangea

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä snowballschance snowballschance 7 vuotta, 12 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Sari

  Sari

  said

  Assange on hermostunut brittilehti The Guardianin viime lauantaina julkaistusta artikkelista, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti Ruotsin seksuaalirikosepäilyistä. Artikkeli perustui poliisin esitutkintapöytäkirjoihin.

  Miksi ei saisi julkaista poliisin esitutkintapöytäkirjoja? Saahan puolustus kuitenkin vuoronsa vastata syytöksiin.

  Onko tuokaan hyvä että Assangea palvotaan täysin kritiikittä? Ehkä joissain kritiikeissä saattaa olla jopa perääkin. Ei sananvapauden puolustaja ole automaattisesti siveyden ja hyveellisyyden perikuva. Eri asiaon, kuuluuko tuon ilmeisesti melkoisen vikkelän miehen seksielämä julkisuuteen.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Minä ajattelen asiaa PiPun kampanjan kannalta ja sitä, käykö Hesarikin omaa vaalikampanjaansa vai onko se taas hallituksen propagandatuutti.

  Hesari otsikoi kieli poskessa, että ”ei sanomalehteä saa kritisoida!”.

  Sari kirjoitti:
  Quote:Assange on hermostunut brittilehti The Guardianin viime lauantaina julkaistusta artikkelista, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti Ruotsin seksuaalirikosepäilyistä. Artikkeli perustui poliisin esitutkintapöytäkirjoihin.

  Miksi ei saisi julkaista poliisin esitutkintapöytäkirjoja?

  Assangen näkemys on ihan selvästi esitetty lainaamassasi artikkelissa. Hän puhuu huonosta journalismista eikä julkaisukiellosta.

  Quote:Saahan puolustus kuitenkin vuoronsa vastata syytöksiin.

  Oikeussali ja media ovat ihan eri paikkoja eivätkä ole keskenään vaihtokelpoisia. Media ei ole syyttäjä vaan tarinankertoja, jota kukin kuuntelee omalla vastuullaan.

  Quote:Onko tuokaan hyvä että Assangea palvotaan täysin kritiikittä? Ehkä joissain kritiikeissä saattaa olla jopa perääkin. Ei sananvapauden puolustaja ole automaattisesti siveyden ja hyveellisyyden perikuva.

  Mikä on ajatuksesi punainen lanka? Puolueettomuus? Objektiivisuus? Niin minullakin, ja vihjasin, että ne eivät ole Hesarin motiivit. On ihan eri asia ajatella ”yleisiä hyviä periaatteita” kuin analysoida Hesarin toimituspolitiikkaa.

  Hesari olisi voinut julkaista puolueellisuudeltaan täysin päinvastaisen artikkelin, jossa syylliseksi olisi maalattu The Guardian.

  Reaalimaailmassa ei kannata jättäytyä yksin ylevien periaatteiden kanssa. Toimitukset ja toimittajat tekevät koko ajan valintoja siitä, millaista maailmankuvaa luovat median seuraajien pääkoppaan.

  Ei Hesarin artikkelissa ole virheellisiä faktoja, sitä on vaan väritetty ja hyvin näyttää aivopesu uppoavan. Tätä tapahtuu vähän väliä. Median seuraaja varokoon. Väritys voi myös vaihtua. Kimmo Sasin kuolonkolarin uutisointikulma vaihtui parin päivän sisällä. Tsetsheenit olivat ensin vapaustaistelijoita ja sittemmin terroristeja.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin