Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

http://sendthemyourmoney.com/

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka http://sendthemyourmoney.com/

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Pirate0 Pirate0 6 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  ”Take a picture or scan an image of your money. Send digital copies to the MPAA & RIAA in whatever quantity you feel you can afford. Don’t go overboard. If you can only afford 20 copies then that’s good enough. If enough people contribute we should be able to fully satisify even their most outrageous demands. ”

  :silly:

  Profiilikuva käyttäjästä Alejandro

  Alejandro

  said

  Rahaa voi painaa lisää ja musiikkia ja elokuvia kopioida ja levittää niin paljon kuin sielu sietää, mutta ongelma on, että ihmiset eivät voi monistaa omaa aikaansa eikä työpanostaan. Pätee kaikilla elämän aloilla. Myös kulttuuri- ja viihdeteollisuudessa. Sillä kaikki ihmisten välinen taloudellinen toiminta pohjaa ajankäyttöön, työhön ja siitä maksettavaan korvaukseen. Siitä näkökulmasta ei pitäisi olla mitään eroa sillä, onko lopputuote materiaa vai immateriaa. Siksi kulttuuri- ja viihdealoilla työskenteleviä kauhistuttaa jo pelkkä mahdollisuus, että käytetystä työajasta ei saakaan korvausta, esim. luvatta leviävän ilmaismateriaalin takia.

  No mikä olisi oikeudenmukainen ratkaisu, jossa esim. muusikko tai elokuvantekijä saa korvauksen työstään, tavalla tai toisella, mutta samalla turvataan sananvapaus ja internetin sensuroimattomuus? En minä tiedä. Ei ole minun asiani alkaa kehittämään poliittisille puolueille toimintamalleja.

  Ja jottei tule mitään väärinkäsityksiä, niin mediajätit edunvalvontajärjestöineen menkööt minun puolestani nurin. Enemmän tässä huolettaa pienten tuottajien ja ykisttäisten ihmisten toimeentulo. Ja koska kulttuurin ja viihteen katoamista tuskin kovin moni haluaa – minkä on selvästi todistanut koko piratismikeskustelun pyöriminen niin tiiviisti musiikin ja elokuvien ympärillä – niin voisiko ajatella, että suosimilleen pientuottajille postittaisi ihan oikeaa rahaa, ja digisetelit toimittaa sitten MPAA:lle ja RIAA:lle?

  Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  Rahaa tulee silloin kun kuluttaja ja hyödykkeen tuottaja kohtaavat toisensa ilman välikäsiä. Ei sen tarvitse olla isokaan rahaerä jos se tulee monelta nolla kustannuksin.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin