Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Iced Earth julkaisee albuminsa nettiin ilmaiseksi

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Iced Earth julkaisee albuminsa nettiin ilmaiseksi

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä whiic whiic 8 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Yksi maailman suosituimista heavy metal bändeistä julkaisi eilen uusimman albuminsa nettiin omilla kotisivuillaan ILMAISEKSI ja jos pidät albumista niin sanovat ainoastaan että näkisivät sinut mielellään lahjoittamassa heidän kotisivuillaan että voisivat käyttää jatkossakin tätä konseptia. Mielestäni jokainen piraatti pitäisi kiittää Iced Earthia tästä hyvästä lahjoittamalla ainakin muutama euro jotta muutkin seuraisi tätä konseptia, mikä johtaisi siihen että bändi kerää rahat työstään ja ahneat levyyhtiöt jäisivät ilman. Jos ostat levyn musiikkikaupasta niin artisti saa ainoastaan pienen pienen osan voitosta. Jos artisti julkaisee levyn nettiin suoraan, ilman levyyhtiötä, niin hinnat putoaisivat roimaasti.

  Tämä albumi on vapaasti levitettävä ja Schaffer antoi vinkin että näkisi mielellään faninsa antavansa tätä albumia joululahjaksi ;)

  http://www.sons-of-liberty.net/

  Profiilikuva käyttäjästä BobaMa

  BobaMa

  said

  Kiitos kun kerroit! Tullut ennenkin kuunneltua ja ostettua Iced Earthia niin tämä oli erittäin positiivinen uutinen. \\,,/

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Tein PayPal-tilin pelkästään ostaakseni jenkeistä pari Pedobear-pehmolelua ja tarkkaa euromäärää tietämättä (hinta nettikaupassa dollareina) pistin tilille ylimääräistä. Sen sijaan, että palauttaisin sen tilille (1 euron palautusmaksu jos palautettava summa alle 100eur) voisin ne parit hassut eurot kyllä dumpata heillekin. Vaikka eihän se heillekään lyhentämättömänä mene, mutta PayPalin suorittama provisio on vähemmän kuin se 1 eur.

  Lataa… Kohta pääsee tutustumaan bändiin. Metallin ystävä kyllä olen, mutta tuota bändiä en ole kuullut kuin heidän ”The Hunter”:in (joka vaikuttaa ainakin asialliselta metallilta).

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin