Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Joulukuun irc-kokoukset + propagandailta joulukuussa

Etusivu Foorumit Arkisto Länsi-Suomi Joulukuun irc-kokoukset + propagandailta joulukuussa

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä sarjuva sarjuva 9 vuotta, 12 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Sovittiin viime tapaamisessa että mm. aletaan rukkaamaan irc:ssä sääntöjä tuolle vs-vaalipiirin yhdistykselle kun monilla on kuitenkin menoa joulun aikaan ja osallistuminen voi olla vaikeaa. Sopivista ajankohdista on äänestys doodlessa: http://doodle.com/yi82m884pht6n86f. Ajatuksena oli että pidettäisiin useampikin joulukuussa jos vaan mahdollista, yksi alkukuusta ja toinen loppukuusta. Kirjoitushetkisen tilanteen mukaan 2.12. olisi eka irc-miitti.

  Sitten toinen asia: pidämme Turussa ns. propaganda-illan 12.12. (tiedustelkaa minulta sijaintia yms. jos aiotte tulla paikalle). Illan tarkoitus on mm. keskustella puolueen tavoitteista ja miksi niihin pyritään, mitkä ovat keskeiset argumentit puolesta ja vastaan sekä mahdollisesti oppia tuntemaan muut paikalliset aktiivit paremmin. Projektiin voi ja kannattaa osallistua muidenkin wiki-sivun kautta: tarkoituksena on kerätä materiaalia johon tutustua ennen iltaa korkeatasoisen keskustelun takaamiseksi.

  Piiriyhdistyksen perustamista ja toiminta-ajatuksen kiteyttämistä varten on myös oma wiki-sivunsa: http://wiki.piraattipuolue.fi/Varsinais-Suomen_vaalipiirin_piiriyhditys

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Länsi-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin