Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Jungner haluaa SuomiTuben

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Jungner haluaa SuomiTuben

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Spif Spif 8 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  http://www.taloussanomat.fi/media/2010/02/16/jungner-haluaa-suomituben/20102408/135

  Taas halutaan YLEssä tuhlata infraan sen jälkeen kun huolettomasti myytiin Digitalle lähetintoiminta.

  Aika huolestuttavia nuo Jungnerin ”visiot”, halutaan kilpailla youtuben kanssa. Suurudenhullua ja epärealistista mielestäni, tuskin tuollaisessa SuomiTuuba-järjestelmässä kuitenkaan annettaisiin kansalaisille julkaisuoikeuksia.

  Quote:– Ylelle palvelun arvo olisi siinä, että se olisi ilmainen väylä tuoda sisältöä kansalaisten käytettäväksi. Kaupallinen logiikka hoitaisi jakelun.
  On myös varsin harmillista että kansalainen halutaan nähdä pelkkänä vastaanottimena. Jungnerin pitäisi miettiä vielä ”uusia” ideoitaan, aika Hululta tuo vaikuttaa.

  Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

  Tuo on ihan hyvä idea. Ei missään sanottu, että se olisi Youtuben kopio, vaan sen kanssa samankaltainen palvelu kotimaisille mediayhtiöille. Tuo liittyy juurikin siihen huoleen kotimaisesta tuotannosta, jota esimerkiksi levy-yhtiö Poptori Oy:n toimitusjohtaja Erkki Puumalainen on tuonut esiin muun muassa seuraavan blogin myötä:

  http://viihteenkotimaisuustalkoot.blogspot.com

  Kotimaisen tuotannon turvaaminen kiinnostaa myös piraattina minua. Ei minua kiinnosta miten jenkkiläisillä tekijöillä menee, vaan miten turvataan suomalainen tekeminen ja parannetaan sen laatua tulevaisuudessa oli tiedostonjako sitten laillista tai ei. YLE:n kuuluukin ylläpitää kotimaista tuotantoa, joten tuo on ihan järkevä ja asianmukainen idea sen tehtävän toteuttamiseksi netissä, missä kotimainen tuotanto tosiaankin tuppaa hukkumaan ulkomaisen tarjonnan sekaan.

  Profiilikuva käyttäjästä Spif

  Spif

  said

  Youtubehan ei ole palvelu mediayhtiöille, vaan lähinnä yksityishenkilöille. Tätä Jugnerin ideaa voisi verrata ennemmin Huluun tai muihin vastaaviin palveluihin.

  Eipä se nyt sinänsä huono idea ole. Tosin mitään uuttahan siinä ei ole Areenan jälkeen. Ihmetyttää että onko se Areenan ylläpito tosiaan niin työlästä, että siihen tarvitsee mainoskanavilta apua. Se nyt on jo olemassaoleva palvelu ja ihan hyvin toimiva. Kapasiteettiä se kyllä tarvitsisi rutkasti lisää, ettei tarvitsisi poistaa sisältöä sitä mukaa kuin uutta tulee. Kapasiteetin kasvattamisen luulisi kuitenkin olevan suht halpaa nyt kun palvelu on jo muuten valmiina?

  Luulen että mainoskanavia kiinnostaa pitää palveluissaan ulkomaalaistakin tuotantoa. Ei niitä välttämättä kiinnosta maksaa ylen kilpailevaa sivustoa vain sen vuoksi, että sinne saisi pari omaakin sarjaa ihmisten katsottavaksi.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin