Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Kannatus

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Slou Slou 7 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Ensin näytti siltä, että kampanja jää Fukushiman päästöjen jalkoihin, mutta jostain käsittämättömästä syystä kampanja ei jäänyt Japanin uutisten jalkoihin.

  Kannattajakunnan painopiste on siirtynyt yllättävän pohjoiseen. Piraattipuolueella tämä tarkoittaa Varsinais-Suomea ja Pirkanmaata. Jyväskylästä voi tulla yllättävän monta ääntä, mutta ei niillä äänikynnyksen yli punnerreta näissä vaaleissa.

  Helsinki ja Uusimaa voivat varautua järkytykseen: maatiaisprovinssit Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi voivat kerätä absoluuttisesti enemmän ääniä. Pari kuukautta sitten tilanne ei todellakaan näyttänyt tältä.

  Sivulista.fi povaa max kolmea kansanedustajan paikkaa kuten aina ennenkin. Muu aineisto povaa nyt ensimmäistä kertaa max viittä kansanedustajan paikkaa. Yhdestä tai kahdesta vaalipiiristä tulisi läpi kaksi kansanedustajaa tässä skenaariossa.

  Kampanjan suuntaamisesta – pistäkää eteenpäin ehdokkaille.

  Kansa vaatii Lilja Tammisen tyylistä yksilönoikeuskampanjointia.

  Äänestäjät tulevat nukkuvista, ensi kertaa äänestävistä, perussuomalaisista ja vihreistä. Terveisiä ehdokkaille, että olkoot kieli keskellä suuta puhuessaan viimemainituista. Haukkua ei saa, koska se on heti jonkun toisen ehdokkaan äänistä pois. Näille pitää perustella miksi Piraattipuolue on se parempi vaihtoehto.

  Jos joku ehdokkaista pitää vaalien voittamista populismina niin suosittelen puolueen edun takia kiireellistä loikkaamista johonkin kilpailevaan puolueeseen.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Unohdin mainita, että hallitusta pitää kritisoida mm. holtittomasta euromaiden avustamisesta.

  Pirkanmaan musta hevonen ei taida edelleenkään itse ymmärtää, mitä on tapahtumassa. Pitäisiköhän tässä alkaa lyödä viattomasti vetoa hänen puolestaan.

  Profiilikuva käyttäjästä Slou

  Slou

  said

  (käyttäjä on poistanut viestin)

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin