Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Kannatus

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä snowballschance snowballschance 7 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Siltä varalta, jos ette ole huomanneet, niin kannatus on ollut 2 viikkoa pystysuorassa nousussa.

  Korkeimmat kannatusluvut korkeimmasta matalimpaan: Varsinais-Suomi (!), Pirkanmaa (!), Helsinki/ Uusimaa. Kahdessa ensin mainitussa kannatusluvut ovat korkeammat kuin koskaan. Kahdessa viimemainitussa kannatusluvut olisivat nähneet parempiakin aikoja, jos puolue olisi ollut jo silloin olemassa.

  Keski-Suomen vaalipiiri voisi alkaa puhua siellä siitä kannabiksesta saadakseen liikettä Jyväskylään keskittyvään kannattajakuntaansa. Jollei muuten niin muiden puolueiden kiusaksi, sillä kynnyshän siellä on korkea.

  Myös Oulussa on havaittavissa ajoittaista eloa. En kyllä ymmärrä, miten sieltäkään ketään näihin vaaleihin saataisiin läpi.

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Meillä ei taida Keski-Suomessa olla juuri ketään joka olisi kiinnostunut hamppukeskustelusta. Pitäisi rekrytä joku A-luokan hamppuritari vähän sekoittamaan pakkaa. Silläkin saisi pari ääntä. :)

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Antti Kurhinen palautti nokkimisjärjestyksen takaisin siihen, mitä se yleensä on ollut: Helsinki, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa.

  Antin taustasäteily taitaa varmistaa, että kompuroiva Uusimaakin saanee Pasi Palmulehdon läpi. Uusimaa on niin sotkuinen vaalipiiri, että vaikea sanoa varmasti, kuka sieltä on tulossa läpi.
  Antti mennee itse läpi Helsingin vaalipiiristä. Varsinais-Suomesta mennee läpi liberaalien Flemming, kuten viime vuoden puolellakin jo näytti.

  Antti Kurhinen on nyt näkyvin piraatti. Toiseksi näkyvin on musta hevonen piraateille, katsotaan miten se materialisoituu vaaleissa. Luulen, ettei hän tiedä tätä itsekään.

  Gagis, onhan teillä vielä 2 päivää aikaa kysellä kannabis-piireistä ehdokasta. Ne piirit ovat aika hyvin organisoituneita. Teidän äänestäjät tulevat tietenkin Jyväskylästä ja ainakin yliopistolta. Provinssit varmistelevat näissä vaaleissa pääsyä kaupunginvaltuustoihin vuonna 2012, jota kautta mennään normaalisti eduskuntaan. Äänikynnys provinsseissa lienee matalampi vuonna 2015.

  Zumppi, sivulista.fi on julkinen. Puolue näkee servereiden käytön, muttei julkaise datoja. Minä käytän muita lähteitä, jotka ovat tarkkoja kuin kahvinporot.

  Sivulista.fi ennustaisi 3 kansanedustajapaikkaa Piraattipuolueelle.

  Uteliaita potentiaalisia äänestäjiä on havaittu Pirkanmaalla, Vaasassa (!) ja Keski-Suomessa (!).

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin