Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Kannatustuotekaupan näkyvyys verkkosivuilla

Etusivu Foorumit Työryhmät Kannatustuotteet Kannatustuotekaupan näkyvyys verkkosivuilla

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi Ruuhijarvi 8 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Kannatustuotteiden näkyvyys verkkosivulla on melko huono. Piraattipuolue.fi:n etusivulla on vain yksi pieni linkki verkkokauppaan, jota ei kovin helposti vahingossa huomaa, kun ensimmäistä kertaa ulkoasumuutoksen jälkeen etsiskelin keskustelupalstankin linkki crtl+f:llä. Piraattivaalit.fi:ssä kannatustuotemainontaa ei ole lainkaan.

  En tarkoita nyt mitään vilkkuvia koko sivun piraattilauluja laulavia ja vilkkuvia flashjavamoonlightsekasikiö-härpäkkeitä, vaan ihan tavallista kuvaa, isompaa tekstiä tai kenties jopa slideshowta, jos oikein hurjiksi mennään. Puoleen ja vaalisivuston etusivuille (ja miksei muuallekin) voisi mielestäni surutta laittaa jonkinmoisen bannerin/näyteikkunan kauppaan. Myös blogin kupeeseen voisi laittaa kannatustuotemainontaa. Jos joku tällainen menisi liioitteluksi, voisi linkin siirtää näkyvämpään paikkaan. Nyt kukaan ei ainakaan ”vahingossa” mitään osta hetken mielijohteesta, kun kauppaan löytääkseen sitä täytyy oikein erikseen etsiä. Suuri osa puolueen jäsenistä tuskin edes tietää tai muistaa koko kannatustuoteasiaa, vaikka aina silloin tällöin sivustolla vierailisivatkin.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin