Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Kansanedustajan copy paste -puhe paljastui

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Kansanedustajan copy paste -puhe paljastui

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  snowballschance 8 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Oliko se ihan selkeetä kopipastaa, vai oliko siellä ”vain” yhtäläisiä rakenteita jne? Olisi ihan mielenkiintoista tietää tarkempia detaileja.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Ruuhijärvi kirjoitti:
  Quote:Oliko se ihan selkeetä kopipastaa, vai oliko siellä ”vain” yhtäläisiä rakenteita jne? Olisi ihan mielenkiintoista tietää tarkempia detaileja.

  Seuraa antamaani linkkiä lähteille ja täräytä aiheesta bloggaus vaalityönäsi: ”Kokoomuksessakin luetaan piraattiblogeja!”. Minun Jouko Laxell ja Horsmalahti-kiintiöni on toistaiseksi täynnä. Jouko Laxellin sivulla mottona näyttää olevan ”tietää mistä puhuu” :laugh: ,

  joten mitä keyboard warrior- ehdokkaat vielä odottelevat? Kuvakaappaus tuosta ja huomautus, että tuo lehtijuttu puuttuu edustajan sivuilta ennen kuin Google haut aiheesta kuivuvat.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Äänestäjän näkökulma näihin juttuihin on nice-to-know (juoruilu). Ehdokkaan näkökulma on, että mistäköhän sitä taas kirjoittaisi blogiin, jotta joku potentiaalinen äänestäjä viitsisi sitä lukea.

  Usein pitää kytätä sopivaa uutisaaltoa ja lähteä surffaamaan sen mukana eli blogata siitä uutisesta.

  Hankalampi taktiikka on tehdä itse niitä ”uutisia” eli trollata kuin Panu Horsmalahti/ Kalervo Kummola/ Päivi Räsänen tai toimia kansalaisreportterina kuten Janne Paalijärvi toisinaan.

  Janne Paalijärven 5 viimeistä bloggausta näyttävät sisältävän seuraavat hakukonemagneetit: Timo Soini, Jussi Halla-aho, Tuija Brax, Mari Kiviniemi. Noin sitä pitää blogata.

  Sitten mielenkiintoisempi tapaus bloggauksen maailmasta, Joanna Kurki:

  Pitäisikö pesän saannista tehdä jokamiehenoikeus? on kirjoitettu jo 22.10 kun Marianna Lindströmin Piraattipuolueen pesänjako on kirjoitettu vasta 29.10.

  Mariannelle vastatrollauksesta kommentteja tuli 73, mutta Joannalle vain 43. Tässä olisi vähän miettimistä, miten trollata paremmin. Aihealueenahan nuo ovat human interest, eli niillä ei ole yhtään mitään tekemistä reaalipolitiikan kanssa, mutta ihmisiä kiinnostaa lukea tuollaisia juttuja.

  Joanna tekee closen politiikan taiteen sääntöjen mukaan eli antaa ymmärtää lienevänsä itsensä kanssa eri mieltä:
  Jos sitten uudelleen luvun jälkeen olen asiasta eri mieltä kuin nyt, niin ilmoitan siitä sekä tällä foorumilla että heille henkilökohtaisesti.

  Tuota samaa temppua käyttää Barack Obama/ Päivi Räsänen/ Pertti ”Veltto” Virtanen ja se toimii. Ottakaa opiksi.

  Sitten tämä rahoitusilmoitus on mahtava:

  Mutta koska kerran Kokoomuslainen pelifirman johtaja ja Vihreitten istuva kansanedustaja kehtaavat tukiryhmineen lahjoituksia pyytää, niin kai sitten asia on laitettava liikkeelle.

  Joanna kertoo olevansa erilainen vaihtoehto, mutta tekevänsä saman tempun, mikä on ihan eri asia …! Joannan pinnan alla asuu täysverinen manipuloiva poliitikon alku, joka tarvitsee vain vähän kiillotusta ihmisille vastaamisen lipevyydessä ja keinotekoista pullantuoksua imagoonsa niin tie on auki presidentiksi saakka.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin