Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Keskustelualueen uudistaminen

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Keskustelualueen uudistaminen

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 6 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Naseag Naseag 10 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

  Nyt kun Piraattipuolue on perustettu, PiraattiBBS on täyttänyt tarkoituksen jota varten sen alkujaan rakensin. On siis aika uudistua ja sopeutua vastaamaan uusiin haasteisiin.

   [li]Ei mitään erityistä jaottelua PP:n jäsenten ja ei-jäsenten kesken. Ei siis erikoistitteleitä, nimimerkkejä kaikissa sateenkaaren väreissä tai suljettuja, vain jäsenille tarkoitettuja VIP alueita.[/*:m]
   [li]Tiedotuksen ja foorumin integrointi. Tämä ominaisuus on nyt kokeiluasteella.[/*:m]
   [li]Tietoturvasyistä puoluehallitukselle + toimihenkilöille kokonaan erillinen foorumi.[/*:m]
   [li]Yleisen keskustelun lisääminen. Jos se lisää foorumilla aktiivisesti käyvien määrää, niin se on lähtökohtaisesti hyvä asia.[/*:m]
   [li]Parempi logo.[/*:m]
   [li]Avatarit?[/*:m]
  Profiilikuva käyttäjästä Elventhor

  Elventhor

  said

  Quote:
  Tietoturvasyistä puoluehallitukselle + toimihenkilöille kokonaan erillinen foorumi.

  Ihan vain vinkkinä, phpbb2 on varsin tunnettu reikäisyydestään, joten en pitäisi edes erillisessä foorumissa saman systeemin sisällä mitään missään määrin arkaa materiaalia.

  Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

  [quote=Elventhor]
  Ihan vain vinkkinä, phpbb2 on varsin tunnettu reikäisyydestään, joten en pitäisi edes erillisessä foorumissa saman systeemin sisällä mitään missään määrin arkaa materiaalia.[/quote]

  PiraattiBBS käyttää phpBB3:a.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  [quote=Matti Hiltunen]

   [li]Parempi logo.[/*:m]

  [/quote]

  Meinaatko The Purjeen tilalle? Voisiko tuota purjetta muokkaa jotenkin, niin, että siitä tulisi suomalaiset piraatit yksilöivä logo? Miten olisi esimerkiksi, jos istuttaisi purjeen isompiin versioihin ja t-paitoihin Suomi-leijonan? Tai sitten maatunnuksen SF tai jotain vastaavaa. Olisi kuitenkin ihan mukavaa, jos erotuttaisiin jotenkin muista piraattiveljistä ympäri maailmaa. Olihan jokaisella kuuluisalla piraatillakin oma lippu, joka poikkesi hiukan muiden pääkallolipuista.

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  En jotenkin osaa mitenkään kuvitella, että purjeesta luovuttaisiin.
  Voisin kuvitella että se muodostaisi esimerkiksi Piraattipuolue nimen ensimmäisen P kirjaimen tai jotain vastaavaa, mutta purje olisi mielestäni säilyttämisen arvoinen.
  Kyllä ulkoasuaan voi tulevaisuudessa myöhemminkin muuttaa, mikäli sille tarvetta tulee.

  Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

  En minä purjetta tarkoita vaan sinistä palloa sen vieressä tuolla ylävasemmalla.

  Profiilikuva käyttäjästä vmatikainen

  Onko tarvetta modata tuohon Blacksailiin mitään kansallista juttua. Toki jos jossain yhteydessä (esim kansainvälisessä miitissä) halutaan korostaa sitä että ollaan Suomesta niin se vois olla bueno, mut muuten uskoisin että se on vain positiivinen juttu, jos porukka kysyy et ollaanko me samaa sakkia kuin Saksan tai Ruotsin porukka. Itse vastaan yksiselitteisesti, kyllä.

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Foorumin värit voisi mielestäni muuttaa kokonaan vaikka musta-harmaa-valkoisiksi, käyttäen ensisijaisesti samoja värejä jotka löytyvät PP:n etusivullakin footerista.
  ja logoksi tosiaan vain se sama purje.
  Tietty vaihtoehtois skinejäkin voi tarjota, mutta ei niitä montaa tarvitse olla, vain lähinnä jos jollakin se tumma skini ei näkyisi hyvin tai vastaavaa.
  Se voisi tietysti olla niinkin, että toinen skini olisi tumma, jossa kentät ym. valkoisia ja toisessa taas jotakuinkin päinvastoin, mutta vaatii hieman enemmän miettimistä että pysyy siistinä.
  Henkilökohtaisesti en kannattaisi phpbb:n vakioskinin käyttöä, enkä myöskään että sivuilla esiintyvä oranssi väri tuotaisiin mukaan :)

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Nykyinen foorumien ulkoasu on erittäin hyvä silmille… Joku tumma tai suurikontrastinen tappaa.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Etusivultahan näkee käyttäjämäärän, mutta olisi ehkä ihan kiva nähdä vaalipiirijako. Näkyisi siis ihan numeroina, että monta missäkin vaalipiirissä.

  Toinen ihmetys: omissa asetuksissa on jäsenyys-välilehti. Oulun piirihallinto on avoin, mutta muut ovat suljettuja. Onko tarkoituksella näin vai jäänyt vain auki?

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin