Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Kevyemmin kannatuksesta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kevyemmin kannatuksesta

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä mrkk666 mrkk666 8 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  http://sivulista.fi/ listaa PiPun toiseksi nopeimpana nousijana viikon aikana puolueista.

  Puolueet-sivulla Piraattipuolue on kolmantena. Tuota kannattaa levitellä kavereille ja sukulaisille niin kauan kuin sijoitus pysyy noin hyvänä. Ja vitutus tuosta muiden puolueiden puoluetoimistoissa korkealla.

  Onkos meillä vielä joitain ehdokkaita, jotka eivät ole tehneet kampanjasivuaan tuota listaa varten Facebookiin? Sitä ei tehdä niinkään äänestäjiä varten vaan sitä varten, että kampanjan etenemistä voi seurata itse sekä piiriyhdistys. Seurannan kannalta valitettavasti niitä faneja tulla vaalipiirin ulkopuoleltakin, mutta ovat ne indikatiivisia siitä, tekeekö duunia oikein.

  Kukin kirjoitustaitoinen voi osallistua myös itse PiPun tunnetuksi tekemiseen internetissä yksinkertaisesti mainitsemalla Piraattipuolueen nimen jonkin puolueelle läheisen aiheen yhteydessä. Jos ei ole itse ehdokas niin ei tarvitse kehittää mitään ihmeellistä evankelista sanomaa. Neutraali ”tästä aiheesta on keskustelu Piraattipuolueessa” tms. hoitaa homman ilman että tarvitsee pelätä olevansa sukset ristissä politbyroon Virallisen Totuuden kanssa. Kuka sitä puolueen kantaa pilkulleen muistaa.

  Tai sitten lyhyt ja tyly toteamus vaikkapa Wikileaks- keskusteluun: ”Tästä se Piraattipuolueen kannatus vain kasvaa”.

  Persut käyttivät todella paljon tuota internet-rummutusta.

  Täysin eri mieltä olevia on ihan turha lähteä käännyttämään. Valmistaudumme pienpuolueena vaaleihin, joissa ainakin 93% äänestäjistä ei äänestä Piraattipuoluetta. Heillä on siihen täysi oikeus.

  Profiilikuva käyttäjästä mrkk666

  mrkk666

  said

  kampanjasivuaan tuota listaa varten Facebookiin? Onko jotain mennyt nyt minulta ohi :P Olen ehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin