Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

kokemuksia vpn-palveluista

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka kokemuksia vpn-palveluista

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä misc misc 7 vuotta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä misc

  misc

  said

  Nyt kun näyttää siltä, että netissä ei enää voi toimia huoletta salaamatta identiteettiään, lienee syytä jakaa kokemuksia vpn-palveluista. Näitä palveluitahan on nykyään satamäärin (jostain syystä ei kuitenkaan tietääkseni yhtään Suomessa), joista osa varsin kyseenalaisia, joten jyvien erotteleminen akanoista on haastavaa.

  Itse olen käyttänyt nyt pari kuukautta ruotsalaista VPNTunnelia. Ei ole toistaiseksi pätkinyt kertaakaan, enkä ole havainnut mitään olennaisia vaikutuksia yhteysnopeuksiin. VPNTunnel on myös ainoa tuntemani vpn-palvelu, joka tarjoaa port forwardingin kaikille porteille, jolloin esim. p2p-softat toimivat suoraan ilman porttien kanssa kikkailua (toki tämä on myös turvallisuusriski, mutta kompromisseja joutuu tekemään…). Eivät pidä mitään logeja, tosin (HUOM! HUOM!) vain, jos käyttää exit nodena Ruotsissa sijaitsevaa palvelinta (muut palvelimet sijaitsevat USA:ssa, Saksassa, Hollannissa ja Tanskassa). Hinta on vähintäänkin kohtuullinen, 6kk:n sopimuksella alle 5 euroa kuussa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin