Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Kuluttajien ja tekijöiden lähentyminen

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kuluttajien ja tekijöiden lähentyminen

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä asphyxiated asphyxiated 9 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä asphyxiated

  VAikea määritellä ehkä mikä on ylellisyyttä ja mikä ei, mutta yritetään…
  palstoilla on peräänkuulutettu itsehillintää siinä, ettei esim. opiskelija kuluta rahoja juhlimiseen, vaan ostaa mediansa ja softansa ennemmin jos muuhun ei rahat riitä.

  Ja sitten ulkomaanmatkat.. oppiiko siellä maailmasta oikeasti niin paljon että voit hyvällä omallatunnolla jättää maksamatta softasta, mitä käytät useinkin.

  Sen sijaan joskus käynti naapurimaassa ja kaljoittelu silloin tällöin täytyisi minusta kuulua opiskelijaelämään (jos siis haluaa).

  Ei liity otsikkoon vielä ylläoleva… Edesauttaisi tällaisten henkilöiden, jotka miettii että ostanko kaljaa vai maksan levystä, päätöstä, jos tietäisi mikä on tekijöiden taloudellinen tilanne, eli onko ihmiset jo warettaneet liikaa… Toki sillä voitaisiin myös vedättää.

  Hesarin palstalla kyllä olivat tiukasti sitä mieltä, että jos ihmiset miettisivät että maksaisivatko timpurille, että teki minulle mökin, vai ostaisko mieluummin kaljaa, niin … arvaatte loput.

  Sinänsä mökin merkitys mielenterveydelle on todennäköisesti pienempi kuin esim. viihteen tai IT-harrastuksen (mihin tarvitaan joku softa). Mutta sellasesta ollaan valmiita maksamaan paljon helpommin.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin