Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Kutsu vuosikokoukseen ja seminaariin

Etusivu Foorumit Arkisto Vuosikokous 14.6.2009 Kutsu vuosikokoukseen ja seminaariin

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti Ahto Apajalahti 9 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Hyvä Piraattipuolueen jäsen!

  Piraattipuolueen kaikille jäsenille avoin vuoden 2009 vuosikokous kutsutaan koolle sunnuntaina 14.6.2009 kello 12.00 Vantaalle Rekolan Kinon tiloihin, osoitteeseen Rekolantie 43, 01400 Vantaa (lisätietoja kokouspaikasta: http://www.nettila.net/rekolankino). Kokouksen esityslista on tämän viestin ohessa tekstitiedostona. Esityslista kaikkine liitteineen on nähtävissä Piraattipuolueen wikissä: http://wiki.piraattipuolue.fi/images/e/e4/Esityslista-liitteineen.pdf.

  Kokouspaikassa on istumapaikkoja melko runsaasti, mutta toivomme etukäteisilmoittautumista osoitteessa https://www.piraattipuolue.fi/vuosikokoukseen.

  Kokouksessa käsitellään toimintakertomus, tilinpäätös, toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio ja valitaan tilintarkastajat. Lisäksi käsitellään kokoukselle tehdyt kokousaloitteet, joista löytyy lisätietoa keskustelupalstalta: http://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta?func=view&catid=551&id=4394. Kokousaloitteita voi esittää kuka tahansa puolueen jäsen. Kokouksessa ei valita uutta hallitusta, sillä Piraattipuolueen hallituksen toimikausi on kaksivuotinen ja jatkuu siten vuoden 2010 alkupuoliskolle.

  Kokouksen yhteydessä järjestetään myös pienimuotoinen seminaari ja keskustelutilaisuus, johon saapuvat vieraileviksi puhujiksi Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry:n ja Suomen Transhumanistiliitto ry:n varapuheenjohtaja Jani Moliis sekä Electronic Frontier Finland – Effi ry:n varapuheenjohtaja Mikael Storsjö. Piraattipuolueen puolesta esitelmän pitää puoluesihteeri Ahto Apajalahti. Esitelmien aiheet tarkentuvat vielä, mutta ne käsittelevät pääosin ajankohtaisia tietoyhteiskunta-asioita.

  Tervetuloa kokoustamaan, keskustelemaan ja tutustumaan!

  Ohjelma sunnuntaina 14.6.:
  n. 12.00 Vuosikokous alkaa
  n. 15.00 Tauko
  n. 15.30 Esitelmät ja keskustelua

  Kokousta jatketaan esitelmien ja keskustelun jälkeen, mikäli tarpeellista. Virallisen ohjelman jälkeen jatketaan vapaamuotoisemman oleskelun merkeissä. Mahdollista yöpymispaikkaa voit kysellä esimerkiksi keskustelupalstalla tai IRC:ssä.

  Vuosikokous-osio keskustelupalstalla: http://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta?func=showcat&catid=551

  Lyhyesti viime aikojen toiminnasta:
  – Kannattajakorttien keräys puoluerekisteriin pääsyä varten on loppusuoralla. Lähes kaikki tarvittavat 5 000 korttia on kerätty. Valitettavasti emme saaneet kortteja kerätyksi ajoissa eurovaaleihin osallistumista varten, mutta nyt meillä on aikaa valmistautua kevään 2011 eduskuntavaaleihin. Jos sinulla on vielä palauttamattomia täytettyjä kannattajakortteja, pyydämme palauttamaan ne mahdollisimman pian osoitteeseen Piraattipuolue / Pasi Palmulehto, Pähkinätie 13, 16710 Hollola kk.
  – Kevättalvella ja keväällä Piraattipuolue on ollut aktiivisesti vastustamassa Lex Nokiaa ja kiinnittänyt huomiota EU:n telecoms package -lainsäädäntöön. Tammi-helmikuun vaihteessa pidettiin Helsingissä piraattipuolueiden IV kansainvälinen konferenssi. Olemme myös mm. keskustelleet tekijänoikeusasioista opetusministeriön edustajien kanssa. Olemme osallistuneet tietoyhteiskunta- ja kulttuuritapahtumiin ja -seminaareihin. Lisäksi on järjestetty vapaamuotoista paikallistoimintaa erityisesti Helsingissä, Tampereella ja Turussa.
  – Blogimme on aktiivinen tiedotuskanava puoluettamme koskettavien ajankohtaisten asioiden puimisessa. Sitä kannattaa seurata säännöllisesti (http://blog.piraattipuolue.fi).
  – Puolueen asioista pysyy ajantasalla myös seuraamalla sähköistä uutiskirjettämme (http://piraattipuolue.fi/toiminta/uutiskirjeet).

  Palautetta Piraattipuolueen toiminnasta ja kehitysehdotuksia voi antaa esimerkiksi keskustelupalstallamme (http://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta), IRC:ssä (kanava #piraattipuolue, lisätietoja http://www.piraattipuolue.fi/irc) tai sähköpostitse puheenjohtajalle (pasi.palmulehto@piraattipuolue.fi).

  Ahto Apajalahti
  Puoluesihteeri
  Piraattipuolue ry

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Vuosikokous 14.6.2009’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin