Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Leikkausta ja logiikkaa

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Leikkausta ja logiikkaa

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä kummostain kummostain 7 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  mnf

  -säästötoimet!!

  Jos vain haluttaisiin voidaan säästää erittäin suuria summia seuraavista kohteista.

  Kelan eli valtion maksamat lääkkeet tilattaisiin aasiasta jotka ovat erittäin korkealuokkaisia. näiden halpa lääkkeiden tuontia on apteekkari lääkäri / orion järjestelmä vastustaneet koska pelkästään vanhusten hoidossa käytetyt lääkkeet ovat erittäin suurenluokan kauppaa. summat joita orion ja apteekit kiskoo valtionta on järkyttävän kokoisia. (puhumattakaan lääkkeiden syöttämisestä vanhushoidossa heti kun vain tietyt raja-arvot ylittyy. ruuaksi halvinta peruna sianliha ravinnetta)

  valtion järjestämissä hoitoloissa ollaan katsottu parhaaksi antaa yksityiselle taholle tehdä voittoja tuottamalla ruoka, sen sijaan että oltaisiin työllistetty ihmisiä ja jätetty yksityinen taho pois voitton tavoittelusta.

  Opetusvirasto uusii koulukirjat neuroottiseen tahtiin ja vieläpä kieltää kopioinnin, täälläkin pyörii miljoonia ihan vain hupiin, esim algebra tuskin on kovin paljoa muuttunut sitten kansakoulun.

  Viimeaikaiset ”elvytystoimet” joihin näköjään kuuluu risteysten uusiminen työllistää kyllä joitain työläisiä mutta todelliset voitot eri urakointi tahot käärivät yhtiöihinsä. näköjään on tärkeämpää rahoittaa yksityisiä tahoja näin vaalien alla kuin valtion itsensä rakentaa ja työllistää.
  Helsingin suunnalta olisi kiva tietää minkälaisia summia on yksityiset urakoijat tarskuihinsa käärineet.
  olisiko noin 10 000€ per päivä jolloin tätä katutyötä on paikoilla tapahtunut.

  samaan aikaan sitten itähelsingistä erotettaan lasteniltapäivä kerhojen toiminnan ohjaajia. niin viime vaaleissahan luvattiin olla unohtamatta syrjäytyneitä / lapsi perheitä. kiitos kun muistitte, todellakaan että jättäneet huomiotta. Sen sijaan työllistetään jotain sosiologeja /terapeutteja viemään muutamia loppuun palaneita yksinhuoljia viikoksi järvelle. ihan kiva mutta summat järkyttäviä ja taas joku nettoaa.

  Päihde huolto on helsingissä diakonissalaitoksen ja a-klinikan hallinnassa. tulot varmasti riittää lapinkelohonka mökkeihin. Lastensuojelussa voi jokainen mennä katsomaan mitä maksaa palvelut joita sosiaaliviranomaiset ostaa.

  Myöskin työvoimapoliittisina toimina ollaan hukattua järkyttäviä siihen että keski-ikäisiä ihmisiä opetetaan käyttämään accesia, exceliä ja powerpointtia. onkohan YKSIKÄÄN atk ajokortin käynyt saanut työpaikkaa access opiskelun ansiosta?

  tai minkä takia kansanedustajien peli ja leikki seuroille myönnetään miljoonia? luulisi tuolla liksalla shakki tai sulkapallo kerhon perustaminen onnistuisi ihan ilman tukiakin. annettaisiin nekin miljoonat vaikka sotaveteraanien sairaalaravinnon parantamiseen. (toisaalta sitten ne tulisi terveemmiksi, so what kansanedustajien golf kerhon rahoitus on tärkeämpää.)

  Näistä asioista suivaantuneena haluankin itseni suomen diktaattoriksi sitten että minut voidaan puolenvuoden jakson jälkeen syrjäyttää, jos teot ovat olleet suomenvaltion etujen vastaisia. tämän jälkeen minun kuuluu pestä kadulta kusi ja oksennus lammikoita ainakin 5 vuotta ennen kuin voin anoa armahdusta mukavampaa puuhaan. Saman kaltaisia rangaistuksia pitää pystyä jakamaan jokaiselle viranomaiselle joka on toiminut suomen valtion etujen vastaisesti. tämä vaatimaton pikku toive saattaa jäädä toteutumatta, joten 2. haaveena on virtuaali kansanedustaja joka tekee päätöksiä ja saneluita ainoastaan taustajoukkojen määräyksestä.

  se että ongelmia peitelläään eikä niihin puutua välittömästi esim poliittisen uskottavuuden vuoksi
  on järkyttävää. onko eduskunnan kysely tunti mitään muuta kuin juupas eipä nahistelua ja jos johonkin asiaan puututaan niin tämä saattaa tarkoittaa vain lausetta ”…tämä on tiedossa ja sitä olemme pohtineet”

  ylipäätään kaikki yhteiskunnanalliset ongelmat joita voidaan mitenkään mitata ovat olleet -50 luvulta asti järkyttävässä kasvussa. onko tämä todellakin suuntaus johon haluamme mennä?

  P.s. kirjoitusvirheet on upeita, antakaa megafoni, sujuu se niinkin.
  p.s. II Jos kirjoituksesta on jotain huomautettavaa, ole ystävällinen, huomauta.
  p.s. III Koska kyseessä on näikin valtayhteiskunnan vastainen kirjoitus teen sen omalla nimelläni
  ettei muita syytetä tästä. (jonkun pitäisi pitää valtion puolta)
  p.s. IV Ole hyvä tee kopioita,liitä,lähetä, prittaa, muokkaa ja kiusaa vallassa olevia tällä
  toivottavasti se onnistuu.

  toivottavasti tässä on edes jotain mikä nostaa yhtään keskustelua, muutoin naputtelin tätäkin kymmenen minuuttia aivan turhaan.

  Pohjalainen.tomi([”miuku&mauku”])gmail.com

  Profiilikuva käyttäjästä kummostain

  kummostain

  said

  Minä en aina ymmärrä tätä säästämis- ja karsimisjupakkaa. Rahaa syntyy maailmaan jatkuvasti lisää (lähinnä bittimaailmaan mutta myös painettuna) ja meil pitäis olla fiksui päättäjiä (bisnesvainuisia) jotka sais kaapattua valtaosan rahasta (rahahan pyörii ja rahalla saa rahaa)..

  Sensijaan et jatkuvasti leikataan kuluja ja karsitaan palveluja johtaa huonovointiyhteiskuntaan: turvatonta ilman viranomaisia, sairasta ilman hoitopalveluita, heikkoa koulutusta ilman opettajia, tiloja ja erityisluokkia jne

  Jatkuva leikkauskierre johtaa kaudesta toiseen aina vain huonompaan ja huonompaan palveluun ja heikompaan ja heikompaan yhteisuntaan.

  Fiksut leikkaukset ymmärrän (kuten perustulon ohessa turhan henkilökunnan ja paperityön häviäminen) mutta eikö eduskunta voisi pyrkiä pikemmin nostamaan tuloja menojen tasolle kuin laskemaan menoja tulojen tasolle?

  Perustulon ohessa yritystenkin olisi helpompi palkata työntekijöitä sillä ei tarvitsisi maksaa sitä 1600e/kk palkkaa, kun jokainen saisi jo esimerkiksi sen 800e. Kun joku käy töissä, hän saisi perustulon (800e, jota ei vähennetä vaikka tulot olisivat kuinka suuret) lisäksi palkan joka voisi olla vaikka (800e+)1200e(=2000e, eli paljon enemmän kuin saisi nykyään) ja tämä laskisi meidän työttömyysprosenttia ja nostaisi köyhimpienkin kansalaisten ostovoimaa joka tarkoittaisi enemmän verotuloja eli enemmän rahaa esim sairaaloiden, koulujen ja virkalaitosten pyörittämiseen.

  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Suomessa veroaste on jo nyt melkein 50%. Ei tarvitse sitä paljoa enää nostaa, että ihmisiä alkaa vituttamaan.

  Profiilikuva käyttäjästä kummostain

  kummostain

  said

  Ruuhijärvi kirjoitti:
  Quote:Suomessa veroaste on jo nyt melkein 50%. Ei tarvitse sitä paljoa enää nostaa, että ihmisiä alkaa vituttamaan.

  Koska Niken tekstissä ei juuri veroja mainittu, luulen sinun tarkoittavan minun vastaustani.

  En puhunut mitään niiden nostamisesta vaan sanoin että valtio saisi enemmän verotuloja koska rahaa liikkuisi enemmän. Prosenttiahan voisi hyvin vähentääkkin mikäli työtä tekevät tosiaan käyttäisivät aiempaa enemmän rahaa, jonka perusturva ja uudet mahdolliset työpaikat ovat mahdollistaneet.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin