Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Liljat 2011:Seurakuntarahoitteinen kampanja käy so

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Liljat 2011:Seurakuntarahoitteinen kampanja käy so

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä snowballschance snowballschance 7 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  jotenkin Liljan plogi on tukossa enkä saa postattua omaa mielipidettä asiaan Liljan sivuille jotenpa postaan sen tänne:

  http://liljat.fi/2011/03/seurakuntarahoitteinen-kampanja-kay-sotaan-seksuaalivahemmistoja-vastaan/

  Quote:SETA saa myös tukea vain harvoilta tekijöiltä eikä tietääkseni ns. suoraa verorahaa juuri mistään. SETA on lähinnä vertaistukea.

  Ei pidä ihan paikkaansa, Seta saa tukea toimintaansa RAY:ltä, Opetusministeriöltä sekä myös kunnilta (?).

  Lähde: http://seta.fi/index.php?k=16215

  Quote:
  Seta rahoittaa toimintaansa Raha-automaattiyhdistyksen, opetusministeriön ja kuntien tuella. Setalla on myös omaa varainkeruutoimintaa. Seta tukee jäsenjärjestöjensä toimintaa vuosittaisin avustuksin.

  Jos ei tämä ei ole julkista rahaa niin mikä sitten ei ole? Eli pelaan 20 RAY pelejä niin siitä menee tukea Setan toiminnalle. Minä alan ajamaan Setan tukemisen lopettamista verorahoilla. Pointti on se että jos täällä aiotaan saada asioista keskustelua niin täytyy myös muiden osapuolien saada äänen kuuluviin ja olla heti ensimmäisenä huutamassa erilaisien mielipiteiden omaavien organisaatioiden tukien lopettamista.

  Toki myös Setalla on oman ilmoituksen mukaan omaa rahankeruuta.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Oleellinen pointti on, että Lilja tekee hyvää vaalityötä.

  Piraattipuolueella on yhtenä ideologianaan sananvapaus. Kuitenkaan Ahto Apajalahti ei ole vielä ehtinyt kirjoittaa sen soveltamisesta 275 sivuista ideologista ohjetta: Jokapiraatin sanomiset.

  Se nyt on vaan niin, että 90% ihmisistä sanoo kannattavansa jotain ideologiaa, muttei sitten käytännössä ymmärrä siitä kovinkaan paljoa, kun mennään konkreettisiin yksityiskohtiin. Näitä, jotka luulevat noudattavansa oman puolueensa ideologiaa istuu vaikka miten paljon eduskunnassa ja europarlamentissa.

  Liberaalit ajavat pokkana muiden aatteiden kieltämistä valtion avulla, oikeisto pankkitukia ja AY-liike vastustaa sosiaaliturvaa. Vihreiden mielestä rakentaminen on ympäristöteko. Perussuomalaiset käytännössä asettivat ehdokkaansa hyvissä ajoin ennen kuin kukaan heistä tiesi puolueensa vaaliohjelmaa. Tarkoituksena oli varmaan estää ehdokkaiden keskinäinen riitely ja puolueen sisäisen diktatuurin vahvistaminen.

  Joten jos joku piraatti vastustaa mielipiteenvapautta ja avoimuutta, jotka myös ovat puolueen ideologisia pylväitä, niin se on ihan normaalia. Ihan samanlaisia lusmuja nämä ovat kuin vanhojen puolueiden poliitikot. Nämä vaan eivät ole vielä jääneet montaa kertaa kiinni.

  Ensimmäistä rahoitusskandaalia odotellessa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin