Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Lisää puolueita?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Lisää puolueita?

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 9 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä sarjuva sarjuva 8 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä mrZombie

  mrZombie

  said

  Kyseisen puolueen nimi on aika irvokas, koska ohjelman perusteella se vaikuttaisi olevan lähinnä kansallissosialistinen.

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Mielestäni tämä uuspuolue on Muutos 2011 rinnalla aika redundantti. Ehkä sanoisin jopa, että mitä retoriikkaan tulee, tämä on se vanhoillinen maahanmuuttovastainen siipi. Siis se ”koti, uskonto & isänmaa”-aate, joka ei jätä uskontoakaan pois vaan hehkuttaa kyseenalaistamatta kristinuskon autuutta.

  Ohjelmasta:
  ”Moskeijojen ja minareettien rakennuskielto! Militarismi uskonnon varjolla ja sen uhka yhteiskunnalle on otettava vakavasti. Suomessa muiden kuin kristinuskolle pystytettävien näkyvien mahdinosoitusten rakentaminen kielletään pohjoismaisen yhteiskuntarauhan säilymisen vuoksi. Islam nykyisessä muodossaan on liian fanaattinen ja militaristinen.”
  (Boldaukset omiani)

  Kysyisin: millä tavoin kirkot (rakennus) eivät ole kirkon (instituutio) mahdinosoituksia? Miksi kirkot (rakennus) ovat niin suuria? Miksi kirkoissa (rakennus) on soittimina valtavat urut? Kaikki perustaa pelon ja alemmuuden tunteen luomiseen kansan ja kirkon (instituutio) välille, koska olisi perin ikävää kirkolle (instituutio) jos kansa ymmärtäisi, että ihminen voi olla kristitty kuulumatta kirkkoon (instituutio). Suomeen pystytetyt kirkot (rakennus) ovat monumentteja väkivallasta ja sorrosta.

  Blogista:
  ”Politiikka ei tunne uskontoa, eikä sitä siihen tule tuoda. Nyt kuitenkin uskonnon tuominen politiikkaan tehdään huomaamatta ottamalla kristinuskoa tunnustavaan Pohjolaan maahanmuuttajia. Tällä tavalla myös rauhallinen demokratiaansa tottunut Suomi sitoo itsensä vieraan uskonnon tuomaan orjuuteen. Ankaraan sellaiseen, juuri tuohon vanhaan viholliseen, jota vastaan Eurooppa taisteli ristiretkien muodossa ja joka armotta ilman myötätuntoa diktatuuriensa avulla pitää vielä nykypäivänä kannattajiaan orjinaan.”

  1) Boldattu kohta #1: itsensä pussiin puhuminen. Pohjoismainen demokratia tunnustaa melko pitkälle kristinuskoa, koska demokratia on enemmistön väkivaltaa vähemmistöjä kohtaan.

  2) Varteenotettava uhkakuva. En vain ymmärrä miksi ”tuttu ja turvallinen” orjuuttaja (eli kristinusko) olisi parempi. Sitäpaitsi sekin uskonto on vieras… olemme vain olleen kyseisen tuontiuskonnon orjina vuosisatoja, joten emme muista aikaa ennen orjaksi joutumistamme.

  3) Euroopan suorittamat ristiretket perusteluna islamia vastaan? Srsly? WTF?! Eurooppalaiset lähti ryöstöretkelle. Ristiretkien pitäisi olla häpeä koko Euroopalle ja kirkoille.

  Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  Mikä on PP;n poliittinen väri, purppura?

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Lisää hauskoja sitaatteja heidän blogista:
  ”Epäitsekkyyttä korostavaan kristinuskoon verrattuna islam on harhaopin kaltainen aavikkouskonto”
  LOL! Eiköhän kristinusko, juutalaisuus ja islam ole abrahamilaisina uskontoina kaikki peräisin aavikolta… samalta aavikolta vieläpä kaiken lisäksi.

  Harhaoppinen? Onko kristinuskossa jotakin mikä ei olisi harhaa?

  ”Islamisoituneen väestön ottaessa vallan kristinuskon kannattajat tulevat islamin vuoksi elämään pelossa ja alistettuna suhteessa etniseen väestöön.”
  Vähän niinkuin ateistit/shamanistit/wiccat/yms. ovat joutuneet ja joutuvat yhä tänä päivänäkin kärsimään kristinuskon takia. Aluksi miekan kautta, nyt sananvapautta rajoittamalla.

  ”kristillisen taustan omaava väestö joutuu uudelleen todistamaan olemassaolonsa oikeutta uskonnollisella oikeaoppisuudella”
  *facepalm*

  ”Uskonopillisissa kysymyksissä islam on hyvin kaukana kristinuskosta. Islamistin suhde kristittyyn on sama kuin heidän uskonnossaan miehen omistusoikeus naiseen.”
  Ja kristinuskolla puolestaan on samanlainen suhde esim. homoseksuualia kohtaan.

  Aika hassua on, että kehtaavatkin kutsua itseään oikeistoliberaaleiksi, kun ovat änkyräkonservatiivisia ”koti, uskonto, isänmaa”-teemallaan, ylistäessään kristinuskoa ja vastustaessaan kaikkea maahanmuuttoa (myös työperäinen, ei-sosiaalikuppaava osa maahanmuuttajista).

  Tämä Vapauspuolue vaikuttaa olevan suunnilleen yhtä syvältä kuin Vihreä Puolue (en siis tarkoita Vihreää Liittoa, vaan sitä uutta viherkommunistiradikaaliliikettä). Muutos 2011 maahanmuuttovastaisessa linjassa on sentään joku järki. Ei sikäli, ettenkö olisi osittain samaa mieltä Vapauspuolueen ehdotuksissa, mutta heidän argumenttinsa ovat vain järkyttävintä skeidaa ja kukkua, jota olen hetkeen lukenut. Pelkään, että jos he ikinä saisivat julkisuutta, se derailaisi koko asiallisen maahanmuuttokeskustelun siihen paikkaan ja natsikortit palaisi jälleen peliin.

  @Pirate0
  PP:n väri? Semmonen violetti… ehkä se on purppura, tiedä sitä mitä nimiä erilaisille violetin sävyille on. Samanlainen kuin esim. tämän nettisivun oikeassa yläkulmassa ”Liity jäseneksi” ja ”Lahjoita” -napeissa. Aika off-topic kuitenkin eikä kysymyksesi kyllä liity lainkaan Vapauspuolueeseen.

  Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  Kyllä sinänsä koska Vapauspuolue tunnustaa oman värinsä Oranssiksi, luitko sen Whiic?

  http://www.vapauspuolue.fi/index.php?sivu=perustietoapuolueesta

  Linkki, ensimmäinen kappele:

  Vapauspuolue – Suomen tulevaisuus ry on perustettu lauantaina 4. huhtikuuta 2009. Paperit on viety rekisteröintiin maanantaina 6. huhtikuuta 2009. Patentti- ja rekisterihallitus vahvisti rekisteröinnin 1.10.2009. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Tamperelainen Kalevi Helo. Puolueen poliittinen väri on oranssi

  No okei, eihän tämä ole kuin triviaa mutta silti. Jotain aina voi oppia ja kun me ei tunnusteta tekijäinoikeuksia niin kaikki mitä voi hyödyntää on meidän eduksi. B) Aina me voidaan katsoa ympärille ja oppia sekä hyödyntää meidän omassa propagandatuotannossa.

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  En lukenut tuota. Hyvä, että tuli esille. Piraattipuolueella on ollut violetti päävärinä, jotkut ovat halunneet siitä mustaa (se on niin kätsy oheiskrääsän printaamisessa, laiskan valinta, aina trendikäs nuorisolle… kuitenkin natsien väri viimeiset 80-vuotta), osa violettia ja oranssia sekaisin. Osa violetti, oranssi ja musta… naurettavaa sikäli, että ollaan hyvin pieni puolue, mutta suuri osa paljon suuremmista ja vanhemmista puolueista pärjäävät yhdellä definitiivisellä värillä. Tosin ehkä juuri jotkut meistä sitä leimautumista väriin haluaa välttää, en kyllä vielä ymmärrä miksi.

  ”Jotain aina voi oppia ja kun me ei tunnusteta tekijäinoikeuksia niin kaikki mitä voi hyödyntää on meidän eduksi. Aina me voidaan katsoa ympärille ja oppia sekä hyödyntää meidän omassa propagandatuotannossa.”

  Et ole tainnut lukea meidän puolueohjelmaa, kun väität ettemme tunnusta tekijä(i)noikeuksia. Emme yhäkään aja 0 vuoden suoja-aikaa kaupalliselle hyödyntämiselle emmekä ”moraalisten oikeuksien” poistoa (oikeus tulla kreditoiduksi tekijänä (myös derivatiiviset työt), jne.)

  Toiseksi, Vapauspuolue on viimeinen puolue, jolta kannattaa kopioida retoriikkaa omaan propagandakäyttöön. Tuon ehdottaminenkin on jo äärimmäisen Pirattimiesmäistä… tuo herra joka väittää vakavuudella tietävänsä kaikki oikeat ohjelmat Piraattipuolueen menestykseen haukkues samalla olemassa olevan agendan joka vaiheessa täyspaskaksi. Ei kiitos. Ei lisää. Eikä mielestäni agendoja tulisi populismin hengessä ottaa mukaan jatkossakaan, keneltäkään, ilman asianmukaista pohdintaa. Perussuomalaiset osaavat populismin ja heidän kielensä on niin ruskea ettei heidän kanssaan kannata sillä saralla edes yrittää kilpailla.

  Profiilikuva käyttäjästä HarriKivisto

  Quote:Piraattipuolueella on ollut violetti päävärinä, jotkut ovat halunneet siitä mustaa

  Piratpartietin väri on lila (tai jotkut kutsuvat violetiksi), aika pitkälti samaa sävyä kuin noissa painikkeissa, mutta Piraattipuolue ei kyllä ole lilaa juuri julkisesti käyttänyt. Musta on tähän mennessä ollut se pääväri. Mitään lopullista päätöstä ei käsittääkseni ole tästä tehty. Itse tykkään saksalaisten oranssista, mutta musta sopii oikein hyvin.

  Vapauspuolue-nimiseksi puolueeksi noiden puolueohjelmassa on kyllä hyvin vähän tekemistä vapauden kanssa missään liberalistisessa mielessä. Itse asiassa tämä tuntuu olevan ominaista puolueille joiden retoriikka puhuu vapaudesta: keskeistä onkin fasismi ja (tietynlaisen) yhteisön edun ajaminen yksilön vapauksien kustannuksella. (kts. http://en.wikipedia.org/wiki/Austrian_Freedom_Party )

  Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

  ArsKisS

  said

  HarriKivistö kirjoitti:
  Quote:[quote]Piraattipuolueella on ollut violetti päävärinä, jotkut ovat halunneet siitä mustaa

  Piratpartietin väri on lila (tai jotkut kutsuvat violetiksi), aika pitkälti samaa sävyä kuin noissa painikkeissa, mutta Piraattipuolue ei kyllä ole lilaa juuri julkisesti käyttänyt. Musta on tähän mennessä ollut se pääväri. Mitään lopullista päätöstä ei käsittääkseni ole tästä tehty. Itse tykkään saksalaisten oranssista, mutta musta sopii oikein hyvin.[/quote]

  Lienee hieman off-topic. Mutta eikö voitais pian äänestää väristä :)
  Tarkoitan siis virallista/pääväriä, toki pidämme myös lilat / oranssit kannatustuotteet jne. Onhan Ruotsin piraateillakin ollut käytössä laskujeni mukaan ainakin 6 väriä :)

  Valittu väri siis palvelisi lähinnä kun logo tai nimi on näkyvillä paperilla, mainoksissa ja niin pois päin.

  Once you go black, you never go back!

  Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  Juu, tavoitteena olisi tietenkin tämän tyylinen mediapankki sivusto median käyttöön. Eihän tämä tietenkään synny hetkessä mutta jos sovittaisiin värit ensin?

  http://www.kokoomus.fi/mediapankki/

  Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Lars Östermankin on perustamassa Talousdemokraatit – Ekonomidemokraterna nimistä puoluetta joka tosiaan ajaa myös uusia tärkeitä asioita mihin muut puolueet eivät uskalla ota kantaa kuten esimerkiksi miksi eurooppalainen keskuspankki on yksityisten henkilöiden omistuksessa ja EUn maksettava korkoa heille jokaisesta kiertoon tulleesta eurosta kun EU voisi itse perustaa keskuspankkinsa ja täten hoitaa raha-asiansa itse ja säästä miljaardeja. Ekonomit, erityisesti yhdysvalloissa, ovat lähes kaikki sitä mieltä että liian alhaiset korot ovat johtaneet liian suurien riskien ottamiseen mikä on ollut iso syy tähän talousromahdukseen. Yhdysvalloissa korot ovat 0,25% ja eu:ssa toisi olla 1%, mikä laittaa rahansa riskikkäisiin sijoituksiin koska tietävät inflaation olevan korkea eikä korkoa säästöksistä saada. TD haluaisi vapaiden markkinoiden päättävän mikä on oikea korko. Österman oli myös kirjoittanut blogissaan että haluaa politiikoille kahden termiinin rajoituksen, mikä meillä on presidentilläkin. Vaalirahoitus läpinäkyvämmäksi ja kovia rajoituksia siihen paljonko yritykset ja yhdistykset voivat tukea puoleita ja politikoita. Toki EU:n ja yhdysvaltojen korruptio taitaa olla hänen suosikkipuheenaiheita. Hän ylläpitää 4 eri bloggia, mutta nämä kaksi taitaa olla hänen suosikkeijaan.

  http://talousdemokratia.blogspot.com/
  http://larsosterman.blogspot.com/ (ruotsiksi)

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Tulevaisuuspuolue! Tulevaisuus tästä enää puuttuikaan muutoksen ja vapauden rinnalta. Kyllä nyt näyttää lupaavalta, jos pääsevät kaikki puoluerekisteriin ;)

  Kun nuokin näyttävät ajavan ”suoraa demokratiaa” niin olen itse alkanut kaipaamaan ihan toisenlaista uutta puoluetta: Savolaispuolue ajamaan kieroa demokratiaa. Kieroa demokratiaa kannattavan yhdistyksen kannattajakortin saattaisin allekirjoittaa tai voi olla että olisin allekirjoittamattakin.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin