Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Lisää vaalipiirien edustajia

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Lisää vaalipiirien edustajia

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä sarjuva sarjuva 10 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Viime yhdistyksen kokouksessa nousi pohdinnan aiheeksi nykyinen tilanne Vaalipiirien edustajien suhteen. Vaalipiirin edustajat löytyvät nyt n. puolesta maan vaalipiireistä, tavoitteeksi asetimme jokaiseen vaalipiiriin saatavaksi n. kaksi edustajaa.
  Mikäli vaalipiiristä ei löydy kun yksi selkeä keskus, siellä voi yksi riittää, useimpien vaalipiirien alueella kuitenkin on useampikin suuri kaupunki joiden väliä ei ole kannattavaa reissata jokaisen vaalipiirin kokouksen/tapaamisen myötä. Tällöin on mahdollista helposti pitää omat tapaamisensa eri kaupungeissa.

  Nyt tarvitsemme siis lisää aktiivisia ihmisiä järjestelemään paikallistoimintaa, käytännössä vähintään yksi jokaiselle vaalipiirille mahtuu vielä mukaan.
  Vaalipiirin edustajan tehtäviin kuuluu mm. organisoida paikallistoimintaa, järjestää paikallisia tapaamisia, ennen vuotta 2011 piiriyhdistyksen perustaminen sekä vaalipiirin ja puoluehallituksen välisen tiedon välittäminen. Tavoite on myös että vaalipiirien edustajat kuuluisivat Eurovaalityöryhmään, eurovaalikampanjat ym. paikallisesti toteutettavat toiminnat ovat helpointa edustajan kautta välittää paikallisille jäsenille.
  Mikään ylläolevista ei ole välttämätöntä kuulua tehtäviin, mutta ne ovat ensisijaisesti vaalipiirin edustajan tehtäviä ellei vaalipiirissä ole tehtäviä delegoitu jonkun muun vastuulle. Piiriyhdistyksen perustamisesta myöskään ei kannata vielä huolehtia, sillä tähän kuten kaikkeen muuhunkin toimintaan saa tarvittaessa apua, kyse on vain paremminkin siitä että vaalipiirin edustajan avulla yksittäisetkin ihmiset saavat paremmin asiansa kuuluviin, sekä jotta toimintaa saadaan aktivoitua maanlaajuisesti.

  Seuraavista vaalipiireistä löytyy ennestään edustajat, mutta jokaiseen vaalipiiriin otetaan mielellään vähintään yksi edustaja lisää:

  Helsinki: Kaj Sotala
  Varsinais-Suomi: Jussi Valonen
  Häme: Pasi Palmulehto
  Satakunta: Carl E. Wahlman
  Pirkanmaa: Harri Kivistö
  Pohjois-Karjala: Aapo Lehtinen
  Oulu: Vikke Matikainen
  Keski-Suomi: Jyri Hämäläinen

  Tehtävä on vastuullinen eikä sitä tule ottaa kevyesti, muttei myöskään hiuksia nostattavan vakavasti. Mikäli tehtävä kiinnostaa, siinnä kyllä avustetaan tarvittaessa, sekä tarkoituskin on, että vaalipiirin edustaja jakaa vastuuta myös paikallisille aktiivisille jäsenille.
  Mikäli tehtävä kiinnostaa, ilmoittauduthan suoraan puolueen foorumilla oman vaalipiirisi alueella. Lisätietoja saat myös foorumilla kysymällä tai suoraan sähköpostitse osoitteesta pasi piste palmulehto at piraattipuolue piste fi.

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Tänään kokoonnutaan Turussa ja tuo toinen Varsinais-Suomen edustaja saattaa selvitä samalla.

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Toinen vaalipiirin edustaja Varsinais-Suomen vaalipiirille selvisi kokouksessa. Matias Pajulahti joka tunnetaan myös nickillä BobaMa on kyseinen henkillö. Alustavassa työnjaossa hän saa hoitaakseen ainakin kannattajatuotteiden välittämisen, koska en tällä hetkellä halua itse lisää velvollisuuksia.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin