Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

live.piraattipuolue.fi

Etusivu Foorumit Työryhmät Tiedotus live.piraattipuolue.fi

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä BobaMa BobaMa 8 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä BobaMa

  BobaMa

  said

  HMS kirjoitti:
  Quote:Henkilöitä pitäisi tuoda enemmän esille. Kun kerran puolueen mahdolliset kansanedustajat äänestävät oman mielensä mukaan puolueen agendan ulkopuolisissa kysymyksissä, pitäisi myös IRC:in ulkopuolella pystyä saamaan käsitys puolueen eliitistä. Henkilöiden esilläolo olisi tärkeää koko ajan, ei vain vaalien läheisyydessä. Tämä sitten taas vaatii aktiivisuutta, kuten säännöllistä kirjoittelua omaan blogiin. Sitten tarvittaisiin vielä pp.fi sivuille samanlainen ”live” sivu kuin ruotsissa: http://live.piratpartiet.se/

  Vastaava ”live” sivu olisi ehdottomasti tarpeen meillekin. Helpottaisi ajankohtaisten asioiden käsittelyä, tarkkailua, kommentointia ja niin pois päin. Itseasiassa toimisi vähän kuin Wikipedian ajankohtaisia tapahtumia käsittelevät sivut jotka ovat varsin hyödyllisiä olleet ainakin mulle. Auttaisi huomattavasti myös ajankohtaisuuksien löytymiseen helposti kaikille toimeliaista aktiiveista satunnaisiin kävijöihin. Saisi nämä myös myöhemmin helposti esille ettei tarvi hakea irkin backlogeista kaikkea.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin