Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Long Bet

Etusivu Foorumit Arkisto PR-osasto Long Bet

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Horsmalahti Horsmalahti 8 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • Profiilikuva käyttäjästä Horsmalahti

    Hyvä tapa mainostaa piraattipuoluetta olisi haastaa joku piraattipuolueen agendaa mahdollisesti vastustava henkilö tai organisaatio (mitä kuuluisampi, sitä parempi) ns. Long Bet vedonlyöntiin ( http://www.longbets.org/). Ideana on että kummatkin osapuoluet pistäisivät $1000 dollaria likoon (rahat siirretään heti Long Now Foundation:ille). Tuhannen dollarin hankkiminen tuskin on kovin vaikeaa, itsekin voisin sitoutua esim. viidenneksellä rahasummasta.

    Vetona olisi esimerkiksi että vuonna 2020 on piraattipuolueilla 4% tai suurempi edustus EU:n parlamentissa. Jos veto on liian riskaabeli, sillä ei ole kovin suurta merkitystä. Tavoitteena on saada julkisuutta piraattipuolueille enemmän kuin olla oikeassa. Vedon voittajahan ei saa rahoja itselleen, vaan voivat ainoastaan päättää mille hyväntekeväisyysjärjestölle (esim. Effi?) rahat lopulta lahjoitetaan.

    Jos idea todetaan hyväksi, seuraava tehtävä olisi a) etsiä mahdollisimman hyvä vastavedonlyöjä b) etsiä lahjoittajat jolla rahasumma saadaan kokoon.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘PR-osasto’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin