Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Maahanmuuttopolitiikkaa

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Maahanmuuttopolitiikkaa

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik RiktigPolitik 8 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Pitää ensiksi sanoa että olen melko tyytyväinen suomeen otettavien pakolaisten määrästä, mikä on jo ennestään pienin länsimäistä. Suomessa asuu alle 200.000 maahanmuuttaja kun ruotsiin otetaan vuosittain noin 100.000 mamua mikä on vasta järjetöntä. Vaikka otamme melko pienen määrän mamuja niin moni heistä ovat työttömiä, rikollisia eivätkä ole integroituneet yhteiskuntaan. Perussuomalaiset ovat ainoa vakiintunut puolue joka edes suostuu näkemään nämä ilmiselvät ongelmat ja ovat tämän avulla saavuttanut nopeasti korkean kannatuksen! Toki monilla perussuomalaisilla on semmoinen ongelma että näkevät ainoastaan ongelman maahanmuuttajassa. Gallupeissa lähes kaikki luonnehtivat suomen maahanmuuttopolitiikkaa epäonnistuneeksi, mutta suuret puolueet eivät tee koskaan mitään asian eteen.

  Tässä muutama esitys suomen maahanmuuttopolitiikan parantamiseksi.

  1 – Jos tulee laillisesti maahan niin suomen valtio pitää myöntää työlupa heti!
  On käsittämätöntä että pakolaiset ja maahanmuuttajat eivät aina heti saa työlupaa ja täten niiden on pakko elää sosiaalipummeina vasten tahtoaan.

  2 – Kela tukien vastaanottamiseksi heidän pitää ainakin käydä kursseja ja kouluttua itseään tai valtio laittaisi ne siviilipalvelukseen samoilla ehdoilla kuin meidän sivarit, jos työ ei kiinnosta niin valtio antaa heille paikan ja jos sekään ei kelpaa niin kelalta ei tarvi nostaa mitään.
  Työttömät maahanmuuttajat saavat ennemmän tukeja kuin työtön suomalainen ja niiden tuki on yleensä moninkertainen verrattuna mitä tienaavat kotimaassaan vaikka paiskoivat siellä 16 tunin työpäiviä mikä tietenkin johtaa myös motivaatioongelmiin.

  3 – Pakollinen kieli ja kulttuurikurssi.
  Jos suomeen tulee, niin suomeakin pitää osata (jos tulevat rannikolle niin voivat lukea ruotsia) ja niille pitäisi myös opettaa suomalaista kulttuuria ja lakia. Monet eivät tiedä raiskauksen ja seksin eroa ja uskovat että jos laittaa tyrmäystippoja drinkkiin ja ”harrastaa seksiä” niin se on täysin laillista. Uskovat myös että jos löytävät ei lukitun pyörän niin ne saavat vapaasti ottaa ja myydä sen. Tai näin ainakin ne näin oikeudessa sanoo ja yleensä nämä argumentit purevat ja saavat mitättömät rangaistukset jos edes sitäkään! Isoista rikoksista heidän pitäisi palauttaa kotimaahansa heti ja esimerkiksi kolmesta pienestä rikkeestä vuoden sisällä niin sama asia.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin