Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

*Miljardibisnestä.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Miljardibisnestä.

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Scoffa Scoffa 9 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  MILJARDIEN bisnestä!

  L.S. 31.2009.(Lyhennelmä):”Suomalaisomisteinen rahtilaiva kaapattiin mystisesti Itämerellä. Suomalaisyhtiön omistama Arctic Sea -rahtialuskaapattiin lyhyeksi aikaa viiko sitten Ruotsin vesillä. Poliiseina esiintyneet 8-10 mustiin vaatteisiin ja maskeihin pukeutuneet kaappausjoukot saapuivat paikalle pikaveneillä. Sitoivat 15-hengen venäläisen laivamiehistön ja poistuivat paikalta 12h kuluttua etsittyään alukselta ”jotain”. Tapaus on ennenkuulumaton Ruotsin aluevesillä kertoi Ruotsin poliisin tutkinnanjohtaja Ingemar Isakson haastattelussa. Edelleenkään ei kaapattuun alukseen ole saatu yhteyttä kaappauksen jälkeen. Laivan omistaa Helsingissä toimiva Solchart Managment Ab. Laiva oli lähtenyt Pietarsaaresta.( Kuvavaa maamme viranomaisten saamattomuudesta ja peloista mm. ydinsalaisuuksiin, ko. kaappaus tehtiin jo torstaina. Kierreltyään tietoa Suomen keskusrikospoliisien, sisäministeröittemme kautta VASTA MAANANTAINA suomalaisvarustano uskalsi ilmoittaa tapahtumasta vastuualueen ruotsalaispoliiseille. Ja lehtiin uutinen pääsi yli viikon lahottuaan seuraavan viikon perjantaina!) Varustamoyhtiön Solchart Managment Ab:n toimitusjohtaja Victor Matveev vasikenee y h ä laivan tapahtumista vedoten siihen, että tutkintavastuu on nyt poliiseillamme.”

  Uskomatonta jutussa on tietysti juuri SUOMEN hämäristä kytköksitään kyseenalaistuneen poliisin toiminnat! Mm. Estonia laivakatastrofien kaltaisten tapahtumien tietoisista peittelytyyleistä on kyse. Tunnetusti sisäpiirisen poliisien systemaattinen rikostutkinnan tahallinen hidastelu, pimitys ja tietoinen tutkinnan sabotointi. Uskomaton väite on vaikka se, miten laivassa olisi tehty laajaa tutkimusta, mutta edelleenkään ei päävastuullisella Ruotsin poliisivoimilla olisi ollut mahdollisuuksia edes soittaa laivaan!? Aivan uskomatonta kaikki tyyni. No miksi näin ja mitä maamme sisäministeriö jälleen kerran peittelee?

  1985 paikkeilla Italiasta tulleissa ydinhallinnon sisäpiireissä TVO:lla kulki tieto siitä, että kautta eteläisen Euroopan kulkevista ydinvoimaloitten uraanilasteista, erityisesti suojaamattomista rekoista kaapattiin systemaattisesti jo joka viides! Kerrottiin, että mustan uraanin massiivinen kauppa oli maailman kolmanneksi suurinta näillä tuotteilla heti USA:n ja Venäjän jälkeen. Itse asiassa jopa Saksan, Ranskan, Japanin pyörittämä käytettyjen uraanilastien jalostuskeskuksista Sellafieldista, Superphoenixsiata ja Japanin jatkojalostamoissa kulkevista uraanieristä kadotettiin, hukattiin ja kidnapattiin niin valtaisat tonnistot, että olivat pääsyitä Saksan ydinteollisuuden alasajoihin nykymalliinsa. Superphoenix-projektin nykyisiin alasajoihin. Eta kaappasi Espanjan ydinmateriaaleja sellaisella vimmalla, että 3 ydinvoimalaa oli pakko sulkea kidnappaajien miljardikustannusten, henkilökuntalunnasvaateitten ja vastaavien miljarditappioitten takia. Muistamme YLE Katja Juuruksen ohjelman n. 2v takaa siitä miten 100% koko EU:n uraaninjalostiksen heksafluoridilaivakuljetuksesta kulkee Ranskan le Havreata . . niin tosiaan ITÄMERTA pitkin Venäjän Majakkiin ainoaan sallittuun EU:n uraanijalostamoon.

  Paljastus oli niin vakava takaisku tähän ultravaaralliseen ja ultrasalattuun piilotoimeen, että suututti Venäjän silloisen presaidentin Putinin. Niin pahoin, että uhkasi koko paljastuneen kuljetusreitin sulkemisella. Jos uraaniheksafluoridissa ollut alus olisi uponnut, olisi kaikki elämä kuolut kuulema yli kilometrin säteellä seuranneessa megaräjähdyksessä. Ohjelma totesi. Kun Suomeemme on TVO/Posiva ollut jo hankkimassa kansainvälisen ydinjätekaupan keskustamme JUURI Ruotsin kautta laivaamalla ei kytköksissä kaappaustaustoihin ole MITÄÄN epäselvyyksiä. Rahakkaat piirit ovat tajuneet mikä on maailman tuottavinta bisnestä myös Itämerellä. Kaapata TVO/Posiva/Arevan uraanilähetyksiä! Kun Tem:ssä odottavat 1 200kpl Arevan Suomen uraanikaivosta ruhjotaan starttiin on Itämeri kuin ydinasetehtailun notkuva vapaantoimen noutopöytä!

  Koska megalaajaa, gikakallista ydinmateriaalien kuljetusta ei edes kannata yrittää suojata kuin tuollaisilla nyt testatuilla 15-hengen minimimiehistöllä laivoissamme ei kaappauksia toki edes haluta estää! Lisäksi innostuneille ”koekaappaustestaajille” selvisi, ettei maamme läpimätä poliisitoiminta edes USKLLA tehdä mitään muuta kuin peitellä ydintyyliimme tapaukset julkisuudelta. 1980-luvusta asti kaappareille on tarjottu kultavadilla ydinalan toimintapainostuksena, ettei kaappauksia sen enempää tutkita. Kuin julkaista julkiskritiikkiin IKINÄ! Vai moniko on kuullut miten mafian ydinvoimakaappausinnot sulki Italiassa peräti 6 ydinvoimalaa 80-luvuilla? Tuskin lisäkseni koko Suomessa tietää kuin kourallinen hiljaiseksi ostettuja erikoismiliisiryhmäläisiä. Jopa USA:n presidentti Obama on pitänyt JUURI tällaista hyssyttelyä ydinrikollisuudessa alan yhtenä merkittävimpänä uhkana maailmallemme! Miksi tosiaan antaa miljoonat tappavaa ydinvoimaa Suomen kaltaisille läpikorruptoituneen ydinhallintomoraalittomuuksien maille? Joiden nyky-ydintoimintametodit ja sananvapausrikolliset hallintotoimet on rinnastettavissa Iranin ja Pohjois-Koren kaltaisille diktaattoreille? Kirjassaan ”Ydinvoiman armoilla”, Robert Junkg jo 1981 oivaltavasti kertoi. Jokainen maa, joka alkaa satsaamaan Suomen lailla ydintehtailuun suistuu valtiopoliisianarkiaan. Jossa maan kansalaisten henki ja turva ei paina yhtään mitään ydinvaltiomonoliittien vallankaappauksen nähdyissä ikeissä!
  ———-

  Jatkouutisia 2

  01.08.2009 L.S. Päätoimittajakolmunista lyhennelmä.”Itämerellä Gotlannin ja Ööllannin välillä tapahtunut laivakaappaus on todella erikoinen tapahtuma. Afrikan vesillä aluksia on vallattu, mutta Itämeressä kaappaus oli ensimmäinen II-maailmansodan jälkeen. Tapahtuman kulku on syytä selvittää perinpohjin, jottei sama toistu. Kummallista on myös, että kaappaus tapahtui yli viikko sitten, mutta poliiseihin otettiin yhteys päivien päästä. Miehistön selkeä pelko esti yhteydenottoa. Meriviranomaisemme vakuuttivat meriterrorin vastustusvalmiuttaan. Tätä sopii epäillä, varsinaisen kaappauksen esto ei ole helppoa! Nopeakulkuisesta veneestä tehdyn aseellisen hyökkäyksen estäminen on vaikeaa. Koulutettuja kaappaajia vastaan jopa hengenvaarallista! Suomalaislipun alla purjehtineesta aluksesta olisi kuulema otettu yhteytrtä viranomaisiin heti, eikä kuten väitetään viikon päästä. Enemmänkin pitää varmistaa, että olevat turvalaitteet, elektroniikkasysteemit on valmiudessa. Alusten ja niiden lastien osalta kyse on aina isoista omaisuusarvoista. On mielenkiintoista odottaa, minkälaisia tutkimustietoja viranomaiset anttavat tapahtuneesta Itämerellä julkisuuteen.”

  Näitten kahden lehtiartikkelin väliin ehti panikoituva uutisointimme jo väittää laivaa lumeeksi tyystin ulkomaalaiseksi myös. Joten enemmän kuin mystiseksi homma alkaa mennä. samalla maamme poliisivirannomaisten luotto liikuu syystä nollissa. No meitä tietysti kiinostaa erityisesti MIKSI päätoimittaja itkee sitä, että ennen niin auoisan rauhallinen ja turvattu kuljetusreitti osittautuukin erääksi keskeisimmäksi ydinteollisuutemme auon pullonkaulaksi. Ellei peräti lopulliseksi TUHOKSI! Ydinteolisuus kun kautta maailman muistaa miten muutama tehostettu attakti Saksan ja Ranskan superphoenixsin hankkeitten uraanikuljetuksia vastaan tuhosi hetkessä maailmanlaajuisen uraanin kierrätyksen tuottoisaksi luullun jalostusaikeen! Suunnattoman kalliiti jalostamot lahoavat kläsiin epäonnistuneessa turvailluusiossa. Joten nyt ollaan todella herkällä alueella.

  Tuo terroriteko oli SELKEÄ ennakkoilmo, kasvavasti kiinnostuneet tahot maailmalla jo mukavasti haistaa suuren rahan kohteet Itämeremme noutopöydästään. Tietämissään Arevan uraanikuljetuksen bisneksissä. Venäläismafiosojen yms. kiinnostus oman maansa uraanin saannin vaikeuduttua iskemässä kaikkein helpompaan lähikohteeseensa Suomen TVO/Posiva/Fortumien uraaninkuljetuksiin loogisesti.Homman tekee moninverroin helppoa helpommaksi maamme viranomaisten läpimädäntynyt nyt nähty piittaamattomuus toistuvista ydinvoimariskeistä. Kaikesta siihen liittyvästä. Näkemämme täydellinen virannomaistemme kädettömmyys tapahtuneen edessä lupaa TODELLA vapaata tuottoisaa bisnestä kansainvälisille, tehokkaille mustan uraanin bisneksille. Miksi tyytyä pieniin rekkalasteihin, kun TVO/Posiva/Fortum ja Areva tarjoaa sitä laivanlasteittain jatkossa? Laivallinen kaapattua TVO:n uraania kun takaa tuottonaan leegiolle rikollisille rahaa rajatta, ilman riskejä merkittävistä viranomaispuuttumisista yms.!

  Yllättävän pian alkoi myös Suomen uraaninkuljetusteollisuus itkemään verta tajutessaan, miten paraatiovi mailman tuottoisimmille ja helpoimmille mustan uraanin kauppaamisille aukesi tässä näytösluontoisessa pikkunäppärässä jobissa! Ydinherrojemme kosteat unet auoisesta ydinbisneksestä ovat valumassa hurjaa vauhtia JUURI siihe suuntaan, jota USA:n mm. Obama on pitänyt ydinvoiman keskeisimpänä heikoutena. Mustaa synkempi tuleva painajaisuni ydinrealiin aukesi kerrasta! Toivokaamme siis kaikki joukolla ripeitä kumiveneitä loputtoman sokkeloisten merireittiemme suojaamiin saaristojemme syövereihin. Niin saavat megariskeistä ylimieliset ydinlobbarimme ihan mielenkiintoisen hallitsematonta uhkaavaa, kallista ja myös uutta tuskailtavaa ydinvoimalahalujensa lääkitykseen. On joka tapauksesa selvää, jatkoja ajatellen tämä uniikki pelin aukaisu ilman muuta tehtiin. Looginen vastaisku maamme muuttamisesta NATO:n valtuuttamaksi uraanieldoradoksi. Myös päivän selvää, kun jo nyt TVO:n kanssa hämäriä sotilasdiktaattoreja on ydinbisnestä tehnyt, että 01.08-09 Myanmarista loikkarien paljastamat salaiset ydinaseluolatukikohdat ei kauoja enää uraanitta ole! Kysyntää TVO loi, siihen vastataan aivan mukaansatempaavan loogisesti! Uraanista itsestään on tulossa verisen likaisen kaupankäyntien ja kaappausinfernojensa päätähti!

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  LÄÄKKEET! LÄÄKKEET!

  Anteeksi. Sisäinen peikkoni heräsi. Ei voinut yhtään mitään sille. Lääkkeet on kultakaloilla. Grillaan niitä kahvinkeittimessä, koska en viitsi syödä raakana. Kahvinkeittimessä kalan kiva uiskennella. Elävältä kiehua silleen kivasti. Ihan pikkusen vaan pistän keittäen. Eläinrääkkäykseen vaan pikkusen syyllistyn. Ei mitään pahaa ole siinä.

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Suosittelen edelleen sen oman blogin perustamista näille jutuille, ne eivät valitettavasti kuulu lainkaan tänne puolueen keskustelupalstalle.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin