Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Muutakin toimintaa kuin irkkaamista?

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Muutakin toimintaa kuin irkkaamista?

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä sarjuva sarjuva 10 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Viime Tampereen kokouksessa taisi tulla ihan live-kommenttia siitä että toimitaa soisi olevan irkin ulkopuolellakin, ja kyseisen palautteenantajan mielestä ainut seuraamisen arvoinen juttu oli puolueen blogi. Itselläkin on kieltämättä huolta siitä josko tapaamisten järjestäminen menee harakoille kun ei tieto kulje sitä pientä piiriä pidemmälle. Toverit, lyökäämme viisaahkot päämme yhteen ja mietitään parempia vaihtoehtoja toiminnalle nykyisen toiminnan lisäksi. Tarvitaan ainakin lisää ja monimuotoisempaa tiedottamista mutta myös muuta jäseniä houkuttelevaa/tyytyväisenä pitävää toimintaa.

  Omat hyvät ja huonot ehdotukset olisi hyvä lisätä myös wikiin, vaikka sivulle brainstorming. Hyvin ehdotusten määrän maksimoinniksi sovittakoon ettei ehdottajan oleteta toteuttavan ideaansa ellei hän erikseen mainitse sitä.

  Avataan saman tien keskustelu omin ehdotuksin:
  – VIdeokanava youtube:en ja muuallekin, ehkä myös podcast. piraattipuolue-kanava sieltä näyttää löytyvänkin, mutta tarvittaisiin joku kuka ainakin semisäännöllisesti jaksaisi värkkäillä noita juttuja.
  – Lappusia yms. tulevista kokouksista saisi levittää avokätisemmin (osana paikallistoiminnan kehittämistä). Niinpä valmiita pohjia voisi laittaa jos jonkinmoiseen lappuseen mitä keksiikin tehdä. Joku A7-kokoinen olisi varmaan taloudellisin, ja niitä voisi sitten levitällä vapaamielisesti kampuksille, eri auloihin kuten elokuvateattereihin ja kahviloihin ja minne ikinä keksiikin jättää ilman huolta noiden lappujen tulevaisuudesta.
  – Isompia tiedotteitakin voisi olla useammasta asiasta, hyvinkin ajankohtaisia. Siis sellaisia tiedotteita, mitkä kertovat Piraattipuolueen kannoista ja kannanotoista ja joiden esilläolon ajan voisi olettaa hyvinkin lyhyt mutta viestin monia henkilökohtaisti koskettava.

  Toteutus on luultavasti ideoita suurempi kysymys, mutta jostain on aloitettava. Jatkakaa tästä vaatimattomasta (uudelleen-) aloituksesta ja muistetaan ne ircin ulkopuolella olevat massat.

  Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Lippulappusista en hirveästi perusta. Onhan se toki aina plussaa jos joku jaksaa niitä kiinnitellä. Postituslista kehittämiseen varmasti kannattaisi satsata kunnolla. Se on erinomainen kanava juuri tapahtumista tiedottamiseen. Väite siitä, ettemme toimisi ircin ulkopuolella, on toki virheellinen. Juuri noin viikon sisään oli monella eri paikkakunnalla yhteensä 15 livetapaamista. Osaan näistä lähetettiin vieläpä sähköpostia paikallisille jäsenille, toki se lähettäminen jäi turhan viime tinkaaan. Mutta toistetaan vielä, eli postituslistaa pidän varsin oivana tiedotuskeinona.

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  [quote=Puuhkaja]Lippulappusista en hirveästi perusta. Onhan se toki aina plussaa jos joku jaksaa niitä kiinnitellä.[/quote]
  Meinasin semmosia mitä (A7-tapaus) voi vaan dumpata tyhjille pöydille esim. yliopistolla. Ei noilta kieltämättä paljoa tulosta voi olettaakaan, mutta ei tässä hirveää keinoarsenaalia ole jos halutaan äkkiä, halvalla ja paljon lisää aktiiveja/korttien allekirjoittajia.

  [quote=Puuhkaja] Postituslista kehittämiseen varmasti kannattaisi satsata kunnolla. Se on erinomainen kanava juuri tapahtumista tiedottamiseen.[/quote]
  Se on erinomainen kanava puolueen sisäiseen tiedottamiseen.

  [quote=Puuhkaja] Väite siitä, ettemme toimisi ircin ulkopuolella, on toki virheellinen. Juuri noin viikon sisään oli monella eri paikkakunnalla yhteensä 15 livetapaamista.[/quote]
  Niinpä onkin surullista että joku tulee sanomaan tuollaista yhteen noista tapaamisista, mutta taustalla on selvästi merkittävä viesti: toimintaa tai tiedottamista on kehitettävä, ainakin monipuolistamalla sitä (nykyisestä hallituksen toiminnasta kommunikaationkaan suhteen en itse löydä juuri valitettavaa, enemmänkin kyse on siitä että rivijäsenten pitäisi paikallisesti tehdä enemmän).

  Mutta palattakoon ideointiin…

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin