Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Nekromantian harrastajien kokoontuminen. (Piiriyhdistyksen henkiinherätystä?)

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Oulun seutu Nekromantian harrastajien kokoontuminen. (Piiriyhdistyksen henkiinherätystä?)

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä kivasatu kivasatu 5 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä ronchaine

  ronchaine

  said

  Koska ilmeisesti Oulun Piiriyhdistys on kuollut ennenaikaisesti siten, että muutamat ihmiset ovat sitä jääneet kaipaamaan, olisi niin sanotusti ”ihan jees”, jos ihmisiä kiinnostaisi tavata jossain niin että voitaisiin suunnitella piiriyhdistyksen henkiin herättämistä — tai että onko ideassakaan mitään järkeä, eli löytyykö tarpeeksi vapaaehtoisia pitämäänkin sitä elossa.

  Eli, suunnitelmana olisi, tavataan jossain päin Oulua epävirallisesti kesäkuun alkupuolella, katsotaan onko meitä edes muutamaa täällä päin, ja jos näyttää tarpeeksi hyvältä, suoritetaan tarvittavat rituaalit että Oulunkin piraateilla olisi joku paikallisyhdistys, jolta kysellä tyhmiä.

  Paikasta ja tarkemmasta ajasta voinee sopia joko täällä ja/tai IRCin välityksellä. Alustavat puheet ovat viitanneet kesäkuun ensimmäiseen viikkoon. Paikaksi on ehdotettu Oulun keskustaa ja Kaijonharjua.

  Mielipiteitä ja muuta saa huudella, minut saa kiinni ainakin seuraavista.

  IRC: ronchaine
  GTalk: ronchaine@gmail.com

  • Tätä aihetta muokkasi 5 vuotta, 4 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä ronchaine ronchaine.
  Profiilikuva käyttäjästä meton

  meton

  said

  Miten olis KE 5.6 ajankohdaksi? Joskus 1800 aikoihin?

  Profiilikuva käyttäjästä Yaamboo

  Yaamboo

  said

  Mikäli kiinnostaa, olen Oulussa siinä 7.-11.6. ja voisin tulla myös miittaamaan, mikäli aikataulut saadaan sopimaan. Voitaisiin verrata vähän Jyväskylän meininkeihin.

  Profiilikuva käyttäjästä ronchaine

  ronchaine

  said

  Minullehan käy nyt kaikki, arkisin tosin vaan iltaisin että tuo 18:00 kuulosti ihan hyvältä. Ja ilmeisesti sitten voidaan rajata tuonne 7.-11.6. -välille. Seuraavaksi pitäisi yrittää saada raavittua vain mahdollisimman paljon sakkia paikalle.

  Profiilikuva käyttäjästä Ltor

  Ltor

  said

  Entä lauantai tai sunnuntai, eli 8. tai 9. päivä? Voisi sopia parhaiten. Heittäkää vaikka kolikolla valinta keskustan ja Kaijonharjun välillä, niin ei tarvi miettiä kumpaan mennään.

  Profiilikuva käyttäjästä ronchaine

  ronchaine

  said

  No, jos ei valituksia synny, niin 9.6. 18:00 Graalissa? Sinne ehkä saa viime hetken osaanottajia mukaan, jos todellisuus murtuu ja sellaisia esintyy.

  Profiilikuva käyttäjästä ronchaine

  ronchaine

  said

  Ja koska valituksia syntyi, ilmeisesti mitään ei tule tapahtumaan. Jippi-kay-yey ja niin edelleen.

  Eli: Kolme neljästä henkiinherättäjästä totesivat toisilleen että koska enempää ihmisiä ei löytynyt niin ei voittoa.

  • tätä vastausta muokkasi 5 vuotta, 4 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä ronchaine ronchaine.
  Profiilikuva käyttäjästä Yaamboo

  Yaamboo

  said

  Neljähän kuulostaa ihan hyvältä määrältä. Toki ulkopuolisena en tiedä tarkemmin tuntemuksista, mutta olisin ollut ainakin itse kiinnostunut tutustumaan paikalliseen tilanteeseen kun täällä kerran olen :)

  Profiilikuva käyttäjästä ronchaine

  ronchaine

  said

  No, paikallinen tilanne on tällä hetkellä lähinnä sen puutetta, eikä ainakaan minun luotto riittänyt siihen että tällä nelikolla saataisin piiriyhdistystä pysymään pystyssä (ainakaan pitkään) sen paremmin kuin aiemminkaan.

  Sen voisin sanoa, että jos joku tätä ketjua myöhemminkin lukee ja tuo henkiinherätys (tai muuten vaan tuntuu siltä että haluaa tavata piraatteja täältä) niin minuun voi ottaa yhteyttä niin voin kyllä koittaa järkätä jotain.

  edit: ninjaan vielä sen verran, että meikät saa parhaiten kiinni IRCistä tai G+:sta ronchaine / ronchaine@gmail.com. Tuonne voi lähettää sähköpostiakin, mutta vastausta saa odottaa sitten viikon verran.

  • tätä vastausta muokkasi 5 vuotta, 4 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä ronchaine ronchaine.
  Profiilikuva käyttäjästä kivasatu

  kivasatu

  said

  ronchaine,

  voisiko sellainen toimia, että sinä nyt vaan päättäisit, että miitti on säännöllisesti vaikkapa kahden viikon välein aina samaan aikaan ja samassa paikassa, tulee sinne sitten porukkaa ”riittävästi” tai ei? Sen voisi laittaa puolueen kalenteriin ja alueen jäsenistölle voisi lähettää jäsenkirjeen siitä.

  Tietysti voi käydä niin, että olisit siellä yksin päivystämässä jonkin aikaa, mutta jos mitään ei ole tarjolla, mitään ei tule tapahtumaankaan. Jos ketään ei tule paikalle, ajan voi kuitenkin hyödyntää vaikkapa surffailemalla siinä odotellessa. Eikä koskaan voi tietää, milloin se suuri ryntäys tulee :) ja kun se tulee, olisi hyvä olla jo jotakin valmiiksi tarjolla.

  Voin itse yrittää ”hätistellä” Oulussa asuvia sukulaisiani. Voihan se olla, että heiltäkin löytyy kiinnostusta, kun saavat tietää, että toimintaa yritetään saada virkoamaan.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin