Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

*Nettikö pian vallattuna.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Nettikö pian vallattuna.

Tämä aihe sisältää 42 vastaukset, 11 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Scoffa Scoffa 9 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 41)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Piraattipuolueelle tuli tuhannen taalan paikka pelastaa Suomen hiipuva sananvapaus, jota maahemme mm. nettisananvapauden poistoon lanseratut satapäiset virannomaiset parhaillaan syö pois. Kuulimme juuri äskettäin miten EU määrittelee Suomen nykyisen tilantteemme sananvapauspuutoksesta 10- kertaa hirvittävämmäksi kuin naapurimaissamme. Nykyisessä tilanteessa ei valveutunut kansalainen saa vapaansanan foorumitilaa juuri missään. Maamme on kertakaikkiaan muuttumassa mm. Robert Junngk kirjassaan ”Ydinvoiman armoilla” varoittavaan tilaan, jossa miliisiarmeijat määrittelevät tarkoin mitä mieltä yksittäinen kansalainen ”saa” ylipäätään olla.

  Enemmän kuin hienoa kuulla, että täällä edustettu Piraattipuolue sai äänivyöryn jo Ruotsissa. Kovasti on syytä toivoa, että sama ajatusjärkiintyminen tavoittaa entistä ahdasmielisemmäksi muuttuvan Suomen maankamaran. Realisoituen mitä pikimmin kansalaisvapauksia etsivään suuntaan. Kokoan tähän loppualustukseksi myös materiaalia siitä MIKSI ja MIKÄ taho on nyttemmin päättänyt tehdä sananvapausriiston maamme rappioksi.
  ————
  Vesi ON KAIKKI!

  Olen jo useasti kiteyttänyt sitä faktaa, että maailmanlaajuinen makeanveden kato on aivan keskeinen efekti, joka estää ydinvoiman lisärakentamista. Kuten tiedetään ydinvetoinen 2 000MW peruslauhdetorni on 95% maailman ydinvoimaloiden AINOA kyseeseen tuleva jäähdytysmuoto! Tälle faktalle ei maailmasta tulevan IAEA:n ydinturvamääräysten myötä vaihtoehtoja löydy! Tämän karun faktan on ominut nyttemmin tietoonsa näköjään myös ydinlobbarit. Mutta kuten alan rikosluonteseen kuuluu se tarkoin salataan. Jo siitä syystä, ettei MIKÄÄN tunnettu muu energiantuotantomuoto tuhlaa vettä käytännössä lainkaan. Peruspolttoturbiinit kun ongelmitta lauhduttaa vaikka lentokonemallin suoraan ilmaan. Vaan siis ainoana ei ydinvoima. Koska vesikato on kiistatta de fakto, jonka EU ilmaisi jo vuoden takaisena -40% ydinaavikoitumisreaalina. On mitä tärkeintä poimia aiheesta kaikki lehtitiedotteet. Tajutaksemme miten kriittinen vesi ydinvoiman alasajopakossa on.

  L.S.25.08-08. ”Biopolttoaineiden tuotannon lisääminen vaikuttaa osaltaan maailman vesivarantojen hupenemiseen vaarallisen matalalle tasolle. Ruotsalaistutkijoiden mukaan energiatuotantoon käytettävä vesimäärä kasvaa biopolttoaineiden tuotannon vuoksi tulevina vuosina huomattavasti nykyisestä. -Vuoteen 2030 mennessä biopolttoaineita pitäisi pystyä tuottamaan suuret mnäärät energiaa kuin nykyisellä fossiilipolttoaineella, sanoo tutkija Tukholman kansainvälisen vesi-instituutin (Siwi) ohjelmajohtajan Jakob Granit. Esim. luonnon ekosysteemit bioenergiatuotantoon tarvitsevat runsaasti vettä uusiutuakseen. Yhtälön tekee ongelmalliseksi se, että samanaikaisesti myös maailman väkiluku nousee. V.2050 mennessä ruokaa tarvitaan tuplasti nykyisen. Siwin tiedotusjohtaja Jan Lundgvist kertoo, että maailman väestö kuluttaa 4 500 kuutiokilometria vettä vuodessa! Ja kipuraja on n.6000 kuutiometrissä!

  Lundgvistin mukaan uhkaavan vesipulan välttämiseksi olisi kiinnitettävä huomiota maatalouden kastelujärjestelmiin. Keinokastelu kuormittaa jo nykyisin rajusti jokia, järviä ja pohjavesiä. Keinokastelu on tullut tiensä päähän hän sanoo. Hänen mukaansa maailman maiden tulisi kehittää sadeveden talteenottoa. (Eli suomeksi RUNSAASTI elintärkeitä vesivoimasta tuttuja patoja! Joita ilman ihmiskunta kuolee janoon!) Vesivarantojen riittävyyttä käsiteltiin Tukholmassa viime viikolla järjestetyssä kansainvälisessä vesikokouksessa.”

  Eli meillä ON VESIPULAKATASTROFI! Joka lisäksi johtuu varsin pitkälle ydinvoiman ydinaavikoitumisista ja sen lauhdetorneihin jo nyt pilatuista puolenmiljardin juomavesistä! Juu on meillä kanssa CO2 lisä. Mutta siitä mielenkintoinen ilmiö, että sen poistoon on AINOASTAAN YKSI keskeinen rarkaisu. Biopoltolla ilmasta poisto päästöttömällä polttoprosessilla! Koska lisäydinvoima VAIN pahentaa vesipulaa ja fossiilienerginen energianegatiivinen uraanikaivuu vain alati pahentaa tilannetta. Koska koko eteläisen pallonpuoliskon suurin makeanveden tuhlari on esim. Australian uraanikaivokset jne. on ratkaisumalli selkeä:

  A/Ydinvoiman alasajo on AINOA vaihtoehto hiipuvien vesivarantojemme säästämiseksi kasvavaan peltoruokatuotantoon. MITÄÄN MUUTA ei edes ole!

  B/Kasvava peltobiojäte on oivaa biopolttoainetta ja päästöttömään polttoon liitettynä tuottaa tyylikkäästi 100% CO2 poistumaa. Mutta mitä tehdään entisestään näin kasvavalle massiivisemmalle bioeneergiatarpeellemme?

  C/Helppo homma. Merien suolavesikasvattamojen 50% rasvalevätuotto on 100% toimiva ratkaisu tähän päälle. Kaikki tämä liitettynä toimivaan tuuli-, aurinko-, aalto-, geotermi- , päästöttömänpolton- ja bioenergian massiivilisään saa ongelmamme kaikoamaan. Mutta VAIN 100% ydinvoimat unohtaen!
  ——————
  Herkkää ilmasta.

  Tuskin missään muualla maailman avaruuksilla ilmiö parhaiten nykyään aukeaa kertakuvasta kuin juuri kansantalouden kasvun symbolissa Kiinassa. Lentokone piirtää pilvettömälle taivaalle savuvanaansa alla lepäävän loputtoman aavikoituvan peltopaljouden päälle. Katsot ikkunasta maisemaa. Yhtäkkiä kymmenien miljoonien ihmisten asuttamassa seutukunnassa näet herkin käsin piirretyn elämänviivan josta kaikki alla oleva imee voimansa ja elonsa päivät. Ohut liejuisa lössimaata puhkova joki josta jokainen solu alla on täysin riippuvainen soljuu maisemaa kapeankapeana ja herkästi järkkyvänä elämänlähteenä. Joka ikinen silmänkantamattomiin jatkuva vaivoin kasvava peltoruokatilkku on sen viivan elonpiiri. 40 % maapallon pelloista on jo koko kasvukauden riippuvainen auringon armottoman ruoskinnan paineesta keinokastelusta.

  Matkustavaisen silmiin osuu äkkinäisesti rypäsmäinen nousevan höyryn pilvimuodostelma. Kun Jumbojet ylittää sen huomaat alla 4 massiivisen ydinvoimalan varjot ja niiden makeanveden jäähdytystornit. Laitoksia on neljä, mutta jo alkukesän nouseva aurinko osoittaa armotta, että vain yhdestä nousee enää savua, mistä on kyse? Joki kertoo kaiken hävitessään alajuoksulla haisevasta allikosta pelkäksi silmänkantamattomaksi aavikoituvaksi hiekkaerämaaksi. Ei kasva riisi, ei edes vehnä, alajuoksun miljoonakaupungit. ..niin nääntyvät vedenpuutteeseen nuutuen. Kerta vilkaisulla alkaa hahmottua mikä luonnonvalinta tässä pelaa.

  Ranska saa päälleen alkukesästä lähtien korkeapaineen selänteen. Talven jäljiltä jokien vesimäärät romahtavat hetkessä kymmenesosiinsa vähintään seuraavan kasvujakson 4kk ajaksi. Kuumuvan, pölyttyvän maankamaran myötä massiivisen peltojepaljouden keinokasteluverkoston ylläpitopumput alkavat loputtoman laulunsa. Maailman vesien patoallastäytöistä menee jo nykyään 50 % suoraan tähän, eikä veden tarpeen kasvulle loppua näy. Sitä mukaa kun globaali lämpö nousee alkaa niinikää jäähdytyskonearmadat myös tehdä tärkeää työtään. Maailmassa liki kolmannes energiasta ei mene lämmitykseen vaan kesiin keskittyviin valtaisiin jäähdytystarpeisiin. Joka taloudessa konkreettian elinehtona kaikaa ilma- ja jäähdytyskoneitten loputon pauhu. Valtakunnan energiaverkko on ääripaineissaan seuraavat liki puoli kesäkuumuuden vuotta.

  Ranskassa, jossa ydinvoima on keskeinen ase tätä vastaan putoaa ydinvoimala toisensa jälkeen pois verkosta JUURI kun sähkön tarve on hirvein. Seuraa jokavuotinen näytelmä. Sitä mukaan kun -40 % kestokuivuus lisääntyy vesi loppuu jäähdytystorneista ydinvoimaloista. Ja Ranska turvautuu siihen mitä jää. Maakaasuturbiinit käynnistetään. Dieselit kiskovat minkä ehtivät kallista hätäenergiaansa. (USA:ssa vastaavissa tilanteissa on turvauduttava jopa sähködieseljuniin syöttämään verkkovirtaa ydinvoiman hyytyessä). Kaikki se naapuriapu, jota Tanskan, Saksan ja Espanjan tuuli-, uudisenergian puistoista on saatavissa imuroidaan Ranskan ydinpysäkkiseuduille. Mitään ei ole silti tehtävissä. Ydinalaansa sokeasti uskonut ja satsannut Ranska kuittaa jälleen kerran kesänsä kaamean saldon 15 000< lämpöön kuollutta ydinsähkön uhria on se mitä uskalletaan kertoa. Mutta miljoonat kituneet, talouden miljardien megatappiot ja kuolleet peltoalat nostavat vuodesta toiseen elinkustannuksiamme pahenevasti pilviin. Luonto, tai paremminkin "elämän vesi" on jälleen kerran otattanut lisäopetustuntejaan. Ydinvoima on maailman ainoa energiantuotantomuoto jossa klassisen Westinghausen lauhduttimen +37C maksimikatto sanelee kuoleman rajat. Ydinvoimalaan EI missään oloissa voida päästää yli +30C jäähdytettä hajoamisuhasta. Samoin ehdoton raja on myös merivesilauhteen +30C kansainvälinen elossapysymisraja biotoopeille. Tässä keskeisimmät syyt miksei kesän kuumalla lauhdu meriin. Siksi 95 % maailman ydinvoimasta syytää lämpönsä jäähdytystornien haihduttamoihin. 1000MW voimala tuhoaa vettä pahimpiin helteisiin liki 2 kuutiometriä sekunnissa! Hävittäen rajallista juomisen- ja ruuantuotannon "elämän verta" loputtomiin kuin miljoonakaupunki! Espanjassa n.8 ydinvoimalaa tekee tätä, vaikkei maa ole enää vuosiin malttanut laskea valumatippojaan jokipadoistaan meriin. Jokisuut paistavat valmiina hiekka-aavikkoina. Englannin sateista huolimatta Lontoo elää vain kalliin suolanpoistojuomaveden varassa. Eikä kukaan selväjärkinen halua haastaa siellä tilannetta rakentelemalla ydinlauhdevoimaa hankaloittamaan paniikkitunnelmaa. Saksa on jo pitkään tiennyt, ettei maanosassaan Euroopassa, jossa vesi juodaan jo 8-kertaa mikään hallitus yksinkertaisesti selviä kansan kiukulta jos haihduttaa vedet ydinvoimalaratkaisuissaan. Argentiinan pampalla kuivuus opettaa pysäyttäen ydinvoimalat kuukausimääriksi. Seuralaisena ydinvoiman hintakustanne sinkoaa pilviin. Apuenergialaitokset tästä ydinvoimalle nostavat ydinkustannukset kattoon. Eivätkä alle 70 % vuosipysyvyydet vakuuta enää ketään! Tilanne on kautta globaalin maailman täysin sama, Kiinassa, Etelävenäjällä, Afrikka, Aasian talousjättivaltioissa. Tuulivoimalat, aaltovoimalat, vesiään tuotannossa tuhlaamattomat vesivoimalat, aurinkovoimalat, ja jopa kivihiilikaasutusyksiköt, biokaasuvoimalat, maakaasuturbiinit ja vastaavat lauhduttaa suuremmitta ongelmitta vaikka suoraan ilmaan ilman vesitipan tuhlauksiaan. Vain ja ainoastaan ydinvoiman Akilleen kantapään efekti räjähtää käsiin. Mitä tehdä huikean kalliilla energiamallilla, joka loistaa vuosi vuodelta rajuin poissaoloin niinä keskeisinä kuukausinaan, kun energiaa erityisesti tarvittaisiin, kysyy tilanteesta entistä huolestuneempi päättävä maksun kansa! B)

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Haihtunut vesi sataa alas ihan normaalisti eikä etenkään suomessa ole ydinvoiman kanssa ongelma.

  Ydinvoiman haittapuolet kun ovat tämän hetken vaihtoehdoista selkeästi pienimmät.

  Energiapolitiikka ei muutenkaan kuulu Piraattipuolueen ydinagendaan ja sen lisääminen ohjelmaan jakaisi pahasti mielipiteitä puolueen sisällä.

  Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Nyt ei vastaaja oivaltanut pointtejani täysin.

  95% maailman ydinvoimasta tehdään tappamalla 1000MW reaktoria kohden miljoonan kansalaisen elinvedet TAUOTTA, nimenomaan AINA7PYSYVÄSTI! Jokainen tajuaa jo tästä, että maailman suurin ongelma vesipula synnyttää väistämättä myös maailman suurimman ekokatastrofin. Kun joen yläjuoksun vesiä haihduttaa ydinvoimala ja alakanava on kuiva se ON sitä tietysti tauotta satoi tai paistoi! Elinvedet toki sataa turhan panttina ydinvoimalasta haihduttuaan takaisin 73% maapallon peittämiin, . .niin suolameriin ja vesiin suoraan! On tosiaan ihan sama jollekin janoon TVO/Arevan uraaninkaivuusta kuolemaan ydinkiimastamme tuomitsemillemme Australian miljoonakaupúnkilaisille tietää sataako menetetty elinvesi Atlantille, tai Tyynellemerelle, heiltä se on kuolettavasti aina poissa, vaikka sitten uraanijalostuksen raskasmetallisen thoriumnmaksamyrkytykseen ssaastutettuna. Ydinvoima TAPPAA tieten ja sillä selvä! Espanja on tyyppiesimerkki EU:n maista Saksan ja monen mun lailla joille luopuminen vedet tuotaalituhoavasta ydinsikailusta jatkoon on selviö.

  Varmaan juu on ”monelle ydinlapparille on yhdentekevää” tajuta, että esim. jo nyt olevat ydinvoimalat tappaa läpi vuoden varovaisestikin arvellen Euroopallisen puolen miljardin elinvedet. Ihan siitä riippumatta sataako tuhottu vesi Atlantille tai Tyynellemerelle tyhjän pantiksi.

  Niin se miksi esitän asiaani ja ydinmoraalin profiloimista johtuu myötään siitä, että mielestäni nykyinen ydinalan lobbaus tukkia netistämme KAIKKI vapaan sanan keskustelut sotii KAIKKIA demokraattisen sanavapauden alkeellisempiakin ajatuksia vastaan. Mielestäni piraattipuolueen suunta vapauttaa sanavapaus tällaisesta valtiokontrolointimonoliittien diktaruurikäytännöistämme on hatunnoston arvoinen tavoite jo niineen. Ja siis tavoitteena erittäin toivottavaa. Tuskin on valtiolle KOSKAAN ollut hyväksi nähdä nykyisen Suomen kaltaista systeemiterroa, jossa jopa viimeisetkin vapaat ja moderoimattomat foorumit ajetaan ydinalavoidellusti ryskien alas.

  Mutta koska täällä on sana vapaa esitän lisää kriteeristöä. Ei mistään pienestä faktasta. Vaan siitä onko maapallomme muutaman vuoden päästä nykymenolla edes elinkelpoinen?!! Silvuplee ja lisää mietittävää yskittävän karua faktaa:
  ———
  Säteilykatoavat metallimme 3.

  Ydinvoima on käytännössä AINOA energiamuoto joka kertakäyttää säteilyyn
  ikituhoamalla maailmamme elinhermoa, eli normaalitekniikoissa
  kymmenettuhannet kerrat kierrätettävää metallivarantoamme. Tiesitkö, että jo
  5 000http://kuvaton.com/k/IhM.jpg
  [img size=150]http://kuvaton.com/k/IhM.jpg[/img]

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Vieläkin havaitsen vain ylikorostettua pelottelua enkä tutkimustietoa.

  Sananvapauslobbaus on toki asia erikseen, mutta senkin suhteen on varmaankin hyvä kertoa mistä tapauksesta on kyse.

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Pitkää vääntöä vähäisillä faktoilla ja paljolla retoriikalla, ja linkki sananvapauteen todellisella aasinsillalla. Enpä usko, että sananvapauden rajoitukset koskevat eriäviä mielipiteitä ydinvoimasta.

  Lisäksi siellä oli kivoja sisäisiä ristiriitoja. Vastustat, ydinvoimaa sen vedenkulutuksen takia. Käytät biopolttoaineiden käytön lisääntymisen aiheuttamaa vedenkulutuksen lisäystä argumenttina ydinvoimaa vastaan. Entä, jos myös ydinvoima korvattaisiin biopolttoaineilla, koska sitä ei voi fossiilisillakaan korvata (Kioton ilmastosopimus) ja koska kaikki joen on jo nyt padottu?

  Kuparin tuhlaaminen luonnollisesti ärsyttää… tosin vielä enemmän ehkä ärsyttää se, että joku kritisoi kuparin tuhlaamista ja levittelee pelkoa säteilystä. Ehkä ydinvoimaloiden ja ydinvoimalajätteen loppusijoittelu on viety turvallisuuden suhteen maaniselle tasolle. Siitä huolimatta, että ydinvoimala on PALJON turvallisempi paikka kuin oma kotisi, ”vaarallisuutta” käytetään perusteena sen vastustamiselle.

  Luulenpa, että hiilivoimaloissa tapahtuu enemmän tapaturmia, kuin ydinvoimaloissa. Ydinvoimaloista jaksetaan vaan kauhistella: ”herrajestas, löydettiin virhe ydinvoimalaa rakennettaessa, jouduttiin korjaamaan se”. Jos kyseessä olisi jokin muu voimala kuin ydinvoimala, tarkistukset olisi niin pintapuolisia, että niissä ei löydettäisi puutteita. (Ja jos sitten kaasuputki pamahtaa 10 vuoden käytön jälkeen tappaen vieressä seisseen työntekijän, se ei varmaan lohduta, että paineaalto, höyry ja lentävät metallinkappaleet eivät olleet radioaktiivisia…)

  Pointtini: TARJOA PAREMPI RATKAISU.

  ”Vihreät” ovat jotakin ehdotelleet, mutta heidän ratkaisunsa ovat olleet niin uskomattoman tyhmiä, että ovat luoneet mm. tuon ongelman biopolttoaineen tuotannon vesitarpeesta. Puhumattakaan tietenkin siitä, että Amatsonin ikimetsät hakataan pelloiksi sokeriruo’on kasvattamiseksi, ja sen jälkeen lisää ikimetsää poltetaan, jotta valmistettu kantavierre tislataan pirtuksi, jota sekoitetaan bensiiniin (ja joka puolestaan syövyttää vanhojen autojen polttoainejärjestelmän).

  Välillä toivon, että viherhihhulit pistettäisiin biopolttoaineeksi. Tai tehtäisiin Soylent Greeniä… omnomnom

  Voisitko keksiä kuvaavemman otsikon alkuperäiselle viestillesi? Esim. ”Ydinenergian veden- ja metallinkulutus”

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Olen varsin pitkälti jarkkoph:n kanssa samalla linjalla ja fysiikan opiskelijana toki sitä mieltä että fyysikot vaan osaavat päättää paremmin ;P

  Enivei, sähköautojen tukeminen olisi tosiaan helpoin ensiaskel ilmastonmuutostakin vastaan taistelemisessa koska ne ovat huomattavasti kaiken maailman biopolttoaineita ja hybridiautoja toimivampi ja tehokkaampi ratkaisu. Kun vaikkapa ydinvoiman ja vesivoiman osuus sähköntuotannosta on riittävän suuri niin sähköautoarmadan liikuttamiseen tarvittavan energian tuottaminen olisi hyvin hyvin paljon puhtaampaa kuin biopolttoaineella, nykyisestä tilanteesta puhumattakaan.

  On itse asiassa hyvin mahdollista että ihan aukkukäyttöiset sähköautot saattavat olla vetyautojakin järkevämpi valinta. Vaikka vedyn tuottaminen vastaakin melko pitkälti akun lataamista ja varastointi vaikkapa johonkin hydridiin on vähintäänkin yhtä tehokasta kuin ladatun akun roudaaminen, niin sen karkailu kuljetuksessa voi osoittautua yllättäväksi ympäristöongelmaksi. Vapaa vety kun on myös kasvihuonekaasu.

  Liikenteen osuus kaikista päästöistä ei toki ole mahdottoman massiivinen mutta se on yksi pala palapelistä jossa toivoa järkevästä ratkaisusta on kunhan teknistä kehitystä tuetaan.

  Profiilikuva käyttäjästä Tytärniemi M

  En tiedä kuuluuko topiikkiin mutta edellisessä työssä kävi hyvin selväksi veden ja energian tarve suomessa. Eli energiaa tarvitaan tuevaisuudessa enemmän ja enemmän (tietysti) muunmuassa veden puhdistamoihin. on kaavailtu kauhu skenarioita jossa suoeen tulisi alle viikon mittainen maan laajuinen sähkökatkos. vedenpuhdistamot ovat valmistautuneet tilanteeseen eri lailla ympäsri suomen mutta katkoksesta johtuva tuho saisi maan polvilleen.

  Eli ostetaan sähkö ulkomailta ja toivotaan että sähkö vieta ei katkea kuten viimme talven kaasuhana.

  Profiilikuva käyttäjästä P.A.

  P.A.

  said

  :P

  Niin tämäkö on foorumin luetuin juttu viimepäiviltä?

  Energiapolitiikka on mielenkiintoinen puheenaihe, ja minullakin on oma näkemykseni siihen. En kuitenkaan nyt puutu ydinvoiman turvattomuuteen ja kantojen keruun järjettömyyteen vaan kysyn ollaan PP:n agendaan lisäämässä energiapolitiikkakin?

  Keskustelun perusteella toivoisin että puolueen sisällä päästään demokraattiseen kompromissiin asiasta:side:

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  P.A. kirjoitti:
  Quote:vaan kysyn ollaan PP:n agendaan lisäämässä energiapolitiikkakin? Tämä on hyvin hyvin hyvin epätodennäköistä.

  Profiilikuva käyttäjästä Tytärniemi M

  njaa, omasta mielestä asioista on hyvä keskustella mutta onko itse energia sekä ympäristö sitten PP:n asia.

  Keskitytään siihen mikä on tärkeää ja tulevaisuudessa jos aktiivisista jäsenistä löytyy alan ammattilaisia jolla on näyttöä työstään niin palataan asiaan.

  Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Muutama slaagi kuparikuuppaan?

  -Luullaanko täälä sitten, että joku Piraattipuolue VOISIKAAN jättäytyä energia-asioitten ulkopuolelle? . .
  _________________________________________________

  -Maailman pelkällä peltobiolla naateilla, oljilla, akanoilla hoituisi milliäkään kasvua lisäämättä M.T:ssä julkaistun tutkimuksen mukaan +60% maailman energianhjuollosta kestävänkehityksen systeemillä! Näin helppoa.

  -Toki Saksan/Wattenfalin 30 000kW päästöttömällä/piiputtomalla poltolla noilla bioilla saataisiin maailmassa ensi kerran CO2 pois ja +300% ydinsekoilua tehokkaammin.

  -Saksa tekee jatkossa 15% Euroopan energiasta pelkillä aurinkovoimaloilla, jotka ovat 10% ydinvoimalan vastaavista kustanteista. Kuulema 20 000km2 kokoisilla ratkaisuilla 100% EU:n energiasta ongelmitta!

  -Nesteoil kertoisi hoitavansa niinikää 100% maailman energiasta viljelemällä avomerissä 50% öljysisälteisiä levälauttoja. Toimivaa niinikää.

  -Maailman KAIKKI tunnetut energiavarannot tuplautuisi alkamalla polttamaan vaikka metaanijäätä merien pohjasta!

  -100% mm. USA:n energiasta voitaisiin hoitaa vaikka seuraavat 1000v sikahalvalla 100%puhtaalla 2km syvillä porakaivopareilla. Kyse on geotermisesta energiasta, jota maan alla on rajatta käytössä. Myös meillä mm 400% hyötysuhteen maalämpökompressoreilla myös. Toki geotermienergiaa on maan alla kaikkialla. Pelkkä poliittinen päätös ydinsikailun megatuhlausten lopettamiseen toki riittäisi. Tukholma esim.hoitaa merilämmöllä 75% kaupunkilämmityksestään ja 25% puupoltolla. Lopettaen päätöksellä 2 ydinvoimalan tarpensa. HELPPOA!

  -Pelkällä meriin asennettavilla offshoretuulivoimaloilla maailma pyörisi, niinikää meriaaltovoimaloilla, tai vaikka merien lämpöeroja hyödyntävillä pumppuputkilaitoksilla ongelmitta.

  -Kysyttiin, että mikä ON ydinvoiman vaihtoehtoenergia? Hämmentävä kysymys muuten. Jo 1986 MIT /USA julkaisi tutkimuksensa jonka mukaan silloinen 30% uraanimalmin taso alittaa 2008 energianegatiivisen kaivuunsa rajan 0,3%. Näin tosiaan kävikin! 2008 jälkeen ei maailmassa ole energiapositiivista ydinvoimaa! Mm. 100% koko Euroopan uraanista vastaavan Venäjän silloinen presidentti Ptin ilmoitti kolmasti julkisuuteen ettei Venjä aio jatkaa energianegatiiviseksi käyneen uraaninjalostustaan Mjakissa!

  Vain ja ainoastaan tuulivoiman tason maailman energiasta vastaavalla 2% osuudellaan liikuva laskevan trendin ydinvoimalat on siitä hetkestä ajaneet mailman taloutemme nykyiseen ”ydinenergiakriisilamaansa”. nyt pähkäillään myös USA:n Obamanin taholta miksi USA:kaan enää tukisi ydinvoimaa. Koska tosiaan 1980-luvulla uraanista maailmalla +50% tuotannollaan vastaavan maan ydinvoima on nyttemmin 97% ulkomaalaista ja oma uraanin osuus 3%. Ei Obama näe tosiaan mitään järkeä maksaa energianegatiivista uraaninhuoltoa ,maailmaan Venäjän lailla. Myös Saksa ja monet muut ydinvoiman maksajat ovat poissa. Maailman 440 reaktoria ei ole saaneet enää 6kk aikana murentakaan energiapositiivista uraania! Nykyisin uraania kaivetaan 0,15%malmista. Periaatteella 2kWh fossiilidieseliä maahan ja 1kwh ydinvoimana pois.

  EU määritteli tosiaan tähän ydinkatastrofiinsa myös 2008 tehdyllä kokeellaan , salaisella toki. OL-3 tyyppisten ja kaikkien siitä eteenpäin tehtävien Pu-239 plutoniumpolttimoiden 1000-kertaa saastuttavampien plutoniumvoimaloitten järkevyydet. 2008 syksyllä tämän laserisotooppijalostamon aiottu 90% saanti koe meni penkin alle. 11% pellehyötysuhde suisti MYÖS tulevat plutoniumlaitokset energianegariiviseksi! Maailmalla on yhtäkkiä kokonainen megalomaaninen ydinala ilman järjellistä polttoainetta.

  Valtavan rahan mm. kuulakekohyötöreaktorien hankkeet ja vastaavat suistettiin markkinoilta yhdessä yössä! Kiinankin 1 500kpl ydinvoimalan hankkeesta katosi heittämällä pari nollaa pois tässä shokissaan! Ja mitä seurasikaan 2008, kun teollisuus tajusi ydinvoimalat, niiden jalostamot, kaivokset kaikki tyyni menetetyiksi energiapositiivisina? AIVAN nyky-YDINlama päälle ja sananvapaus ääritiukille nähdysti, ettei suuri yleisö tajuaisi mikä lamassamme on se SUURI NYKY-YDIINTOTUUS!!:sick: B)

  Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Loviisasta säteilypöllähtää KUNNOLLA!

  ”Joku” kirjoitti viestissä
  > Katso finet.binaries.kuvat ryhmästä kuvasarja, joka nostaa perskarvasikin
  > pystyyn. Siinä on kuvasarja tältä päivältä, joka osoittaa miten Loviisan
  > ydinvoimalasta lähtee klo 15.50 liikkeelle beetasoihtu. Puolessa tunnissa se
  > on ulottunut jo Ruotsinpyhtäälle ja jatkaa siitä edelleen koilliseen.

  *Juttusi ei nyt hetikohta ihan täysillä auennut? Säätutkakuvista lienee ymmärtääkseni kyse?

  *Eli kyllä tosiaan näytti enemmän kuin äimältä miten kaikkialta muualta kuvassa poissaolollaan hohtavilta alueilta PUUTTUI kaikki ”tutkakontaktit”! Vaan helmeintä tässä oli, ilmeisesti sinutKIN shokeeranut toteamus, miten PELKÄSTÄÄN ydinvoimalan hotspotista SUORAAN nousee ”sähköä johtava kiistaton tutkakaiku!”

  *Ollos kiitetty tosiaan oivan materiaalin esiinottamisesta siltäosin. Maatamme nykyään terrorisoiville ydinrikollisille tällaisten faktatodisteiden löytyminen on tietysti silkkaa myrkkyä toki on! Olisi tietysti ensiarvoisen tärkeää seurailla tämän tapaisia realityn penteleitä ydinvoimastamme, myös jatkoon. JUURI tämänkaltaiset tosiaan saa jalkasilsan kasvamaan maamme nettimiliiseihimme kohisten!)

  *Lopuksi vielä aiheesta kertova kuvakooste. Koska ydinhallintomme varsin kiivasti poistelee tällaisiä ”ikäviä” ydintotuuksia. Heti kohta kun niistä alan raportoida:
  http://kuvaton.com/k/kAW.jpg
  [img size=150]http://kuvaton.com/k/kAW.jpg[/img]
  http://kuvaton.com/k/kAI.jpg
  [img size=150]http://kuvaton.com/k/kAI.jpg[/img]
  http://kuvaton.com/k/kAS.jpg
  [img size=150]http://kuvaton.com/k/kAS.jpg[/img]
  http://kuvaton.com/k/kAu.jpg
  [img size=150]http://kuvaton.com/k/kAu.jpg[/img]
  http://kuvaton.com/k/kA2.jpg
  [img size=150]http://kuvaton.com/k/kA2.jpg[/img]

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Uh… okei. Minun puolestani saat toki salaliittoteorioitasi viljellä sananvapauden nimissä, mutta minulla on sananvapauden nimissä oikeus uskoa siihen ns. ”SUUREEN NYKY-YDIINTOTUUTEEN!!” [sic].

  Hyvää päivänjatkoa sinulle vaan. Älä unohda pitää foliohattua sillä se suojaa beetasoihduilta.

  Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Loviisasta säteilypöllähtää KUNNOLLA!

  PS. Kun julkaisin tämän kansainvälisen sateliittiviestin SUPO hävitti kuulema saatavilta koko tiedoston VÄLITTÖMÄSTI sen välittämän faktan takia!

  ——————————-
  Vaikuttavimpia kuvissa on tietysti se miten 50km pitkä pilvimuodostelma vapautetaan huikean nopeasti keskeltä ydinvoimalapiippuja vain vajaassa puolessa tunnissa. Kun pilven starttipiste on ja pysyy koko kuvasarjan prikulleen kiinni ydinvoimalassa, ei taatusti voi olla enää kyseessä pelkkä sattuma! Yli 100km/h tuupattava massiivinen n.8km leveä pilvirintamahöyrytuotto. Laskekaa malliksi kuinka suuri energia vapautuu tuon 400km2 kokoisen pilvirintaman tuottoon? Pilven keskipaksuudella vaikka nyt 500m. Tuotettu 200 kuutiokilometria/ 30min tarvitsee megatonnien ydinräjähdysenergian, jos edes riittää! Verratkaa tilannetta vaikka siihen miten muutaman sadan megawatin suuruusluokan paperikattila kykenee hädin tuskin tuottamaan samassa ajassa kilometrisen ja satametriluokan vesihöyrypilven. Ja sekään ei kestä kasassa kuin tuon kilometrinsa verran hajoamatta jatkuvasti pois reunoistaan! Aivan eri sfääreissä liikuen.

  Tuskin Loviisan 1040MW reaktoreista ihan suosilla tuollaisia dokumentoituja energiapurskeita kykenee tuottamaan puhuttuna vesihöyrynä helposti? Itse näen asian niin, että ydinvoimalasta vapautuva tauoton beettasoihtuionisaatio on päässyt irti. Oleellinen energia tulee systeemiin tietysti säteilyvarastoitumien purkautuessa ko. shokkiaallossa vyörynä paikallisesta varastoitumista. Samoin 100km/h liki plasminen nopeus viittaa huippunopeisiin termisen neutronointien, säteilyfotonointien säteilyenergialiikuntoihin. Tutka katsoo lähinnä sähkönjohtavuuksia ja ionisaation aiheuttaman sähkönjohtavuustiivistymän efektejä epäsuoremmin, mutta ilmiönä aidosti. Kuva on saanut foorumeissa selkeän ihmettelyn vaikutuksensa. Juuri tällaisia kiistattommia ja erittäin hätkähdyttävän selkeitä ympäristömme säteilysaastumisten tulostukset on toki erittäin tärkeitä kohteita.:sick:

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 41)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin