Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Nopeasti julkisuuden valokeilaan

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Nopeasti julkisuuden valokeilaan

Tämä aihe sisältää 19 vastaukset, 13 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Hene88 Hene88 10 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Pekka Mustonen

  Ehdotan, että järjestämme sopivana ajankohtana (puolueen virallisen perustamisen jälkeen) samanaikaisesti mielenosoituksen suurimmissa kaupungeissamme. Mielenosoituksen teemana olisi puolueen esittäytyminen. Ilmaisisimme kantamme nykyistä tekijänoikeuslainsäädäntöä vastaan, tulisimme ryminällä julkisuuteen. Tarvitaan vain joukot liikkeelle. Samaan aikaan useaan kaupunkiin. Medianäkyvyys on taattua, mikäli vain ihmiset saadaan liikkeelle.

  Profiilikuva käyttäjästä ohplzstfu

  ohplzstfu

  said

  Siis, miksi pitäisi esittäytyäkseen osoittaa mieltään jostain? Nyt on kyllä ollut muutama niin villi idea keskusteluissa että oikeen hirvittää. Onko tämä mielenosoittaminen mielenosoittamisen ilosta joku uusi trendi? Ei pahalla.

  Profiilikuva käyttäjästä sekunda

  sekunda

  said

  Olettaakseni ei PP:n ole tarkoitus olla mikään radikaalipuolue.
  Tuollaiset mielenosoitukset, talon/kadunvaltauksen menee minun mielestäni yli hilseen.
  Niillä ei saa aikaan muuta kuin negatiivista julkisuutta ja sanoisin, että se on pahasta.

  Ei näin.

  Profiilikuva käyttäjästä MrHUU

  MrHUU

  said

  Talonvaltaukset ym. radikaalit toimet eivät kuulu minustakaan järkevästi toimivan puolueen toimintaan. Se saattaisi vain leimata koko puolueen ja hyvä idea puolueesta romuttuisi samantien.

  Mutta, toki esittäytyä saa ja pitääkin, mutta ei mielenosoituksen tapaisesti. Kannatan ennemminkin tyyliä, joilla puolueet muutenkin esittäytyvät vaalien alla omissa kojuissaan toreilla jne.

  Profiilikuva käyttäjästä Aelfwine

  Aelfwine

  said

  Vanha totuus on myös että rahalla saa, jos Puolue saa lahjoitus ja muut toiminnat käyntiin voidaan mainosaikaa tai mainoksia ostaa. Kaikenlaiset taivaalla lentävät mainokset esimerkiksi nappaavat ihmeen hyvin katseen. Useimmissa kaupungeissa on busseissa valomainontaa johon voi ujuttaa viestin.

  Profiilikuva käyttäjästä jerspa

  jerspa

  said

  Mielenosoitukset tuovat kyllä negatiivistä imagoa jos niitä turhaan järjestetään.

  Koitetaan nyt vaan selvitä toukokuulle ja tavata irl.
  Saataisiin tämä yhdistys pystyyn ja sen jälkeen mietitään mitä tehdään.

  Profiilikuva käyttäjästä hhj

  hhj

  said

  [quote=MrHUU]Talonvaltaukset ym. radikaalit toimet eivät kuulu minustakaan järkevästi toimivan puolueen toimintaan. Se saattaisi vain leimata koko puolueen ja hyvä idea puolueesta romuttuisi samantien.[/quote]

  Niin, ehkä on hyvä sopia hyvissä ajoin, miten poliittinen siipi erotetaan terroritoiminnasta ja turvataan molempien osapuolien etu :-)

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  [quote=hhj]Niin, ehkä on hyvä sopia hyvissä ajoin, miten poliittinen siipi erotetaan terroritoiminnasta ja turvataan molempien osapuolien etu :-)[/quote]

  Mistähän löysit meidän terroristisen siiven ja missä maailmassa oikein elät?

  Profiilikuva käyttäjästä ohplzstfu

  ohplzstfu

  said

  [quote=Scoffa][quote=hhj]Niin, ehkä on hyvä sopia hyvissä ajoin, miten poliittinen siipi erotetaan terroritoiminnasta ja turvataan molempien osapuolien etu :-)[/quote]

  Mistähän löysit meidän terroristisen siiven ja missä maailmassa oikein elät?[/quote]
  hhj voisi esittäytyä oman vaalipiirinsä osiossa, siihen asti kuittaan tyypin kirjoittelut trollina.

  Profiilikuva käyttäjästä HarriKivisto

  Hymiö saattaa sisältää merkittävän merkityksen.

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Ainakin itse olen tuon hymiön käsittänyt vain hymyileväksi, en sarkastisuuden kuvaksi, kuten voisi esim. ;) (silmänisku) olla.
  No, toivotaan kuitenkin että kyseessä on potentiaalinen jäsen, en vedä vielä johtopäätöksiä noista vajaasta tusinasta viestistä.

  Profiilikuva käyttäjästä banana

  banana

  said

  Missähän tämä ohplzstfu on esittäytynyt? Taitaa vanhemmat olla tyytyväisiä kun poika täällä suunnittelee uutta yhteiskuntajärjestystä, joka veisi heidänkin yritykseltään toimeentulon.

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  [quote=banana]Missähän tämä ohplzstfu on esittäytynyt? Taitaa vanhemmat olla tyytyväisiä kun poika täällä suunnittelee uutta yhteiskuntajärjestystä, joka veisi heidänkin yritykseltään toimeentulon.[/quote]

  Enpä ole sinunkaan esittelyäsi nähnyt.
  Toivon ettet olisi täällä tahallasi trollaamassa, mutta käyttäytymisesi siihen paljolti viittaa.

  Profiilikuva käyttäjästä jazmo

  jazmo

  said

  Voi olla, että en ole nyt esittäytynyt oikeassa paikassa tai muuta, mutta tämä on joka tapauksessa mun eka viesti. Haluan nostaa yhden asian esille. Piratpartietin keulakuva, Rickard Falkvinge, on 35 vuoden paremmalla puolella. Hän siis näyttelee jo ihan vakavasti otettavaa henkilöä jopa politiikassa (ikänsä puolesta), toisin kuin me 25 vuotiaat koodarit.

  Ikä korjaantuu kyllä ajan myötä meillä jokaisella. Oleellista kuitenkin on se, että kun PP näkyy mediassa, niin aina eivät näkyisikään 25 vuotiaat kasvot, vaan joskus myös vanhempaa ikäryhmää. Koska uskon, että PP:llä on tai tulee olemaan varmasti myös iäkkäämpiä, ns. aikuisia kannattajia, niin ei kannata heitä piilotella! Aikuisia tavoitetaan vain aikuisten kautta. Joku 42v säveltaiteilija saa kriitikonkin lukemaan tekstin läpi.

  Ensimmäiset kaksi senttiä, yritän parantaa jatkossa :)

  Profiilikuva käyttäjästä Hene88

  Hene88

  said

  [quote=jazmo]Voi olla, että en ole nyt esittäytynyt oikeassa paikassa tai muuta, mutta tämä on joka tapauksessa mun eka viesti. Haluan nostaa yhden asian esille. Piratpartietin keulakuva, Rickard Falkvinge, on 35 vuoden paremmalla puolella. Hän siis näyttelee jo ihan vakavasti otettavaa henkilöä jopa politiikassa (ikänsä puolesta), toisin kuin me 25 vuotiaat koodarit.

  Ikä korjaantuu kyllä ajan myötä meillä jokaisella. Oleellista kuitenkin on se, että kun PP näkyy mediassa, niin aina eivät näkyisikään 25 vuotiaat kasvot, vaan joskus myös vanhempaa ikäryhmää. Koska uskon, että PP:llä on tai tulee olemaan varmasti myös iäkkäämpiä, ns. aikuisia kannattajia, niin ei kannata heitä piilotella! Aikuisia tavoitetaan vain aikuisten kautta. Joku 42v säveltaiteilija saa kriitikonkin lukemaan tekstin läpi.

  Ensimmäiset kaksi senttiä, yritän parantaa jatkossa :)[/quote]
  Ei kuitenkaan saisi unohtaa, että 18~30 vuotiaat ovat tällä hetkellä PP:n potentiaalisin äänestäjäryhmä. Monet nuoret voisivat pettyä PP:n johtotyylistä, jos he näkevät jonkun iäkkään ajamassa heidän asioitaan. Tämä ei sitten heidän mielestään ole ikänsä perusteella ajantasalla eikä tiedä mistään mitään. Hyvä ratkaisu tietenkin olisi joku nuorekas, mutta kokenut henkilö, joka osaa puheillaan saavuttaa nuoret kuin myös aikuiset.

  On myös huomioitava, että 50+ vuotiaita ei PP:n politiikka koske/kiinnosta pätkääkään.

  Halvin ja tehokkain mainostus nyt alkuun olisi koulujen edessä paperilappusten jako tai pienet informaatio pisteet. Kaveri- ja työpiiristä sana alkaa sitten leviämään ja PP saa pakostakin kuuluisuutta.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin