Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Nuorten työttömyys ja pätkätyösuhteet

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Nuorten työttömyys ja pätkätyösuhteet

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari Mikko Kunnari 9 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä laurana

  laurana

  said

  Tervepä terve. :)

  Ihan näin kiinnostuneisuudesta kyselen, onko Piraattipuolueella kantaa, aloitetta tai toimintasuunnitelmaa nykyiseen – jo käsiin räjähtäneen – nuorten työttömyystilanteeseen ja pätkätöihin liittyviin syrjäytymisongelmiin?

  Tulisi mieleen että varsinkin nuorten keskuudessa suosiota kasvattava puolue voisi olla ääniharava jo sillä, että ottaa aktiivisesti kantaa nuorten työllisyyteen ja mielenterveysongelmien ehkäisyyn. Muut puolueethan panostaa lähinnä asiasta puhumiseen ja puhumiseen varsinkin mielenterveysongelmien hoidosta, vaikka yleisen hyvinvoinnin edellytyksenä pitäisi olla jo se, ettei mielenterveysongelmia syntyisi ensinkään.

  Laura

  Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

  Piraattipuolueella ei ole mitään virallista kantaa tuollaiseen asiaan, eikä se varsinaisesti liity puolueen agendaan. Katso puolueohjelma.

  Piraattipuolue on kuitenkin tällä hetkellä pääosin nuorista miehistä koostuva puolue, joiden työllistymistilanne on kaikkein vaikein. Uskoisin siis mahdollisen edustajan pitävän näitä asioita tärkeinä. Piraattipuolueen sisällä on toki mahdollista ajaa ihan mitä asioita tahansa. Se ei vain tällä hetkellä ole käytännössä ajankohtaista, koska meillä ei ole edustajia. Veikkaanpa, että tässä suhteessa osaan vastata vuosikokouksen jälkeen hieman täsmällisemmin miten homma käytännössä toimii.

  Katso aloite:
  https://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta?func=view&catid=551&id=4460#4460

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin