Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Ohjeet kokousaloitteiden laatimiseen

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Ohjeet kokousaloitteiden laatimiseen

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä jln jln 4 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Puoluekokouksessa käsitellään puolueohjelman muuttamista. Hallitus ei ole tehnyt esitystä puolueohjelman muuttamiseksi. Jäsenet saavat vapaasti tehdä asiasta aloitteita. Riittää, että yksi jäsen tekee aloitteen. Jos haluat tehdä puolueohjelman muuttamista koskevan aloitteen, luo siitä erillinen keskusteluketju. Aloitteet on toivottavaa tehdä 10.8. mennessä. Aloitteen voi tulla tekemään myös paikan päälle kokoukseen. Nykyinen puolueohjelma löytyy puolueen verkkosivuilta.

  Jos aloitteesi käsittelee muuta kuin puolueohjelman muuttamista, voit samalla tavalla tehdä aloitteen luomalla siitä erillisen keskusteluketjun. Tällaisen aloitteen tulee kuitenkin saada vähintään 10 puolueen jäsenen kannatus, jotta se käsiteltäisiin puoluekokouksessa. Ks. Ohje kokousaloitteiden laatimisesta.

  Profiilikuva käyttäjästä JJ75

  JJ75

  said

  Mielestäni Piraattipuolueen pitäisi ottaa loogiset perusteet asioiden eteenpäin saattamiseksi. IT alan osajien ja monien muiden suhteen, pitäisi luoda puolueesta sellainen ryhmä, jotta he voivat kaikilla osa-alueilla pitää omista tavotteista ja puolueen tavoitteita kiinni suhteessa alkuperäiseen ajatukseen kun Piraattipuolue luotiin. Pitäisi ryhmää alkaa kutsumaan mielummin vaikka vain valveutuneiksi. Piraattipuoluekin nimenä on liian härnäävä jos kerran omia tavotteita ja etuja koittas saada eteenpäin, ihmisiä pelottaa äänestää typeryyden puolesta. Onhan se nähty jo, ettei tämä johda nimenä mihinkään Suomessa. Ensin olisi luotava edes uskottava pohja asioille, ettei taas voida vääntää kuvastoa tyhmistä naamoista.

  Nykyään jos käy kokouksissa, näkee helposti sen, miten yksinkertaisesti ihmiset ajattelevat asioita. Jo kunnanhallitukseen hakiessa näin mitä ihmeellisimpiä juttuja millä porukka koittaa pyrkiä sisään. Täysin ammatitaidotonta toimintaa kaikilla niillä osa-alueilla missä itsensä esiintuominen pitäisi olla se tärkein pointti. Ei edes yhteinäistä grafiikkaa, ei yhtenäistä toimintatapaa. Kysyttäessä ei vastauksia saanu keltään. Kaikki oli aivan sekapäistä, eikä yhtään uskottavaa toimintaa. Vaikka kaikki voisikin tehdä itse, pitää kysyä, onko semmonen järkevää. Jos ihminen ei itse edes näe sellasta seikkaa, ei ole valmis tekemään mitään Piraattipuolueenkaan edessä.

  Itsensä mainostus, oman egon luominen ja markkinointi on avainsanat menestymiselle seuraavissa vaaleissa. Siihen pitäisi pyrkiä. Jokainen saisi hoitaa kuntoon asiansa oman henkilökohtaisen copywriterin kanssa ja käyttää tarvittaessa oikeaa mainostoimistoa hyväkseen. Kustannukset eivät ole mitenkään mittavat yleisesittelyä ajatellen jos tilaus tehdään kaikille samalla kertaa kun siihen lähdetään.. Itse saisi kirjoitella sellasen esittelyn kuin itsestään haluaa, mutta sitten seula olisi se copywritter joka samalla haastattelisi ja loisi oman kuvan henkilöstä jne. poistaisi kirjoitusvirheet, asiavirheet, typerät esittelyt jne.

  Kuvaamisessa käytettäisin ja kuvan käsittelyssä asianmukaista ammattilaista samalla hetkellä. Näin saataisiin kerralla kuntoon kiva paketti kaikista ja kustannukset olisivat reilut kaikkia kohtaan jakaantuen.

  Joku kysyy tämmöseen kustannuksia jne. onko sitte nyt parista satasesta valmis muutenkaan mihinkään satsaamaan ja vähääkään parempaan kun lopputulos tulee olemaan pyöreä nolla, jos mitään ei tehdä. Eihän kaikki kuitenkaan pääse ja se ei ole kenenkään vika tietysti. Pitäisi olla oikeasti halua enemmän, eikä vaan listoilla lojumista kuhan joku äänestäisi. Jos joku haluaa esitteitä itsestään, niin niihinkin löytyisi sitten hinnastot valmiina. Pakko ei olisi ottaa, mutta ette te ilmaseksi menesty, se on nähty ja piste. Kyllä jotain on tehtävä silloin paremmin, tähän ehdotukseen kun vertaa, niin kaikki meni edellisellä kerralla päin persettä. Nyt jos tavotteena olisi saada seuraavissa vaaleissa ääniä ja edes yksikin sisään niin tavotteita pitää olla selvästi enemmän.

  Turhat henkilöt pois joilla ei selvästi ole kykyjä hoitaa edes näitä edellämainittuja omia asioita kuntoon.

  Profiilikuva käyttäjästä jln

  jln

  said

  Halutessaan noita ohjelman muutosehdotuksia voi laittaa jälleen foorumin lisäksi myös Tyranny of Majority:yn.

  Foorumi on kuitenkin edelleen se wirallinen kanava joten ehdotus kannattaa laittaa ensisijaisesti tänne ja halutessaan lisäksi myös ToM:iin. Pelkästään ToM:iin laitettuja ehdotuksia ei välttämättä huomioida. ToM on lähinnä sitä varten jos haluaa antaa/kokeilla alustavaa kannatusta/vastustusta ehdotuksille.

  • tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 5 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä jln jln.
  • tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 5 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä jln jln.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin