Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Onko Helsingissä enään toimintaa?

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Onko Helsingissä enään toimintaa?

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi Ruuhijarvi 6 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä ved.b

  ved.b

  said

  Liityin juuri uutena käyttäjänä tänne keskustelualueelle ja harkitsen myös puolueeseen liittymistä. Olisikohan Helsinkiläisiä piraatteja mahdollista tavata ja keskustella aiheesta?

  Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  alkuun pääset menemällä irc kanavalle. toimintaa on varmasti löytyy. Eräillä toisilla alueilla ei tunnu löytyvän kontaktihenkilöitä …

  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Piraateilla on myös aina silloin tällöin kahvilatapaamisia ja tapahtumia Piraattinuorten toimistolla (sijaitsee Urheilukadulla), joissa voit tavata ihmisiä ihan face to face. Ikävän paljon toiminta on kuitenkin keskittynyt irkkiin eri kanaville. Irkin ulkopuolella täällä keskustelufoorumilla voi jutella (vaikka onkin kovin hiljainen) ja lisäksi infoa voi lukea esimerkiksi blogista, Wikistä ja tietysti ihan puolueen ja nuorisojärjestön sivuilta.

  Helsignissä on nyt 25.11. tulossa Piraattinuorten pikkujoulut, joten sinne vain tapaamaan uusia piraatteja. :) Kahvilatapaamisia sun muita ei näytä juuri nyt olevan.

  http://www.piraattipuolue.fi/kalenteri/event/OHFibHJpaXRiODE4dTA3YWxuYTFnc3F1dW8gcGlyYWF0dGlrYWxlbnRlcmlAbQ/1?start=1322247600&end=1322271000

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin