Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Oulun vaalipiiriyhdistys

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Oulun seutu Oulun vaalipiiriyhdistys

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord Zystemlord 8 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord

  Zystemlord

  said

  Piraattipuolueen Oulun piiriyhdistys ry:n perustamiskokous pidetään lauantaina 17.4.2010 klo 12-14 Oulun kaupunginkirjaston kerhohuoneessa osoitteessa Kaarlenväylä 3 Oulu. Jos et löydä paikalle soita Tonille numeroon 041-7239967.

  Kokouksen esityslista ja yhdistyksen alustavat säännöt ovat ennakkoon luettavissa netistä ja vapaasti kommentoitavissa tähän ketjuun.

  Esityslista.pdf
  Säännöt.pdf

  Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord

  Zystemlord

  said

  Lehdistötiedote: 21.4.2010

  Joukko piraatteja kokoontui lauantaina 17.4. Ouluun perustamaan Piraattipuolueen Oulun piiriyhdistys ry:n. Yhdistyksestä käytetään myös nimitystä Oulun seudun Piraatit. Oulun seudun Piraatit on kahdeksas Piraattipuolueen paikallisjärjestö. Piiriyhdistys mahdollistaa ehdokasasettelun Oulun vaalipiirissä.

  -”Nyt kun yhdistys on perustettu on aika siirtyä byrokratiasta käytännön toimintaan. Tapaamisia, puolueen esittelytilaisuuksia, sekä paljon muuta toimintaa tullaan nyt järjestämään täällä pohjoisessakin”, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja Toni Salomäki

  Viime vuoden elokuussa puoluerekisteriin päässyt Piraattipuolue aikoo osallistua vuoden 2011 eduskuntavaaleihin. Puolue ajaa erityisesti tekijänoikeus- ja patenttijärjestelmien korjaamista, sananvapauden ja yksityisyyden suojan turvaamista, sekä edistyksellisempää tietoyhteiskuntapolitiikkaa.

  -”Suurimmat haasteet tulevat olemaan tunnetuksi tuleminen ihmisille. Kovaa vauhtia lähestyviä eduskuntavaaleja varten tarvitaan tunnettavuutta, sekä paljon aktiivisia jäseniä. Olen varma että ”Oulun seudulla” on ja tulee olemaan kysyntään piraateille”, toteaa varapuheenjohtaja Juho Kouvonen

  Lisätietoja antavat: Piraattipuolueen Oulun piiriyhdistys (Oulun seudun Piraatit)

  Toni Salomäki, Puheenjohtaja
  041 723 9967
  oulu@piraattipuolue.fi

  Juho Kouvonen, Varapuheenjohtaja
  oulu@piraattipuolue.fi

  (pahoittelen, että tämän julkaisussa kesti näinkin kauan)

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin