Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Oulunseudun piraattien esittäytymisketju

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Oulun seutu Oulunseudun piraattien esittäytymisketju

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä ile^^ ile^^ 8 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä mikael79

  mikael79

  said

  Tähän ketjuun voisivat oulunseudun piraatit esittäytyä. Saataisiin hiukan kuvaa kuka alueella on innostunut ajatuksena tai seuraa palstaa aktiivisemmin.

  Profiilikuva käyttäjästä Maran

  Maran

  said

  aika hiljaista näköjään ollut, mutta ehkä jonkun pitää olla ensimmäinen…

  Elikkäs Niko on nimi ja Kajjjaanissa opiskelen tietojenkäsittelyä (suuntautumisena tietojärjestelmien ylläpito). ”Vapaa-aikanani” toimin opiskelijakuntamme KAMOn edustajiston puheenjohtajana sekä alamme vertaistuutorihommien vetäjänä (tosin syksyllä jään varavastuulle kun annan puikot tässä pestissä uudelle jannulle).

  Silloin kun en ole koulussa, töissä (no, työhajoittelussa) taikka toimistolla niin kulutan aikaani PC:llä pelaillen, irkaten, nettiuutisia lukien ja muuten koneella elämääni tuhlaten, sekä lukien kirjoja, pelaamalla pöytäroolipelejä, lautapelejä ja muuten roikkumalla tuttujeni kiusana.

  Luonteesta sen verran, että olen puhelias, sosiaalinen (kuulemma liiaksikin olakseni nörtti) ja ihmisten kanssa toimeentuleva. Sinänsä aktiivinen, mutta minullakin on kauteni jolloin ei jaksa (paljon tuollaisia opintoihin jne. liittyviä aktiviteetteja, niin tuppaavat imemään mehut miehestä aina välillä). Luonnostani pystyn juttelemaan asiasta kuin asiasta melkeinpä kenen tahansa kanssa, en harrasta salaisuuksia mutta en kerro niitä koskaan eteenpäin.

  En uskalla sanoa, kuinka aktiivinen olen/tulen olemaan, mutta parhaani koitan ja eihän sitä tiedä minne asti sitä vielä päätyy (*silmäilee palmulehdon valtaistuinta*). Niin joo ja irkissä tosiaan pörrään nimimerkillä Maran, saa heittää huulta, herjaa tai vaikka leivänpaahtimia niin vastailen sitten asiaankuulvasti (tai kuulumattomasti).

  B)

  Profiilikuva käyttäjästä ile^^

  ile^^

  said

  Vastaillaas nyt Nikon postauksen takia.

  Ilkaksi tuota on haukuttu, tai ileksi. Kumpikin käy. Koko ikänsä kajjaanissa asunut, ”hivenen” hevin puolelle suuntautunut ammattikorkeakoulu-opiskelija kyseessä.

  Maran:in kanssa samalla luokalla ammattikorkeassa ja silleen. Harrastuksina irkissä notkuminen ja kuittailu/vittuilu. Kuittailu jatkuu kyllä irl:n puolellakin että siihen saa varautua B) Harrastuksiin kuuluu myös ahkera musiikin kuuntelu ja pelaaminen.

  Eipä tässä muuta, katsellaan miiteissä tai huudelkaa irkissä jotain jos asiaa. Irkissä nikillä ile^^ tai ile.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin