Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Pakkoruotsi laittomaksi ja Kannabis lailliseksi

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Pakkoruotsi laittomaksi ja Kannabis lailliseksi

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä pirattimies pirattimies 9 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Heilahtaa PP:lle niin iso äänivyöry kun noilla asioilla alatte keräämään nuorisolta ääniä, ettette olisi uskoneet sen olevan mahdollista. Tietenkin jos pelottaa olla oikeasti rehellinen itselleen ja ”avoin” asioiden suhteen niin se on eri juttu. Ei kai PP pelkää liikaa olla rehellinen ja avoin?

  Mitä mieltä PP:n jäsenistö on Pakkoruotsista? Kannabiksesta olen aloittanut jo toisen ketjun jossa se saakin elää omaa elämäänsä ja lupaavalta näyttää ihmisten kommentointi siinä ketjussa. Jäseniä on forumilla nyt vasta todella vähän, on mielenkiintoista nähdä mihin ihmisten kanta asettuu. Onko täällä GALLUP mahdollisuutta? Haluan sivuille Gallupin pakkoruotsin aiheellisuudesta 2000 luvun Suomessa.

  Pakkoruotsi pilasi opiskeluni aikanaan. Kuulostakoot katkeralta mutta niin se on. Tuskin lienen poikkeus.

  Kokoomuksen edustajan näkemyksiä pakkoruotsista: http://hlhemming.blogit.uusisuomi.fi/2009/10/14/ruotsilla-rasistiksi/ lyhyt lainaus sieltä:

  Tarvitseeko kaikkien opetella ruotsi, jotta Stockalla osataan palvella ”rantaruotsalaisia minkkiturkeissaan”? Vaarantuuko kaikkien potilasturvallisuus, jos lääkäri Imatralla osaa mieluummin venäjää kuin ruotsia?

  Wikipediassa on hyvää asiaa aiheesta, lukekaa.

  Tukholman yliopiston dosentin ja kielitieteilijän Lars Melinin mukaan pakkoruotsin tulokset Suomessa ovat yhtä menestyksekkäitä kuin ”venäjän opetus entisissä neuvostosiirtomaissa”. Hänen mukaansa suomenkielisillä ei ole pätevää syytä oppia ruotsia, ja lailla siihen pakottaminen tekee konfliktin pysyväksi.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Pakkoruotsi#Suhtautuminen_ruotsin_kielen_opiskeluvaatimukseen

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin